Vista Yerine Xp! Sizce??
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
Unutma ki format sonrası xp yüklersen garanti kapsamı dışında kalır laptop. ama sen bilirsin bence biraz vista kullan yeni almşsın bide sorun filan çıkarsa garantiden yaptıramazsın. Arkadaşların dedği gibi 7 yükleniodur yeni aldıysan 7 ye ücretsiz gecebliosundur servisine ver onlar yapsın derim
işletim sistemi yüklemeyle/silmeyle garanti bozulmaz. -
BuZuL bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
Unutma ki format sonrası xp yüklersen garanti kapsamı dışında kalır laptop. ama sen bilirsin bence biraz vista kullan yeni almşsın bide sorun filan çıkarsa garantiden yaptıramazsın. Arkadaşların dedği gibi 7 yükleniodur yeni aldıysan 7 ye ücretsiz gecebliosundur servisine ver onlar yapsın derim
işletim sistemi yüklemeyle/silmeyle garanti bozulmaz.
-----------------------------+repp :D:D
-
sercan28 bunu yazdı:
arkaslar ben dediğim pc yı aldım. Acer Aspire 6935G. suan vista yuklu xp yklıyım mı yuklsesem ne gbi bi avandajı olur ne gbı bı zararı olur bana
-----------------------------''ne gbi bi avandajı olur ne gbı bı zararı olur bana''
Her ay kesintisiz maaş bağlanır. :)
-
microsoft vistada performansı kullanmada cimriydi baktı şirketler xp lerden vazgeçmedi performans konusnda,şimdi win7 yi performansta cömert davranması için tasarladılar ..yani win7 daha uygun bence.
-
Arkadaşlar saçmalamayın yazılımın garantiyle ne alakası var ! istersen ubuntu yükle ne olacak garanti bozulmaz! Ayrıca o laptopu alan arkadaş bana pm atsın msn adresini o bebeği yeniden tasarlayalım aynı bebekten benden de var :)
-
Toshibalarda öleydi servisi öle demişti bilemem artık ben servisin yalancısıyım
-
...