Virus.Win32.Alman.B(Yardım)
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca, virüs işin ne yaptın? bu virüsü benimla paylaşabilir misin? çok lazım.. bu virüs ağa da yayılabiliyomus öyle mi?
hoca ne denediysem olmadı. kaspersk bulup siliyor y.ne çıkıyor şerefsiz. d diskinede bulaşmış. bide murlo diye bi trojan daha var. oda aynı. virüsü nasıl paylaşayim anlamadim orasını:) -
siganfu bunu yazdı:
UmutxTR bunu yazdı:
Hoca, virüs işin ne yaptın? bu virüsü benimla paylaşabilir misin? çok lazım.. bu virüs ağa da yayılabiliyomus öyle mi?
hoca ne denediysem olmadı. kaspersk bulup siliyor y.ne çıkıyor şerefsiz. d diskinede bulaşmış. bide murlo diye bi trojan daha var. oda aynı. virüsü nasıl paylaşayim anlamadim orasını:)
-----------------------------birde güvenli kipte taratmayı dene bakalım hocam..
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------hocam update yapılmış bi kaspersky ile kök dizin tarama yap. bitince bilgisayarı full tarat tekrardan. eser kalmaz.
benim makinadan 4600 tane sildim bu metotla. denendi, onaylandı :)
kök dizini tarama seçeneği nerde hocam kaspersky de? -
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------combofix denen ufak bir program var.Bu program bilgisayarı tarar viruslü dosyaları sana söyler ayrıca bozulan windows ayarlarını yerine getirir.
burdan indirebilirsin.
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
kardeş kaspersky virüs olarak algılıyor bu programı? denedinmi sen? -
siganfu bunu yazdı:
UmutxTR bunu yazdı:
hoca ne denediysem olmadı. kaspersk bulup siliyor y.ne çıkıyor şerefsiz. d diskinede bulaşmış. bide murlo diye bi trojan daha var. oda aynı. virüsü nasıl paylaşayim anlamadim orasını:)
-----------------------------Ya işte anladığın gibi, ya da anlamadığın.. virüsün kendisini istiyorum :) makinelere bulaştırıcam da. gerçi essan hocam ilgileniyor saolun.
-
güvenli kipdede tarattım :S
-
evet arkadaşlar yaklaşık 6.000 tane virüs var. bazı uyarılarım olacak ama bu virüsleri kesinlikle kendi bilgisayarınızda açmayın. hiç bir mesuliyet kabul etmem. paylaşım benden dağıtım sizden.. kendi bilgisayarınızda açarsanız anakartı, ekran kartı, hardiski yakmaya kadar gidebilir o yüzden dikkatli olun.. tamamı tarafımca denenmedi ama virüsün ismini googlede aratıp detaylı bilgi bulabilirsiniz ona göra hareket edebilirsiniz. aralarında en tehlikeli olanı ise zehir virüsleri sanırım. aralarında komik virüslerde var. mesela bilgisayarın fişi takılıysa ama bilgisayar çalışmıyor ise bir anda ekran beyazlıyor ve hoparlörden farklı farklı bağırma sesleri geliyor :)
-
siganfu bunu yazdı:
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------combofix denen ufak bir program var.Bu program bilgisayarı tarar viruslü dosyaları sana söyler ayrıca bozulan windows ayarlarını yerine getirir.
burdan indirebilirsin.
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
kardeş kaspersky virüs olarak algılıyor bu programı? denedinmi sen?
-----------------------------virus olarak algılaması çok ilginç.Birçok güvenlik sitesinde en fazla önerilen program.Linki de orjinal sitesinden.
-
UmutxTR bunu yazdı:
Peki hocam, bu virüsü paylaşmanız mümkün müdür? malum bilgi işlemcilerden intikam alıcam ama virüs yok elimde :S
-----------------------------Ben de bir bilgi işlemci olarak eğer adamlar az da olsa işten anlıyorsa virusün hangi bilgisayardan yayıldığını bulurlar.Onun için kendi bilgisayarından yaymaya çalışma :D
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------evet arkadaşlar yaklaşık 6.000 tane virüs var. bazı uyarılarım olacak ama bu virüsleri kesinlikle kendi bilgisayarınızda açmayın. hiç bir mesuliyet kabul etmem. paylaşım benden dağıtım sizden.. kendi bilgisayarınızda açarsanız anakartı, ekran kartı, hardiski yakmaya kadar gidebilir o yüzden dikkatli olun.. tamamı tarafımca denenmedi ama virüsün ismini googlede aratıp detaylı bilgi bulabilirsiniz ona göra hareket edebilirsiniz. aralarında en tehlikeli olanı ise zehir virüsleri sanırım. aralarında komik virüslerde var. mesela bilgisayarın fişi takılıysa ama bilgisayar çalışmıyor ise bir anda ekran beyazlıyor ve hoparlörden farklı farklı bağırma sesleri geliyor :)
http://rapidshare.com/files/126667153/6000Virus.zip.html
-----------------------------allah razı olsun hocam.. bence sen bu linki konu açıpta paylaş, ilgi görecektir.