Vistadan Xp Ye Dönüşüm Basamakları
-
hacılar bende dondum vıstadan xp ye vıstanın kurulu oldugu dızını sılıp bastan bıcımlendırdım sorunum cozuldu :s bılmeden bsı yazmadım yanı aynısnı bende yaptım
-
bendeki sorunda o işte yani o bölme yerine hiç gelmiyo sende yine geliyo:) boot ediyo ama sonra gelmesi gerek ekran gelmiyo direk vista açılıyo.. sendeki xp de mi bi değişiklik var ne :):)
-
eeth uzaydan geldı :|
ya abı yaptım dıorm bılmeden sey solermıyım?? yada nıye gelıp burda onu ıdda edım? yanlız söyle bir sey vardı bendekı vısta cracklı korsan vıstaydı ve xp cd sı orjınal dı? bır engel olusum teskıl edermı?
-
buz_mavisi bunu yazdı:
-----------------------------bendeki sorunda o işte yani o bölme yerine hiç gelmiyo sende yine geliyo:) boot ediyo ama sonra gelmesi gerek ekran gelmiyo direk vista açılıyo.. sendeki xp de mi bi değişiklik var ne :):)
-----------------------------hardddiskin satamı .SAtaysa xp cd sine sata driver entegre etmen lazım yoksa hdd ni gormez
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------
buz_mavisi bunu yazdı:
-----------------------------bendeki sorunda o işte yani o bölme yerine hiç gelmiyo sende yine geliyo:) boot ediyo ama sonra gelmesi gerek ekran gelmiyo direk vista açılıyo.. sendeki xp de mi bi değişiklik var ne :):)
-----------------------------hardddiskin satamı .SAtaysa xp cd sine sata driver entegre etmen lazım yoksa hdd ni gormez
-----------------------------eeth baq bız bunu unuttuk sataysa gormez :s bndekı sata deıl :s
-
selam dostum. su an nette bir surum var "perfect xp" cd'si diye. Tam 1 dvd lik yaklasik 4.3 gb lik bir sey ve icinde bir suru driver var.. service pack 3 eklenmis ve ,icerisinde bilgisayarinda steyebilecegin bir hayli pek cok programida dahil etmisler rapid linkini bilmiyorum ama su an turktorrent.biz sitesinde mevcut..
bir ornek vereyim su an toshiba laptoba kurdum.. ki laptoplarda bilindigi gibi kurulumlarda disk hatasi yuzunden kurulum cd si kuruluma baslayip diski gormediginden yarim kaliyordu, bu dvd de oyle bir durum soz konusu degil..
-
evet bendeki sata hdd :( niye sata aldım be yaw
-
bu arada arena-tr.comda da 5000 suruculuk yaklasik 1.5 gb lik bir driver dvd si var bilgilerinize sunarim...1