Vistadan Sonra Çıkacak İşletim Sistemi Galiba
-
vistafan sonra cıkarılması beklenen işletim sistemi ayrıca hazır oldugu söyleniyor. ve mikrosoftun testerları tarafından kullanıldıgı söyleniyor. okudugum yazılarda.. ve resimleride nete düşmüş diyorlar . işte resimler.
harbiden böle bişi varsa güzel bişiye benziyor ;)

http://www.windows7fans.com.cn/ çince bilenler içinde site.
http://livebetas.deviantart.com/art/windows-se7en-74422906
-
yüksek performance gerektiren bir işletim sistemine benziyor..vista dan farklı olacağını sanmıyorum.senaryonun sonu vistadaki gibi fiyaskoyla biteceğini söleyebilirim:)
-
microsoftta o derece aptaldı internete düşürsün bu microsoftun yeni duyurduğu dokunmatikli dehşet bişe youtubede wardı videosu
-
önce vista bi adam olsn kullanılabilr hale gelsnde ondan sorakine sıra gelir zmnla
lan görsellk ypcaz die icine ettkce ediyolar yeminle bu vista hayattan pc den sguttu bni :|
-
win2000 rulzz...
-
vista bokunu yediler bi bu kaldı bi düzelt a.q vistayı sonra gelişmişine uğraş
-
Auronun geliştiricilerinden diyo, tahminimce tema gibi bişey olabilir.
MS daha vistadan toparlayamadı götünü.
-
internette dolasırken buldugum bir haber....
Aslında Microsoft resmi olarak Windows 7 hakkında pek konuşmamasına rağmen dedikodular kulaktan kulağa dolaşmaya başladı bile.
Geçen hafta dolaşan söylentilere göre Windows 7; 2010 yerine 2009’da piyasalarda boy gösterebilirmiş. Açıkçası bize göre de Microsoft’un Vista’yı güncellemek için 2010’u bekleyecek olması biraz şüpheli gelmişti. Ne de olsa bu; Microsoft’un CEO’su Steve Ballmer’ın hızlanacakları sözüne pek uymayan bir durum olur...
Ayrıca Vista kullanıcılar ve eleştirmenlerden orta şekerli bir beğeni aldı. Microsoft’Un bu sene service pack güncellemesini çıkaracak olmasına rağmen, şirket bu güncellemeye yeni özellikler eklemeyeceğini açıkladı. Bu durumda tüketicileri pek heyecanlandıracakları söylenemez... -
vista bir hataydı tıpkı 200 gibi xp adını hakediyor tıpkı 98 gibi
-
bill amca aklıllı vistayla aynı anda win7 yide yapmış. biri tutmazsa diğerine ağırlık verecek ve yine piyasaya hakim olacak :)
yeni sistemin adı " kilometre taşı " olacakmış yani win7 ,bide bi yerde okudum wista kadar özellik istemiyecekmiş yeni sistem
herşeye rağmen xp rulzz
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
vista bokunu yediler bi bu kaldı bi düzelt a.q vistayı sonra gelişmişine uğraş
-----------------------------
benim teorim:bence 2 işletim sistemi aynı anda yapımına başlanıldı longhorn (vista) başarı elde edemezsen bunu veririz adamların eline yada deiştirme gibi bişi yaparız diye düşünmüşlerdir belki . şimdi de bunun inceden inceden halka duyuruyor nabız yoklandığını düşünüyorum... sizce olabilirmi ...