Vista = Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

Vista'yı anlayamayan kullanıcıya üzülüyorum.

Vista kullanıyorum, tık yok. üstelik 1 gb ramlik bir bilgisayarda...

Server 2008 kullanıyorum yine tık yok... üstelik yine rami düşük bi makinada..

Microsoft'un işletim sistemlerine sövmek alişkanlık olmuş. Ama kimse aynaya bakmıyor. Microsoft olmasa kimse bir şey yapamazdı diyen yok.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    -----------------------------

Herbişeye bi bok buluyoruz ne biçim iştir anlamam.Vista = Sorun demek değildir.Sen boktan bir kullanıcıysan hertürlü şey gelir başına neden benim başıma gelmiyor ? anlamıyorum.Aşağı yukarı senin sistemimle benim aynı özelliklerde ve programın açılımında kasması gibi birşey bende yok.O senin bilgisayara bulaştırdığın zararlılardan kaynaklanıyo büyük olasılıkla sisteminde zararlılar bulunuyodur.Bunun Vistası ve XP si hiç farketmez eğer bir kullanıcı kullanmayı bilmiyosa her türlü işletim sisteminde sorun bulur %100.Ayrıca ''her boka soru soruyor'' dediğin ve bok attığın Kullanıcı Denetleme Sistemi [UAC] hakkında aşağıdaki bilgiyide paylaşim.

Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC), bilgisayarınızda yetkisiz değişiklik yapılmasını önlemeye yönelik bir Windows özelliğidir. UAC (Kullanıcı Hesabı Denetimi), bilgisayarınızın çalışmasını potansiyel olarak etkileyebilecek eylemleri gerçekleştirmeden veya diğer kullanıcıları etkileyecek ayarları değiştirmeden önce sizden izin veya bir yönetici‌ parolası isteyerek bunu gerçekleştirir. Bir UAC iletisi gördüğünüzde, dikkatle okuyun, ardından başlatılacak olan eylem veya program adının gerçekten başlatmak istediğiniz olduğundan emin olun.

Bu eylemleri başlatılmadan doğrulamakla UAC, kötü amaçlı yazılımların ve casus yazılımların yüklenmesini veya bilgisayarınızda izinsiz olarak yükleme veya değişiklik yapmasını önlemeye yardımcı olur.

-----------------------------

Ahahahaha çok net konuşmuş ..saygılar.. 

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
Toplam Hit: 1833 Toplam Mesaj: 13