Vizelere Moral Buluşması @Sakarya
-
Tbt'nin en buluşkan şehrinden yeni bir organizasyon daha , Vizelerden sonra yani bu ctesi akşam üstü dolaylarında
buluşuyoruz.
Saat ve yer bir kerede belirleneceğinden ( geçen seferki aksaklıklardan ötürü ) Henüz belirlenmemiştir.
Ben kafamda inceden bi plan yaptım , geçen seferki mekanda nargile artı tavla kapışması ,
ardından Bi yerde piizlenme.
Lepusmorrisle bunu konuşmuştuk zaten bi ara yapalım diye , bu sefer yapıyoruz , yer olarak
lepusların ev olabilir , hezarfenin ev olabilir , benim işyeri olabilir ayarlarız problem değil.
Öncelikle gelenler yazsın. -
Burayıda alıyorum gelen listesi
Banko
1- hezarfen
2- ilyas209
3- sarı oğlan
4- smirnoff
5- ajan
6- sir.
7- mrsari
8- ucenmi
9- lepusmorris ( belki dedi ama ben ona güveniyorum. )
10- interfector
Edit :
Çevre illerden katılım olursa , böbreklerinin yerinde kalma garantisiyle misafir edebiliriz.
İstanbul tayfası Fos çıktı ankaradan katılım bekliyoruz , Ankara Duy sesimizi. -
Balıkesir'e gelme imkanınız var mı (:
-
hacı sen benide yaz.büyük bi aksilik olmazsa gelirim. piiz olayınada katılırım ama kalma durumu olmayabilir. yada hepsi olabilir belli olmaz ;)
bu arada balıkesir'e nasıl gelelim hocam kendi arabamızla gelsek en aşağı 4 saat. 4 saatte gel 8 saat eee gün bitti zate :D
-
Ajanda listeye eklendi , hezarfeni aradım telefondan teyit aldım , sarıoğlanı aramaya gerek yok , diğerlerinden haber bekliyoruz. Özellikle Mrsari (:
piiz olayı net değil olursada kalmalı olmaz , ben hezarfende kalırım o ayrı hepinize yer yok siktirin gidin amk :D
Edit : Diğer şehirlerden katılım olursa misafir eder yardımcı oluruz , İstanbul tayfası fıs çıktı Ankara duyun sesimizi. -
ajan haklı, biz bu kadar adam gelene kadar sen gel hoca :D
-
ewet ewet istanbul tayfası fıssssssssssssssssss çıktı :D
sadece ankara değil düzce bolu izmit hatta özellikle bursa daki müritler. gelebilen olursa gelin lan yıllar oldu görüşmeyeli özledim hepinizi (:
-
söz vermiyorum ama zaman uygun olursa gelebilirim izmitten.. bu arada piiz ne? :)
-
akenaton bunu yazdı:
-----------------------------söz vermiyorum ama zaman uygun olursa gelebilirim izmitten.. bu arada piiz ne? :)
-----------------------------
Hocam sen telefon numaranı pmle bana ben senı arar haber alırım gelirsen terminalde karşılarım.
piiz = alkol -
gelebilirim hocam (: maddiyata göre değişir yani.
Gelicek olursam mutlaka pm atarım.
-
ayıpsın yazmamışsın beni ?
Dipnot: Ankara Ankara duy sesimiziii !