Vistadan Xp Ye Dönüşüm Basamakları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    hacılar bende dondum vıstadan xp ye vıstanın kurulu oldugu dızını sılıp bastan bıcımlendırdım sorunum cozuldu :s bılmeden bsı yazmadım yanı aynısnı bende yaptım

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek

bendeki sorunda o işte yani o bölme yerine  hiç gelmiyo sende yine geliyo:) boot ediyo ama sonra gelmesi gerek ekran gelmiyo direk  vista açılıyo.. sendeki xp de mi bi değişiklik var ne :):)

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

eeth uzaydan geldı :|

ya abı yaptım dıorm bılmeden sey solermıyım?? yada nıye gelıp burda onu ıdda edım? yanlız söyle bir sey vardı bendekı vısta cracklı korsan vıstaydı ve xp cd sı orjınal dı? bır engel olusum teskıl edermı?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    buz_mavisi bunu yazdı:
    -----------------------------

bendeki sorunda o işte yani o bölme yerine  hiç gelmiyo sende yine geliyo:) boot ediyo ama sonra gelmesi gerek ekran gelmiyo direk  vista açılıyo.. sendeki xp de mi bi değişiklik var ne :):)

hardddiskin satamı .SAtaysa xp cd sine sata driver entegre etmen lazım yoksa hdd ni gormez 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    dengesiz bunu yazdı:
    buz_mavisi bunu yazdı:

hardddiskin satamı .SAtaysa xp cd sine sata driver entegre etmen lazım yoksa hdd ni gormez 

eeth baq bız bunu unuttuk sataysa gormez :s bndekı sata deıl :s

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

selam dostum. su an nette bir surum var "perfect xp" cd'si diye. Tam 1 dvd lik yaklasik 4.3 gb lik bir sey ve icinde bir suru driver var.. service pack 3  eklenmis ve ,icerisinde bilgisayarinda steyebilecegin bir hayli pek cok programida dahil etmisler rapid linkini bilmiyorum ama su an turktorrent.biz sitesinde mevcut..

bir ornek vereyim su an toshiba laptoba kurdum.. ki laptoplarda bilindigi gibi kurulumlarda disk hatasi yuzunden kurulum cd si kuruluma baslayip diski gormediginden yarim kaliyordu, bu dvd de oyle bir durum soz konusu degil.. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek
    evet bendeki sata hdd :( niye sata aldım be yaw

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bu arada arena-tr.comda da 5000 suruculuk yaklasik 1.5 gb lik bir driver dvd si var bilgilerinize sunarim...1

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2047 Toplam Mesaj: 19