Vista Evinize Kadar Gelsin:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    arkadaşlar aşağıdaki microsoftun kayıt formunu doldurun dvd den mis gibi kurun vistayı
    işte link

https://www.microsoft.com/betaexperience/enca/register.aspx

ben kurdum mutluyum.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hugo
    hugo's avatar
    Erkek
    Evet parasız iş yapmaz bu windows :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    hayatta microsoft beleş yapmaz bunu :D

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    arkadaşlar microsoft beta sürümünü yolluyo yazın öle visual studio 2005 aldım şindide vista office 2007 live hiçbir ücret ödemiyonuz ve UPS ile geliyo.Tamamen beleş yani.Bence hiç beklemeden tıklayın sömürün bill'i bence

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    ya bn galiba yukledim beta sürümünü sadece gorunumu deişti
    bn hiç begenmedım sildim zaten 20 mb bişi program ekle kaldırdan kaldırılıo
    zamanım oldugunda upload ederim internetim yawas
    haftasonu atarım bn betasını

çocuktum,büyüdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    siz sömürdüğünüzü ve adamın parasından kaybettiğini kazanıyorsunuz değilmi buna pazar politikası denir adam kargoya verdiği paranın fazlasını çıkarır sizden şuan yok tabi denetleme falan ama ipne bill internetten görüyor nede olsa kopya kullananları falan filan

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Abarttınız bill yi sömürün a.k. Bu sefer en az 10 dvd SÖMÜRECEM a.k. Bill in.!!!

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    2 dene vista 2 dene office sipariş ettim 3 haftaya gelir sorun olmazsa. Edin sizde sömürün bill i. Bill i çok seviyoz :P

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    ben bunu setubunu p pack indirdim o resimn aynısı oldu şuan yüklü bende hiç bi sorunu yok hemde kapanış açılışı güzle pc kasmıyor

30 dakkada inidrimştim şimdi link arıyorum

bulsam koyucam

Bozamaz Aramızı Yarasa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    türkiyeye gelirken Ürün başı 24,95 $ + KDV kargo masrafı alıyorlar bunuda biliosunuzdur heralde : )

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    soccer ciddi misin? Ben visual studio ları beleş almıştım kapıma kadar getirmişlerdi. Bu niye böyle eğer öyleyse (inşallah değildir, yanlış biliyorsundur :( )

Toplam Hit: 3155 Toplam Mesaj: 13