Vista = Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

arkadaşlar yeni aldığım leptopta kurulu olan vista beni çıldırtıyor. 2gb ram ve 1.6 çift çekirdek, ama photoshop cs3 ü açarken beni gıcık ediyor. bi kere zaman tuttum, 2dakika 20 saniye tuttu. fakat photosop açıldıktan sonra hiçbir yavaşlama olmuyor.photoshopcs2 yi yükledim, onu gayet hızlı açıyor. birçok program kullanıyorum ama hiçbirinde böyle bi problem yok. xp yüklü bir bilgisayarda denedim aynı CS3 ü ama hızlı açtı. artık cinnet geçircem yaw! bana bi yardım edin.

c: ye kopyalamaya çalıştığım her dosya için izin istiyor.daha doğrusu her bok için izin istiyor. toplu bi izin verme şansımız varmı?

her açılışta üst üste açılış programı engellendi vs. diyo. bunu kaldırabilme şansım varmı?

üstelik her şeye engel koyuyor, .msi leri açarken izin istiyor (virüslü olanlar hariç)

format atıp xp yüklemeye tırsıyorum driverları çok problem olur diye. zaten a.q. vistasına wireless i tanıtana kadar bokum çıktı

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    başlıkta belirtmişsin xp geç..

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    celoron bunu yazdı:
    -----------------------------

format atıp xp yüklemeye tırsıyorum driverları çok problem olur diye.

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

izin iyidir :W

istesin işte fena mı :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

YesTERFoX bunu yazdı:

izin iyidir :W

istesin işte fena mı :W

iyide zararlı içeriklere istemiyoki. virüs girdi bilgisayara kaspersky kurdum. kasp virüsü silene kadar hiç izin istemedi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

format atıp xp yüklemeye tırsıyorum driverları çok problem olur diye.

hayır olmaz..

her açılışta üst üste açılış programı engellendi vs. diyo. bunu kaldırabilme şansım varmı?

hayır yok 

c: ye kopyalamaya çalıştığım her dosya için izin istiyor.daha doğrusu her bok için izin istiyor. toplu bi izin verme şansımız varmı?

hayır yok  

tek çare=  xp or linux or pardus vs vs ama no vista :D o işlemci ile bu kadar kasması şaşırtıcı :)  

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

yaw linux kurmayı denedim ama kurdurtmuyo şerro. cd takılıp kalıo. dellendim iyice. birine sorum xp format atsam bişe olurmu die içine sıçarsın dedi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    celoron bunu yazdı:

yaw linux kurmayı denedim ama kurdurtmuyo şerro. cd takılıp kalıo. dellendim iyice. birine sorum xp format atsam bişe olurmu die içine sıçarsın dedi

şerro ne hoca ?

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Herbişeye bi bok buluyoruz ne biçim iştir anlamam.Vista = Sorun demek değildir.Sen boktan bir kullanıcıysan hertürlü şey gelir başına neden benim başıma gelmiyor ? anlamıyorum.Aşağı yukarı senin sistemimle benim aynı özelliklerde ve programın açılımında kasması gibi birşey bende yok.O senin bilgisayara bulaştırdığın zararlılardan kaynaklanıyo büyük olasılıkla sisteminde zararlılar bulunuyodur.Bunun Vistası ve XP si hiç farketmez eğer bir kullanıcı kullanmayı bilmiyosa her türlü işletim sisteminde sorun bulur %100.Ayrıca ''her boka soru soruyor'' dediğin ve bok attığın Kullanıcı Denetleme Sistemi [UAC] hakkında aşağıdaki bilgiyide paylaşim.

Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC), bilgisayarınızda yetkisiz değişiklik yapılmasını önlemeye yönelik bir Windows özelliğidir. UAC (Kullanıcı Hesabı Denetimi), bilgisayarınızın çalışmasını potansiyel olarak etkileyebilecek eylemleri gerçekleştirmeden veya diğer kullanıcıları etkileyecek ayarları değiştirmeden önce sizden izin veya bir yönetici‌ parolası isteyerek bunu gerçekleştirir. Bir UAC iletisi gördüğünüzde, dikkatle okuyun, ardından başlatılacak olan eylem veya program adının gerçekten başlatmak istediğiniz olduğundan emin olun.

Bu eylemleri başlatılmadan doğrulamakla UAC, kötü amaçlı yazılımların ve casus yazılımların yüklenmesini veya bilgisayarınızda izinsiz olarak yükleme veya değişiklik yapmasını önlemeye yardımcı olur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:

Bu eylemleri başlatılmadan doğrulamakla UAC, kötü amaçlı yazılımların ve casus yazılımların yüklenmesini veya bilgisayarınızda izinsiz olarak yükleme veya değişiklik yapmasını önlemeye yardımcı olur.

hiçbişeye yardımcı olduğu yok

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    UAC yardimci olmayacak zaten bazi seylere engel olacak :) Ne kadar guvenlik o kadar eksi performanstir. Vista nin sucu ne anlamadim.Ben niye aylardir Vista ve Server 2008 ailesini sorunsuz sekilde mukemmel uyum icinde kullanabiliyorum ? Gozunuzu sevim , ne bilim biraz MCSE dokumanlari falan karistirin , konu basliklarini cikarin gercekten windows 'u ogreninn...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1933 Toplam Mesaj: 13