folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vizeler Nasıl Gidiyor

Vizeler Nasıl Gidiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

arkadasyar vizeler basladı bitmek üzere nasıl gidiyor vizeler.
    Çok şükür şimdiye kadar iyi zayıf yok. Müritlerinki nasıl

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek

Ilk donem iyiydi de ikinci donem sictim.Fiz2 ve Mat2 Basimin belalari.allah yardim eder insallah da geceriz bu donem...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ilk dönem güzeldi hacı bu dönem anamızı ağlatıyolar alltan 5 tane var dün 4 sınava girdim bugünde 3 tane var sabah 6 da kalktım 10 a kadar mikroişemciye çalıştım

güç elektroniği var bide alttan elektronik var  ki iyiki elektronik hocası test yapıyor yoksa geçen sene hüsniye 20 sayfa yazdırırdı oh yine şükrediyoruz

hacı benden not herkese vizeden 40 - 50 alın finalden zayıf alsanız bile bütten kesin geçersiniz ilk dönem bayramdan sonra bizeler başladı  tam işten ayrıldım hemen vizelere girdim hiç ders çalışmadım 1 tane alttan kaldı 5 tane dersi bütte verdim yani kesin geçersiniz gözüyle ama sakın büte de bilerek bırakmayın 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Algoritmadan kesin kalırım. Ve de Fizikten ve de Lineer Cebirden:)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

walla berbat a.q c# ve asp den tırtladım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Bu gün bitti, birazdan ankaraya gidiorum ohh a.k.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bizimkide 13 cuma  da  bitti :P

walla ilk defa  kendimi bu kadar kastım gece-gündüz çalıştım kötü bile gelse umrumda deil içim rahat   (((inş soyuttan kalmam :S)))

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    IR102 ve COM102 bunlar haricinde gidiyordur sanırım ,)

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    borclar hukukundan gecen yıl kaldıgım gıbı bu yılda klalacagım sımdı onumde malicebır var ınsallh ıyı gecer..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    dün analog dan kaldım bugün de sayısaldan kalmaya gidiyom : )

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Az önce çıktım Ceza hukukundan,sanırsam galiba geçerim,herkese Başarılar,Allah yardımcımız olsun

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 1882 Toplam Mesaj: 18