folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Vitamin Vs İçin Güvenilir Site Önerisi?

Vitamin Vs İçin Güvenilir Site Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    rushOut bunu yazdı

Yaşam tarzı olarak sabah poğaça simit, öğlen ise boş geçip akşam saçma sapan şeylerle ömür geçiyor.

Ve işde çok stresli icra memuruyum. Bilen bilir.

Bu aralar yaşlanmış hissediyorum kendimi halsiz, yorgun, hiç dışarı çıkmak istemiyor canım vs vs.

Sizce vitamin almalımıyım. Hayat standartımı değiştirmem çok zaman alacak gibi. 

JiggSaw bunu yazdı

Bende kullandığınız ve memnun olduklarınızı sorsam?

(Site değil , Vitamin ve Marka olarak? )

Mesela B12 , vss gibi ...

Konunun uzmanı olmasamda , iki abi için kendi tecrübelerimden yola çıkarark bir tavsiye vermek istiyorum. 

Magnezyum..

Magnezyum sitrat: Kaslarla ilgili şikayetler de tercih edilir. Kas ağrıları, bacaklardaki kramplar için faydalı olabilir. Kabızlıkta da kullanılabilir.

Magnezyum malat: Özellikle enerji üretimine destek istendiğinde, ağrı ve hassasiyet, kronik yorgunluk ve kramp durumlarında, insülin direncinde etkili olmaktadır. Özellikle enerji ihtiyacının arttığı durumlarda tercih edilir.

Magnezyum Glisinat: Uyku problemlerinde, anksiyeteyi azaltmada, ağrının azalmasında, adet dönemi ağrılarında, migren baş ağrılarında etkilidir.

Magnezyum taurat: Kan şekeri düzenlenmesi, kan basıncının dengelenmesi, kardiyak problemlerde kalbin korunmasında faydalı olabilir.

Magnezyum N-asetiltaurinat: Migren tedavisinde, kaygının azaltılması, hafıza problemlerinde, Premenstrüel semptomların iyileştirilmesinde, tansiyonun ve kan şekerinin düzenlenmesinde etkili olabilir.

Magnezyum L-treonat: Hafıza ve bilişsel fonksiyonlarda iyileşme sağlar. Uyku bozukluklarında faydalıdır. Depresif durum, hafıza kayıpları, stres ve anksiyete gibi bozukluklar da faydalı olabilir.

Epsom tuzu magnezyum sülfat: Vücut banyolarında kullanılabilir. Lokal etkisinden faydalanmak istendiğinde, eklem ve kas ağrılarında, cilt hastalıklarında ve yorgunlukta tercih edilir.

Magnezyum ürünleri, 2'li 3'lü 5'lü formlarda satılıyor. 
    Ve ihtiyaç olanın  2'li 3'lü 5'lü formunu alıp kulanabiliyorsunuz. 

İlk demeye eczane'den alarak başladım. Daha sonrasında fiyat yarı yarıya düştüğü için
    https://www.narecza.com/orzax-ocean-extramag-120-tablet-magnezyum-takviyesi
    Buradan aldım. Benim kullandığım ise 

Orzax Ocean Extramag 120 Tablet Magnezyum Takviyesi,

Daha düşük adette de satılıyor. 
    Mesela ben şu sıkıntılara çare arıyordum. 

Magnezyum malat: Özellikle enerji üretimine destek istendiğinde, ağrı ve hassasiyet, kronik yorgunluk ve kramp durumlarında, insülin direncinde etkili olmaktadır. Özellikle enerji ihtiyacının arttığı durumlarda tercih edilir.
    Magnezyum Glisinat: Uyku problemlerinde, anksiyeteyi azaltmada, ağrının azalmasında, adet dönemi ağrılarında, migren baş ağrılarında etkilidir.
    Magnezyum sitrat: Kaslarla ilgili şikayetler de tercih edilir. Kas ağrıları, bacaklardaki kramplar için faydalı olabilir. Kabızlıkta da kullanılabilir.

Bu üç ölçekli derdime bu üç formu bu markadan alarak
    Sabah akşam olacak şekilde günde 2 tane içerek 3 ay devam ettim. 
    3 ayın sonunda sıkıntılarımın tam tersine sıkıntılarımdan kurtulmuştum. 

Ama 2 haftadır bıraktım. Ara vermek gerektiği gibi, beden bir şekilde magnezyumu kes diyor. 
    Farklı hisler ve belirtiler ile o zaman bırakıyorum. 

Önemli Nokta; Magnezyum inanılmaz ciddi rüya sorunu yaratıyor. 
    Alıştıktan sonra düzeliyor ama ilk kullanım ilk aylarda gerçekle rüyayı ayırt edemeyecek kadar 
    Lucid dream mı derler o şekil ağır ve gerçekçi rüyalar görüyorsunuz. 

Aklıma gelen bir şey olursa ekleyeceğim. 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

over.com.tr

Ürünleri güzel kullanıyoruz. Tavsiye ederim. Ancak doktor tavsiyesi olmadan her vitamini kullanmayın.

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Solgar, dermoeczanem de var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

vitaminler.com supplementler.com un sahibi taradınfan kurulmuştur supplementler.com da bodyforum.tr vg sitesinin ki en eskilerindendir danimarkada yaşayan despo nickli user tarafından kurulmuştur (bodyforumtr üyesi) güvenilirdir. 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    supermean
    supermean's avatar
    Erkek

merhaba farklı önerileri olan var mı?

Sm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    supermean bunu yazdı

merhaba farklı önerileri olan var mı?

Konuyu ben açtım ama ben eczaneden devam etmeye karar verdim, bu işin hilesi çok :)

Sahte olana bin lira verip işe yaramaz olacağına, 1250 veririm güvendiğim yerden alırım. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Dermoailem iyidir kargo ücretsiz 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

Sana tavsiyem eczanelerin kendi aralarında satış yaptığı sitelerden alman kendine bir eczacı kanka bul oradan al misal site ecza1 sitesi...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Hacı abi ben konuyu açtım ama ben eczaneden devam edicem. Arkadaşların anlattıkları sahtekarlık meselelerinden sonra güvenemedim. Üç kuruş fazla olsun güvenli olsun diye düşünüyorum. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 3818 Toplam Mesaj: 44
vitamin vitaminsite tavsiyesite