Vista Evinize Kadar Gelsin:)
-
arkadaşlar aşağıdaki microsoftun kayıt formunu doldurun dvd den mis gibi kurun vistayı
işte link
https://www.microsoft.com/betaexperience/enca/register.aspx
ben kurdum mutluyum. -
Evet parasız iş yapmaz bu windows :D
-
hayatta microsoft beleş yapmaz bunu :D
-
arkadaşlar microsoft beta sürümünü yolluyo yazın öle visual studio 2005 aldım şindide vista office 2007 live hiçbir ücret ödemiyonuz ve UPS ile geliyo.Tamamen beleş yani.Bence hiç beklemeden tıklayın sömürün bill'i bence
-
ya bn galiba yukledim beta sürümünü sadece gorunumu deişti
bn hiç begenmedım sildim zaten 20 mb bişi program ekle kaldırdan kaldırılıo
zamanım oldugunda upload ederim internetim yawas
haftasonu atarım bn betasını -
siz sömürdüğünüzü ve adamın parasından kaybettiğini kazanıyorsunuz değilmi buna pazar politikası denir adam kargoya verdiği paranın fazlasını çıkarır sizden şuan yok tabi denetleme falan ama ipne bill internetten görüyor nede olsa kopya kullananları falan filan
-
Abarttınız bill yi sömürün a.k. Bu sefer en az 10 dvd SÖMÜRECEM a.k. Bill in.!!!
-
2 dene vista 2 dene office sipariş ettim 3 haftaya gelir sorun olmazsa. Edin sizde sömürün bill i. Bill i çok seviyoz :P
-
ben bunu setubunu p pack indirdim o resimn aynısı oldu şuan yüklü bende hiç bi sorunu yok hemde kapanış açılışı güzle pc kasmıyor
30 dakkada inidrimştim şimdi link arıyorum
bulsam koyucam -
türkiyeye gelirken Ürün başı 24,95 $ + KDV kargo masrafı alıyorlar bunuda biliosunuzdur heralde : )
-
soccer ciddi misin? Ben visual studio ları beleş almıştım kapıma kadar getirmişlerdi. Bu niye böyle eğer öyleyse (inşallah değildir, yanlış biliyorsundur :( )
Toplam Hit: 3155 Toplam Mesaj: 13