folder Tahribat.com Forumları
linefolder Visual Basic - Basic - PicBasic ve Türevleri
linefolder Visual Basic İle Trojan Yapım Projesi (Eğitim Amaçlıdır)

Visual Basic İle Trojan Yapım Projesi (Eğitim Amaçlıdır)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek
    cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------
    muhammedonur bunu yazdı:
    cosmic bunu yazdı:
    muhammedonur bunu yazdı:
    cosmic bunu yazdı:
    muhammedonur bunu yazdı:

ama ne yalan söliyim dosya transferi yaptırana kadar ölmüştüm hadi dosya transferini yaptırdın o kadar zor bişi değil ama adamın hedef sürücülerini göstermek ve onların içinde gezint iyaptırmak biraz daha zor :D

edit:Ellerine sağlık :D

hocam reverse connect de bu dosyalarında falan gezinti yapmak baya kasanti iş baya zor uğraşılmaz :D

ne fark ederki :D eğer direct connectionda yaptıysan reversede rahat yaparsın.

hocam ben delphide çok uğraştım onunla normalde yapıodum ama reversede bi türlü olmuyodu.

çünkü neden dersen ftp özelliği olması lazım clientte dosyalarını görebilmen için. reverse ftp de ben duymadım

o senin olayı ftp ye indirgemen :D

biz vbasic de dosya transferini ftp protokolü üzerinden yapmıyoruz :S

doğal oalrak iki pc birbirine bağlanmışsa önümüzde direct reverse engeli olmuyo tabi işi biliyosak :D

transfer olayını bende yapıodum ama adamın dosyalarında gezemiodum.bi mantığı kısaca anlatırmısın

iyi şey anlat dedin :D ama kısaca anlatım hani bu compenent vardır ya yerelde adamın sürücülerini gösterir biri de dosyalarını bir de klasörlerini bunları birbiriyle bağladınmı yerelde gezine bilirsin :D hatta bunun yapan bir adam program yazdım die havay bile girmiş ve kopyalayıcı die program yapmış :D nese işte buradaki verileri cliente yolluyosun client orada birini seçince seçtiği bilgiyi buraya yolluyon buradada o adresi açtırıyon biraz karışık oldu ama bu aatte ancak. kendi clientimi vermek isterim ama bana lazım :D şimdi codelarımız tanınmasın :D ama özel oalraktan parayla satabilirim :D tanınmamazlık garantisi var ve sadece dosya teransferi çünkü gerisi fasa fiso :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

konuya açıklık getireyim..

arkadaşlar resimlerde görükleriniz proje ücretsiz olarak verilecektir.. kesinlikle para ile alakalı birşey yok..

para konusu farklı.Benim özel bi projem var.Bu resimlerde gördüğünüzde kat be kat daha üstün.. Onu daha tam olarak bitirmedm daha doğrsu öyle bıraktım kaldı..Onu işlerden boşvaktim olursa halledeceğim...

dosya transferine gelince :) hallederiz onu sorun değil..bu sadece arkadşlara neyin nasıl olduğunu göstermek amacında vereceğim bi proje.. kendi yaptığm özel projede bir çok özellik mevcut elbettee...burdaki sadece eğitim amaçlı. olacak.. ayrıca coded ile coder ı karıştırmışım sanırm :) hiç dikkat etmedim..öylesine yazmıştım :) sorun değil.. ama öyle küçümsemeyin beni :) hazırlık okudum ben  ünivde:)

ben şöyle birşey yaptım..

ayrıca yorum yazan arkadaşlarlara teşekkür ediyorum..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

PDF, TIF, PNG vs.. Vs..

Şeklinde upload edip linkini yollayabilir misin : )

VB çalışmam lazım zaten.

En azından bi trojan ı bitirmiş olıyım : | 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ertan devam hocam :) biraz daha gayret tbt yi aya çıkaracan :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Bu konunun devamını dort gozle beklıyorum :) En populer konu olacagını seziyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

teşekkürler arkadaşlar ama kesinlikle amacım herkesi trojan sahibi etmek değil..progrmalama dillerine yöneltmek,bazı şeylerin aslında hiç de o kadar zor olmadığını göstermek, meraklıların merakını gidermek ve muskete yardımcı olmak :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    download linki yok mu :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

:) direk projeyi vermeyi düşünmüyorum.. kodları resim şeklinde vereceğim.. ve herkes elle yazmalı :) maksat birşeyler öğrenmek..

trojanı derleyen arkadaşlr bi kaç ek özellik de kendileri katabilirler..hayal güçlerine bağlı..sonrada exe lerini dağıtabilirler..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek
    sakın resimleri ABBYY FineReader ile yazıya çevirmeyin ha :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hee biz de eşşeğiz :) yazıları 3 boyutlu yapıp altına da bi damga yerleştirdik mi çevirebilrisin o zmaan :)

Toplam Hit: 15212 Toplam Mesaj: 59