folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vizeler Nasıl Gidiyor

Vizeler Nasıl Gidiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    valla galiba bende inglizceden kaldım arkadasa o kadar dedim kopya ver vermedi ama insan hakları ve kamu hürriyeti cepte. güzel geçti AA

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek

pascal programlama ve mikro işlemcii :(

anladınız siz onu artık :D

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Programlama dillerinden de kalıcaz galiba:D

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bugün 1 tane var anlamadığım bir ders 100 kişi sınava girecek 5 kişi geçecek 95 kişi kalacak böyle işin a.q

bitsin bu işkenceeeeeeeee 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

gelecek hafta başlıyormuş.

hem hava değişikliği olur. hem okulu ziyaret etmiş olurum.

senelerdir gidip gelirim... bu durum daha da sürecek gibi...

en acı yanı; sınıf arkadaşlarının mezun olmuş olması. o yuzden asılın ve arkadaşlarınızla mezun olun derim. nacizane tavsiyemdir..

herkeze başarılar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel
    demirel's avatar
    Erkek

şimdiden 4 dersten kaldım ilk dönem geçtiği zaten 2 tane artık seneye takrar birden babam beni keser artık 4 sene sonra diplama yok tek eğlencemiz arkadaşlarla takılıyoruz:d

Baskasi Olma Kendin Ol Ki Köpeklerden fark1n Olsun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    demirel bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdiden 4 dersten kaldım ilk dönem geçtiği zaten 2 tane artık seneye takrar birden babam beni keser artık 4 sene sonra diplama yok tek eğlencemiz arkadaşlarla takılıyoruz:d

-----------------------------

aga burda 5 yıl adamlar üst üste kalmışlar bi kıyak yapmışlar hepsini mezun etmişler yeni bölüm olduğu için rezil olmayalım diye hepsi askerde gelince fıstık gibi diplomayla her yerde iş bulacaklar a.q bi bk bilmiyolar  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 1878 Toplam Mesaj: 18