folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Vizelere Moral Buluşması @Sakarya

Vizelere Moral Buluşması @Sakarya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ucenmi bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler ben yarın gelemiyorum arabayı servise götürmem falan gerekiyor işim ne kadar sürer bilmiyorum o yüzden kusura bakmayın ama eğer gelebilecek gibi olursam mrsari yı ararım gelirim yanınıza

Satıs 1

Olm blurum serdıvanda arabanın lastıklerını sıslerım bak :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

aman hocam yapma öyle bişi :D artık başka sefere . ama saü den olan arkadaşlarla gene görüşmeye çalışacağım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ucenmi bunu yazdı:

aman hocam yapma öyle bişi :D artık başka sefere . ama saü den olan arkadaşlarla gene görüşmeye çalışacağım

olm sabahlamıcan ya sanayide, sabahtan git aksama kadar sana yeni araba yaparlar , buluşma tahmini olarak

piizde olursa gece geç saatte biter illa gelmek itiyosan gelirsin yani ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

kimse elektrikçilerin yerini tutmuyor hafız baksana bizden kaç kere satış gördünüz :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

hezarfen bunu yazdı:

kimse elektrikçilerin yerini tutmuyor hafız baksana bizden kaç kere satış gördünüz :D

o konuyu hiç açma.. bende gecikebilirim, ama 6gb yanınızdaym

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

İstiyosanız hiç gelmeyin amk biz her gün görüşüyoruz nasıl olsa.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Buluşmaya 40 dk var , ajan telefonu acmıyor , hezarfen avm'de geziyuor , mrsarinin tel kapalı , sir 1 saat geç gelicem

diyor , Ben napıyım amk ?!

Buda düzenleyeceğim son buluşmadır karışmıyorum artık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Buluşmaya 40 dk var , ajan telefonu acmıyor , hezarfen avm'de geziyuor , mrsarinin tel kapalı , sir 1 saat geç gelicem

olum arabayla uğraşıyodum. yağ bakımı temizlik filan. sonrada tam yerini buldun arayacak (:

hemen tribi at. sen dayanamazsın yaprsın bi organizasyon ;) hatta bi dahaya kuzuluk kaplıca organizasyonu yap arabayı ayarlarım ben ;)

bu arada buluşmada 6 kişiydik. her zamanki çekirdek kadro. fotoğraf çekmeye gerek bile duymadık. gelemyenlere dııııııııt (:

ben 7 de gs nin maçı ve bi arkadaş dolayısıyla ayrıldım. diğerleri piiiiize gitti. şimdi ne haldeler acaba :D

lan siteye girerseniz orada bi foto çekin bari ilyas ı şey pardon gökmen i döverken :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

olum arabayla uğraşıyodum. yağ bakımı temizlik filan. sonrada tam yerini buldun arayacak (:

hemen tribi at. sen dayanamazsın yaprsın bi organizasyon ;) hatta bi dahaya kuzuluk kaplıca organizasyonu yap arabayı ayarlarım ben ;)

bu arada buluşmada 6 kişiydik. her zamanki çekirdek kadro. fotoğraf çekmeye gerek bile duymadık. gelemyenlere dııııııııt (:

ben 7 de gs nin maçı ve bi arkadaş dolayısıyla ayrıldım. diğerleri piiiiize gitti. şimdi ne haldeler acaba :D

lan siteye girerseniz orada bi foto çekin bari ilyas ı şey pardon gökmen i döverken :D

ajan fenalardayım :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilyas208
    ilyas208's avatar
    Erkek

ajan gökmen bi tasak oldu görmelisin demin yattıgı kanepenin altından mustafaya battaniye almak için kanepeyi kaldırdım böle kasındı vurmaya felan çalışıyo

dedim gel amk, tuttum ellerini tokatlıyorum sonra acıdım neyse dedim bıraktım ama şuda var benim bu yazdıklarımı sabah görürse (ki görecek beni nasıl uyandırırbilemiyorum) sabah sikileceğimi bile bile bunları yazıyorum  Kahkaha

İŞTE RİKS BUDUR Kahkaha

Toplam Hit: 8862 Toplam Mesaj: 67