Vista Yerine Xp! Sizce??
-
arkaslar ben dediğim pc yı aldım. Acer Aspire 6935G. suan vista yuklu xp yklıyım mı yuklsesem ne gbi bi avandajı olur ne gbı bı zararı olur bana
-
kur
-
rahat edersin kur
-
vista b*k yesin.... win7 ye yükseltmesi varsa win7 yükle. yoksa xp kur....
edüt:: ama xp kurmadan önce internetten driverlarını indir. kurduğunda wireless ı fealn tanımaz internete giremezsin.. -
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
vista b*k yesin.... win7 ye yükseltmesi varsa win7 yükle. yoksa xp kur....
edüt:: ama xp kurmadan önce internetten driverlarını indir. kurduğunda wireless ı fealn tanımaz internete giremezsin..
-----------------------------evet bunu ihmal etme mümkünse 7ye geç
-
Yeni pc e Xp kurulmaz. Şahsi fikrimdir bence kötü gözüküyor. Yeni bilgisayar alıyorsun daha gıcır gıcır içinde xp var :) Görüntü herşey olmayabilir ama hiçbirşeyde değildir. Win7 vista pek bi fark göremeyeceksin. Oyunda da normal kullanımda da. (her ikisinide uzunca bi süre kullandım) Dolayısıyla bırak hiç elleme vista da kalsın. Vista sp2 liyse gayet stabil ve güzel çalışıyor zaten... Hiç bulaşma bırak böyle kalsın...
-
yeni aldıysan win7 yükseltme sansın vardır bi arastır
-
Senin bilgisayarda ne yapıcaanada bağlıdır.Sadece müzik dinlemek resimlerini yüklemek facebooka ve msne girmek için aldıysan vista kalsın sorun olmaz.. Ha eğer yok ben kurcalıcam oyun oynıcam büssürü boklar yapçam diyosan xp kur tabiki.. Ama win 7ye yükseltme varsa en mantıklısıda odur..
-
ubuntu kur :)
birde aygıt yoneticisinden dene driverleri güncelleştir de ordan yolunu ver xp kendisi kursun.
-
sanıyorum şuan yeni çıkanlarda wistayı sadece 7 ye yükseltebiliyorsun..yoksa garantiden çıkıyor.
-
Unutma ki format sonrası xp yüklersen garanti kapsamı dışında kalır laptop. ama sen bilirsin bence biraz vista kullan yeni almşsın bide sorun filan çıkarsa garantiden yaptıramazsın. Arkadaşların dedği gibi 7 yükleniodur yeni aldıysan 7 ye ücretsiz gecebliosundur servisine ver onlar yapsın derim