folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Vista Yerine Xp! Sizce??

Vista Yerine Xp! Sizce??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    -----------------------------

Unutma ki format sonrası xp yüklersen garanti kapsamı dışında kalır laptop. ama sen bilirsin bence biraz vista kullan yeni almşsın bide sorun filan çıkarsa garantiden yaptıramazsın. Arkadaşların dedği gibi 7 yükleniodur yeni aldıysan 7 ye ücretsiz gecebliosundur servisine ver onlar yapsın derim

işletim sistemi yüklemeyle/silmeyle garanti bozulmaz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

archair23 bunu yazdı:

Unutma ki format sonrası xp yüklersen garanti kapsamı dışında kalır laptop. ama sen bilirsin bence biraz vista kullan yeni almşsın bide sorun filan çıkarsa garantiden yaptıramazsın. Arkadaşların dedği gibi 7 yükleniodur yeni aldıysan 7 ye ücretsiz gecebliosundur servisine ver onlar yapsın derim

işletim sistemi yüklemeyle/silmeyle garanti bozulmaz.

+repp :D:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

sercan28 bunu yazdı:

arkaslar ben dediğim pc yı aldım. Acer Aspire 6935G. suan vista yuklu xp yklıyım mı yuklsesem ne gbi bi avandajı olur ne gbı bı zararı olur bana

''ne gbi bi avandajı olur ne gbı bı zararı olur bana''

Her ay kesintisiz maaş bağlanır.  :)

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

microsoft vistada performansı kullanmada cimriydi baktı şirketler xp lerden vazgeçmedi performans konusnda,şimdi win7 yi performansta cömert davranması için tasarladılar ..yani win7 daha uygun bence.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar saçmalamayın yazılımın garantiyle ne alakası var ! istersen ubuntu yükle ne olacak garanti bozulmaz! Ayrıca o laptopu alan arkadaş bana pm atsın msn adresini o bebeği yeniden tasarlayalım aynı bebekten benden de var :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Toshibalarda öleydi servisi öle demişti bilemem artık ben servisin yalancısıyım

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angel_45
    angel_45's avatar
    Erkek

...

Siyahın Kaderi Suçlanmak Beyazın Kaderi Kirlenmektir...
Toplam Hit: 2651 Toplam Mesaj: 18