Virus.Win32.Alman.B(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

arkadaşlar bilgisayarda deepfreeze kuruluydu nasıl girdi bilmiyorum. abim kaldırıyo bazen o ara girdi galiba. kaspersky 7 kurdumbulup siliyor ama yeniden çıkıyor. he yere bulaşmış. format atmadan kurtulabileceğim bir formül varmı? teşekkürler.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    almancan var mı? viruslen anlaşabiliyosan sorun yok :)

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    HiTLeRFaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    klasik yontemler, guvenli modda ac, antivirus'u calistir birdaha sil vbvb..
    güvenli modda açamıyorum. çalıştır çalışmıyo :) f8 de olmadı.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    HiTLeRFaN bunu yazdı:

siganfu bunu yazdı:
    HiTLeRFaN bunu yazdı:
    klasik yontemler, guvenli modda ac, antivirus'u calistir birdaha sil vbvb..
    güvenli modda açamıyorum. çalıştır çalışmıyo :) f8 de olmadı.

diyebilecegim tek sey;

http://www.google.be/search?hl=fr&q=Virus.Win32.Alman.b&btnG=Recherche+Google&meta= 

sagol kardeş. baktım gogılada ordada benim gibi forumda yardım istiyenler çıkıyo:) önceden tecrübesi olan bi mürid çıkar belki, sabaha kadar bekliyeyim olmassa format atarım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Hoca, virüs işin ne yaptın? bu virüsü benimla paylaşabilir misin? çok lazım.. bu virüs ağa da yayılabiliyomus öyle mi?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

hocam update yapılmış bi kaspersky ile kök dizin tarama yap. bitince bilgisayarı full tarat tekrardan. eser kalmaz.

benim makinadan 4600 tane sildim bu metotla. denendi, onaylandı :)

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Bu virüs ağda yayılıyor (bilgisayarı ilk kurduğunuz anda, eğer ağ kablosu takılı ise flash player ın bir açığını kullanarak sisteme girebiliyor) . Bu virüsü temizlemenin yolları belki vardır ama ben kafenin bütün bilgisayarlarını yeniden kurarak bu işi çözdüm. Virüsün sisteme bulaşmasını engellemenin yolu şu:
    -Öncelikle temiz bir bilgisayardan Flash Player'ın son sürümünü yükle ve bir kenara koy. İhtiyaç varsa Windows XP-SP3 ü de yükle (303 mb dır) ...
    -Bilgisayarın ağ ile bütün bağlantısını kes (ethernete bağlı kabloyu çıkart)
    -Bilgisayarın bütün sürücülerini (c, d...) biçimlendir
    -Windows XP SP3 ü kur. Eğer SP2 varsa, önce sp2 yi kurup, SP3 e de güncelleme yapabilirsin
    -Antivirüs kur (kaspersky öneriyorum)
    -Flash player'ın son sürümünü kur

Bu sistematiği kullanarak bilgisayarları kurunuz. Ben böyle bütün makineleri kurdum ve sorun ortadan kalktı...

Sorularınızı özel mesaj olarak da sorabilirsiniz...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek

combofix denen ufak bir program var.Bu program bilgisayarı tarar viruslü dosyaları sana söyler ayrıca bozulan windows ayarlarını yerine getirir.

burdan indirebilirsin.

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    RockZoneStage bunu yazdı:

Bu virüs ağda yayılıyor (bilgisayarı ilk kurduğunuz anda, eğer ağ kablosu takılı ise flash player ın bir açığını kullanarak sisteme girebiliyor) . Bu virüsü temizlemenin yolları belki vardır ama ben kafenin bütün bilgisayarlarını yeniden kurarak bu işi çözdüm. Virüsün sisteme bulaşmasını engellemenin yolu şu:
    -Öncelikle temiz bir bilgisayardan Flash Player'ın son sürümünü yükle ve bir kenara koy. İhtiyaç varsa Windows XP-SP3 ü de yükle (303 mb dır) ...
    -Windows XP SP3 ü kur. Eğer SP2 varsa, önce sp2 yi kurup, SP3 e de güncelleme yapabilirsin

Bu sistematiği kullanarak bilgisayarları kurunuz. Ben böyle bütün makineleri kurdum ve sorun ortadan kalktı...

Peki hocam, bu virüsü paylaşmanız mümkün müdür? malum bilgi işlemcilerden intikam alıcam ama virüs yok elimde :S 

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı:
    RockZoneStage bunu yazdı:

Peki hocam, bu virüsü paylaşmanız mümkün müdür? malum bilgi işlemcilerden intikam alıcam ama virüs yok elimde :S 

6.000 adet virüs uplad ediyorum. bu virüsleri hiç birini kullanmadım ama kullanmadan önce googlede araştır umut hoca ondan sonra ağdan herhangi bir bilgisayarda belgelerimi falan görebiliyorsan oraya kopyala sağa sola dağıt sen tıklama onlar tıklasın :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    essan, eyvallah çok sağolasın.. flashıma atıp sabah götürücem işyerine.. çok teşekkürler..

Toplam Hit: 6756 Toplam Mesaj: 27