Vista"Da Readyboost (Flash Diksleri Ram Olarak Kullanma) (Yardım)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
benimki kingston 512mb bi işe yararmı :|
U3 özellikli bi bellekse neden olmasın -
FOXXLY bunu yazdı:
benimki kingston 512mb bi işe yararmı :|
-----------------------------Kardeş u3 özellikte olması lazım, daha açıkca benimkisi gibiyse (bildiğimiz klasik kingstone mavi renkte ) ise hiç deneme.
Biz arkadaşa iki saatir sistemi kurmaya çalıştık olmadı. Ama u3 özellikde bir flash bulup denemek lazım. Daha doğrusu eğer performans artışı olursa u3 bir flash disk almak laızm bence.
-
Bu İşlemi HDD İçinde Yapabiliyoruz. Tabi Bunu XP İçin Söylüyorum. XP'de Değerleri Hatalı Girince Kâr değil Zarar Sağlıyor Ama Vista bunu Geliştirmişse Bilemem. Ama Hemen Denemem Lazım :)
-
yaw hacı benim dandik bi laptop var ben de u3 flash disk var ama gel gor pc de usb 1.1 var gel de aglama aq ise yarar mı usb 1.1 ile malum usb nin hızı cok dusuk oluo flash hızlı ama usb baglantı dusuk
-
hacı bu eboostr gozle deel gotle bile gorulebilecek oranda ucurdu yaw bilgisayarı 1 gb lık u3 bellek taktım ya mal harbiden ucuo ya da ben ucuo hissediom:D
-
beyler şöle biş buldum nasıl işe yarar mı http://www.birbilgisayaral.com/asp/show_stock.asp?product=UD-02G-T-05-U3
-
u3 alma derim ... yavas bi pcye falan taktığında kasıyo diskin gec yükleniyo acılıyo falan .... kingston al.bende kingston 2gb vardı yandı garanti belgesinide kaybetmiştim servise verdim 1 haftaya yenisi geldi yenisinin yanında garanti belgesinide verdiler :D
-
yolbulucu bunu yazdı:
u3 alma derim ... yavas bi pcye falan taktığında kasıyo diskin gec yükleniyo acılıyo falan .... kingston al.bende kingston 2gb vardı yandı garanti belgesinide kaybetmiştim servise verdim 1 haftaya yenisi geldi yenisinin yanında garanti belgesinide verdiler :D
-----------------------------u3 bir özelliktir marka degildir.
-
ne gerek var usb belleklerle fantazı yasamaya.) gıder ddr2 2 gb ram alırsın ..) tmmdır.. power suply 400 wlt.) daşşaklı ise .) Güç sorunu olmazz gıbı bellek vs hız konusunda:..)
-
şidmi ben hp compaq presario v6000 war 1gb ram var ve yetmio doğal olarak. yani performansdan memnun değilim. 4gb u3 toshiba alsam işe yarıo mu performans konusudna xp ye dönme eyilimindeydim ama driver bulma ölüm gibi. bari bunu yapalım diorum