folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Vitamin Vs İçin Güvenilir Site Önerisi?

Vitamin Vs İçin Güvenilir Site Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Amazon, hepsiburada, trendyol gibi sitelerde satıcıları kendileri ise Zaten Ben de onları tercih ederim hocalar. Onların sahte satmayacağını adım gibi eminim :)

Ama aradığım vitaminleri maalesef onlar satmıyor.

Diğer sitelerin bazılarında vae bazılarında Yok, bakacağım artık. 

hangi vitaminler hocam belki buluruz biz.

Öyle bulunmayacak bişey değil hocam sitelerde var Amazon, hb, trendyol gibi sitelerde de var da güvenilir satıcıdan arıyorum. 

solgar Resveratrol alacağım. Sitelerde çokça var, çakmasına denk gelmek istemiyorum sadece :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Bu şekilde vitaminleri besinlerden almak yerine hazır bir şekilde almak acaba vücudu tembelleştiriyor mu?

Not: Niyetim konuyu baltalamak değil. Fakat konu vitaminler olunca yazmak istedim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    motka bunu yazdı

Bu şekilde vitaminleri besinlerden almak yerine hazır bir şekilde almak acaba vücudu tembelleştiriyor mu?

Not: Niyetim konuyu baltalamak değil. Fakat konu vitaminler olunca yazmak istedim.

Vucut zaten vitamin uretebilen bir yapida degilki abi neden tembellessin ( D vitamini haric ) . Bahsettigin sey, hic lifli gida yemegim bok gibi besleneyim ote yandan da vitamin alayimsa, sadece bok gibi beslendigin icin olan handikaplari yasarsin. 
    Gerekisz yere yuksek doz almak sadece toksik olabilir, hepsi bu.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Mesela şimdi www.dermoailem.com diye bir sitede ürünleri gördüm.

Bu siteye nasıl güveneceğim şimdi :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    motka bunu yazdı

supradin allday daki vitaminlerin hepsini almak için kaç kg besin alman gerekir :) 

hocalar vitamin takviyesi alıyorsanız sürekli alım yapmayın arada bırakın 1 ay kullanın 1 ay ara verin noksanlığı zarar ama fazlasıda zarar.

bide şu var örnek supradin allday deki Koenzim Q10 bana hiç bir yan etki yapmazken 

supradin focus ve pharmaton daki giseng bende çarpıntı yaptı.

veya hem vitamin kullanmak istiyor hemde kilo fazlanız varsa 

Nature's Supreme Multivitamin for Men 100 Kapsül

kullanabilirsiniz içerisinde

L-Karnitin Arjinin Taurin Glutamin

olduğundan hareketli veya spor yapanlar için faydalı olacaktır 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

işin içinde birisi olarak size tavsiyem sadece çok iyi markalardan alışveriş yapın internetten alışveriş yapacaksanız da direk kendi markanın sattığı yerden ya da Amazon Hepsiburada a'nın kendisinin sattığı ürün ürünleri alın 

geri kalanını sakın ama sakın bedava bile olsa kullanmayın özellikle deterjan ve takviye içi gıdada dehşet bir sahte mal var işin içinden çıkılacak gibi değil

Bunun en büyük sebebi maliyetlerinin çok ama çok düşük olması, Örneğin siz bir Demir hapı aldığınızda Bir paket fiyatına 100 gram demir Christina alabiliyorsunuz aslında, Hammadde ve toptan fiyatları çok ama çok düşük, Bunu da millet bildiği için sahteler bile gerçekten ürün koyuyorlar ve vicdanları rahat oluyor muhtemelen. 
    Ama nasıl ki eğer mobilya aynı kalitede olmuyor her hammadde de aynı kalitede olmuyor, O yüzden adam gidip ben bunu kullandım ama işe yaramıyor diyor halbuki o gidip Trendyol'da zart zurt dermodan almış, 

1000 liralık kremin içine gerçek maddeleri koyduğunda bile maliyeti 50 TL gibi bir şey onun da 30 Lirası zaten paketi

Deterjan da bile böyle adamlar diyor ki bunun %96'sı boraks değil mi Niye bu kadar pahalıya satılıyor biz de yaparız bunu diyor hâlbuki geri kalan 10.000'de birlik enzim senin kıyafetlerini gerçekten temizleyip yüzde birlik koruyucular Senin çamaşırını koruyor

Neyse uzatmayayım dediğim gibi muhakkak ve muhakkak Amazon ve Hepsiburada kendi sattığı ve belli başlı markalardan alınız

Bir de bildiğim kadarıyla vitaminler.com'da orijinal satıyor kurumsal olduğu için

erebos tarafından 30/Nis/25 08:55 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Swedish Nutra

türkiyede varsa gözün kapalı bu firmanın ürünlerini alabilirsin.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Yaşam tarzı olarak sabah poğaça simit, öğlen ise boş geçip akşam saçma sapan şeylerle ömür geçiyor.

Ve işde çok stresli icra memuruyum. Bilen bilir.

Bu aralar yaşlanmış hissediyorum kendimi halsiz, yorgun, hiç dışarı çıkmak istemiyor canım vs vs.

Sizce vitamin almalımıyım. Hayat standartımı değiştirmem çok zaman alacak gibi. 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bende kullandığınız ve memnun olduklarınızı sorsam?

(Site değil , Vitamin ve Marka olarak? )

Mesela B12 , vss gibi ...

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bazı eczanelerin bile çakma sattığını düşünüyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 1003 Toplam Mesaj: 29
vitamin vitaminsite tavsiyesite