folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Vistadan Sonra Çıkacak İşletim Sistemi Galiba

Vistadan Sonra Çıkacak İşletim Sistemi Galiba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    Ya...zaten ben vistanın tıpkı windows milenyum gibi oldugunu dusunuyorum...nasılsa 98'den sonra milenyum'a gecmek gereksizse...xp'den vistaya gecmekte aynı sekilde...gorsellik ve driver yonu dışında hiç bir yenilik yok...xpden sonra microsoft'un buyuk yenilikler yapması lazım...ki tıpkı 98'den xp'ye gectiğimiz gibi gecelim...

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    ben xp'yi bile hala 98 temasıyla kullanıyorum

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    höh gördük vistayı, buda vista gibi çıkar hüsrana uğrara. Bill gates bile olsa benze piyasaya yeni süreceği işletim sistemi tutmaz, ne olursa olsun. aradan min 2 yıl geçmesi ve iyice yerine oturup kullanıcılar veya farklı şirketler tarafından görülen farkedilen açıklar, eksiklikler, veya diğer ekstra şeyler çözülüp iyice oturtulması lazım, yoksa öyle pat diye çıkıp küt diye kabul edilemez diye düşünüyorum en azından ben vistayı sadece 7 gün kullandım tabi format ve kurulum işlemlerini çıkarsan ortalama 6 gün kullandım :)

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Windows 7 daha sağlam bir işletim sistemi olacak ve Vista'da arada kaybolup gidecek gibi geliyor. Vista aradaki boşluğu doldurma amaçlı hız kazandırılmış fakat bir o kadar da stabilitesi düşük bir çalışmaya benziyor. Aynı durumu 2000'li yıllarda da yaşamıştık. Microsoft Xp ile durumu toparlamıştı.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    microsoft gayet zeki ve uyanık bir firma nasıl Me piyasaya çıktıgında kimse begenmediyse vistayıda begenmicekler ama Me microsofta kayıptan çok kazanc sagladı microsoft yeni teknolojilerini ve tekniklerini denedi insanların beklenti ve sorunlarını gördü yeni teknolojiye uyum için firmaları sıkıştırdı göreceli olarak güvensiz olan 98 ve 95 in güncelleştirilmesini sagladı ve sonra oturup feedbacklerden yararlanarak Xpyi yazdılar adamlar çok iyi teknolojiler geliştirdikleri için dünyanın en büyük firması degiller teknolojiyi nasıl kullanıcaklarını bildikleri için böyleler.Vista bence çok iyi bir işletim sistemi degil ama insanların sistemlerini güncelleştirmeleri yeni driver sistemlerinin yazılması ve 64 bit programların yazılması için bir kışkırtma noktası oldu...Sonuc yeni işletim sistemi için herşey hazır oluca

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

alayına xp hoca :)

vistayı adam etmezlerse korkulur bundanda kurarız belki ama oturur karşına bakarız anca (hani görsel ya) ;)   yer bitirir makinayı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Vista da zaten bir deneme tahtası havası sezmiştim ben. Çıksında xpden direk buna geçelim.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

bu windows seven geçen sene zaten yapılacağı duyrulmuştu. Windows vista nın bir ara ürün olduğunu zaten herkes biliyor diye biliyordum ama....

Windows Seven nın Karnel i 25 mb tutacağı ve ram dende 40 mb yeneceği söyleniyor (Yalnızca Çekirdek) Ve bildiğim kadarıyla windows 7 ile beraber 32 bit işletim sistemi dağıtımı tarih olmaya başlıyacak, windows seven son  64 bit ve 32 bit olarak dağıtılan işletim sistemi olacak. Ayireyetten bu yeni windows seven ı iphone gibi kullanabileceğiz......

Bildiklerim bu kadar. Windows vista DX10 için satıldı. Ama millet bilmiyorki (çoğu) XP dede DX 10 kurulabiliniyor. Ama şunuda söyleyeyim DX 10 neden yapıldı hiç anlamıyorum...

Çünkü crysis de bu açık bulundu bir kaç cfg değiştirmesiyle dx10 görüntünün aynısını dx9 da high da alınabiliniyordu.. DX10 sadece dinamik gölgeden başka bişey getirmedi açıkçası insanlara bide ekran kartlarını kasmaktan......... Crysis ile söylediğim şey youtube da bulunuyor ararsanız bulursunuz...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Bişeyin çıktığı yok a.k çocuğun biri bikaç tema yapıp deviantarta koymuş haberin kaynağı microsoft.com'danmı ki hepiniz inanıyonuz  :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

vakitim yok hoca daha araştırcam da sen kaynak olarak bunla idare et döncem ben sana ;)

http://www.chip.com.tr/konu/Windows-7-ufukta-belirmeye-basladi_5400.html 

Toplam Hit: 5459 Toplam Mesaj: 24