Vizeler Nasıl Gidiyor
-
arkadasyar vizeler basladı bitmek üzere nasıl gidiyor vizeler.
Çok şükür şimdiye kadar iyi zayıf yok. Müritlerinki nasıl -
Ilk donem iyiydi de ikinci donem sictim.Fiz2 ve Mat2 Basimin belalari.allah yardim eder insallah da geceriz bu donem...
-
ilk dönem güzeldi hacı bu dönem anamızı ağlatıyolar alltan 5 tane var dün 4 sınava girdim bugünde 3 tane var sabah 6 da kalktım 10 a kadar mikroişemciye çalıştım
güç elektroniği var bide alttan elektronik var ki iyiki elektronik hocası test yapıyor yoksa geçen sene hüsniye 20 sayfa yazdırırdı oh yine şükrediyoruz
hacı benden not herkese vizeden 40 - 50 alın finalden zayıf alsanız bile bütten kesin geçersiniz ilk dönem bayramdan sonra bizeler başladı tam işten ayrıldım hemen vizelere girdim hiç ders çalışmadım 1 tane alttan kaldı 5 tane dersi bütte verdim yani kesin geçersiniz gözüyle ama sakın büte de bilerek bırakmayın
-
Algoritmadan kesin kalırım. Ve de Fizikten ve de Lineer Cebirden:)
-
walla berbat a.q c# ve asp den tırtladım
-
Bu gün bitti, birazdan ankaraya gidiorum ohh a.k.
-
bizimkide 13 cuma da bitti :P
walla ilk defa kendimi bu kadar kastım gece-gündüz çalıştım kötü bile gelse umrumda deil içim rahat (((inş soyuttan kalmam :S)))
-
IR102 ve COM102 bunlar haricinde gidiyordur sanırım ,)
-
borclar hukukundan gecen yıl kaldıgım gıbı bu yılda klalacagım sımdı onumde malicebır var ınsallh ıyı gecer..
-
dün analog dan kaldım bugün de sayısaldan kalmaya gidiyom : )
-
Az önce çıktım Ceza hukukundan,sanırsam galiba geçerim,herkese Başarılar,Allah yardımcımız olsun