Virus.Win32.Alman.B(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hoca, virüs işin ne yaptın? bu virüsü benimla paylaşabilir misin? çok lazım.. bu virüs ağa da yayılabiliyomus öyle mi?
    hoca ne denediysem olmadı. kaspersk bulup siliyor y.ne çıkıyor şerefsiz. d diskinede bulaşmış. bide murlo diye bi trojan daha var. oda aynı. virüsü nasıl paylaşayim anlamadim orasını:)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:
    UmutxTR bunu yazdı:
    Hoca, virüs işin ne yaptın? bu virüsü benimla paylaşabilir misin? çok lazım.. bu virüs ağa da yayılabiliyomus öyle mi?
    hoca ne denediysem olmadı. kaspersk bulup siliyor y.ne çıkıyor şerefsiz. d diskinede bulaşmış. bide murlo diye bi trojan daha var. oda aynı. virüsü nasıl paylaşayim anlamadim orasını:)

birde güvenli kipte taratmayı dene bakalım hocam..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    Tarantula bunu yazdı:

hocam update yapılmış bi kaspersky ile kök dizin tarama yap. bitince bilgisayarı full tarat tekrardan. eser kalmaz.

benim makinadan 4600 tane sildim bu metotla. denendi, onaylandı :)

kök dizini tarama seçeneği nerde hocam kaspersky de?

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    totalvoltage bunu yazdı:

combofix denen ufak bir program var.Bu program bilgisayarı tarar viruslü dosyaları sana söyler ayrıca bozulan windows ayarlarını yerine getirir.

burdan indirebilirsin.

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

kardeş kaspersky virüs olarak algılıyor bu programı? denedinmi sen?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:
    UmutxTR bunu yazdı:

Ya işte anladığın gibi, ya da anlamadığın.. virüsün kendisini istiyorum :) makinelere bulaştırıcam da. gerçi essan hocam ilgileniyor saolun.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    güvenli kipdede tarattım :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar yaklaşık 6.000 tane virüs var. bazı uyarılarım olacak ama bu virüsleri kesinlikle kendi bilgisayarınızda açmayın. hiç bir mesuliyet kabul etmem. paylaşım benden dağıtım sizden.. kendi bilgisayarınızda açarsanız anakartı, ekran kartı, hardiski yakmaya kadar gidebilir o yüzden dikkatli olun.. tamamı tarafımca denenmedi ama virüsün ismini googlede aratıp detaylı bilgi bulabilirsiniz ona göra hareket edebilirsiniz. aralarında en tehlikeli olanı ise zehir virüsleri sanırım. aralarında komik virüslerde var. mesela bilgisayarın fişi takılıysa ama bilgisayar çalışmıyor ise bir anda ekran beyazlıyor ve hoparlörden farklı farklı bağırma sesleri geliyor :)

http://rapidshare.com/files/126667153/6000Virus.zip.html

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:
    totalvoltage bunu yazdı:

combofix denen ufak bir program var.Bu program bilgisayarı tarar viruslü dosyaları sana söyler ayrıca bozulan windows ayarlarını yerine getirir.

burdan indirebilirsin.

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

kardeş kaspersky virüs olarak algılıyor bu programı? denedinmi sen?

virus olarak algılaması çok ilginç.Birçok güvenlik sitesinde en fazla önerilen program.Linki de orjinal sitesinden.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    Peki hocam, bu virüsü paylaşmanız mümkün müdür? malum bilgi işlemcilerden intikam alıcam ama virüs yok elimde :S 

Ben de bir bilgi işlemci olarak eğer adamlar az da olsa işten anlıyorsa virusün hangi bilgisayardan yayıldığını bulurlar.Onun için kendi bilgisayarından yaymaya çalışma :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:

evet arkadaşlar yaklaşık 6.000 tane virüs var. bazı uyarılarım olacak ama bu virüsleri kesinlikle kendi bilgisayarınızda açmayın. hiç bir mesuliyet kabul etmem. paylaşım benden dağıtım sizden.. kendi bilgisayarınızda açarsanız anakartı, ekran kartı, hardiski yakmaya kadar gidebilir o yüzden dikkatli olun.. tamamı tarafımca denenmedi ama virüsün ismini googlede aratıp detaylı bilgi bulabilirsiniz ona göra hareket edebilirsiniz. aralarında en tehlikeli olanı ise zehir virüsleri sanırım. aralarında komik virüslerde var. mesela bilgisayarın fişi takılıysa ama bilgisayar çalışmıyor ise bir anda ekran beyazlıyor ve hoparlörden farklı farklı bağırma sesleri geliyor :)

http://rapidshare.com/files/126667153/6000Virus.zip.html

allah razı olsun hocam.. bence sen bu linki konu açıpta paylaş, ilgi görecektir. 

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
Toplam Hit: 6755 Toplam Mesaj: 27