Vizelere Moral Buluşması @Sakarya
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------beyler ben yarın gelemiyorum arabayı servise götürmem falan gerekiyor işim ne kadar sürer bilmiyorum o yüzden kusura bakmayın ama eğer gelebilecek gibi olursam mrsari yı ararım gelirim yanınıza
-----------------------------
Satıs 1
Olm blurum serdıvanda arabanın lastıklerını sıslerım bak :D -
aman hocam yapma öyle bişi :D artık başka sefere . ama saü den olan arkadaşlarla gene görüşmeye çalışacağım
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------aman hocam yapma öyle bişi :D artık başka sefere . ama saü den olan arkadaşlarla gene görüşmeye çalışacağım
olm sabahlamıcan ya sanayide, sabahtan git aksama kadar sana yeni araba yaparlar , buluşma tahmini olarak
piizde olursa gece geç saatte biter illa gelmek itiyosan gelirsin yani ;) -
kimse elektrikçilerin yerini tutmuyor hafız baksana bizden kaç kere satış gördünüz :D
-
hezarfen bunu yazdı:
-----------------------------kimse elektrikçilerin yerini tutmuyor hafız baksana bizden kaç kere satış gördünüz :D
-----------------------------o konuyu hiç açma.. bende gecikebilirim, ama 6gb yanınızdaym
-
İstiyosanız hiç gelmeyin amk biz her gün görüşüyoruz nasıl olsa.
-
Buluşmaya 40 dk var , ajan telefonu acmıyor , hezarfen avm'de geziyuor , mrsarinin tel kapalı , sir 1 saat geç gelicem
diyor , Ben napıyım amk ?!
Buda düzenleyeceğim son buluşmadır karışmıyorum artık. -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Buluşmaya 40 dk var , ajan telefonu acmıyor , hezarfen avm'de geziyuor , mrsarinin tel kapalı , sir 1 saat geç gelicem
Buda düzenleyeceğim son buluşmadır karışmıyorum artık.
-----------------------------olum arabayla uğraşıyodum. yağ bakımı temizlik filan. sonrada tam yerini buldun arayacak (:
hemen tribi at. sen dayanamazsın yaprsın bi organizasyon ;) hatta bi dahaya kuzuluk kaplıca organizasyonu yap arabayı ayarlarım ben ;)
bu arada buluşmada 6 kişiydik. her zamanki çekirdek kadro. fotoğraf çekmeye gerek bile duymadık. gelemyenlere dııııııııt (:
ben 7 de gs nin maçı ve bi arkadaş dolayısıyla ayrıldım. diğerleri piiiiize gitti. şimdi ne haldeler acaba :D
lan siteye girerseniz orada bi foto çekin bari ilyas ı şey pardon gökmen i döverken :D
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Buluşmaya 40 dk var , ajan telefonu acmıyor , hezarfen avm'de geziyuor , mrsarinin tel kapalı , sir 1 saat geç gelicem
Buda düzenleyeceğim son buluşmadır karışmıyorum artık.
-----------------------------olum arabayla uğraşıyodum. yağ bakımı temizlik filan. sonrada tam yerini buldun arayacak (:
hemen tribi at. sen dayanamazsın yaprsın bi organizasyon ;) hatta bi dahaya kuzuluk kaplıca organizasyonu yap arabayı ayarlarım ben ;)
bu arada buluşmada 6 kişiydik. her zamanki çekirdek kadro. fotoğraf çekmeye gerek bile duymadık. gelemyenlere dııııııııt (:
ben 7 de gs nin maçı ve bi arkadaş dolayısıyla ayrıldım. diğerleri piiiiize gitti. şimdi ne haldeler acaba :D
lan siteye girerseniz orada bi foto çekin bari ilyas ı şey pardon gökmen i döverken :D
ajan fenalardayım :D -
ajan gökmen bi tasak oldu görmelisin demin yattıgı kanepenin altından mustafaya battaniye almak için kanepeyi kaldırdım böle kasındı vurmaya felan çalışıyo
dedim gel amk, tuttum ellerini tokatlıyorum sonra acıdım neyse dedim bıraktım ama şuda var benim bu yazdıklarımı sabah görürse (ki görecek beni nasıl uyandırırbilemiyorum) sabah sikileceğimi bile bile bunları yazıyorum

İŞTE RİKS BUDUR