Vizesiz Gitmeye Deger Ulke Var Mi?
-
ukrayna - lviv
gördüğüm en iyi şehirlerden, hem de çok ucuz. vizesiz giriş mevcuttu ben dönerken, 1 ay da süreniz var zaten o kadar kalmazsınız.
dilersen araştır hocam.
-
Beyler, avrupaya vizesiz seyehat için ülkemizdeki vizesiz gidilebilen yerler ile tüm sözleşmeler feshedilicekti, yürürlüğe girdiyse sıkıntı gidemezsin hiç biyere
-
ArduouS bunu yazdı
Beyler, avrupaya vizesiz seyehat için ülkemizdeki vizesiz gidilebilen yerler ile tüm sözleşmeler feshedilicekti, yürürlüğe girdiyse sıkıntı gidemezsin hiç biyere
Hocam Dışişleri Bakanlığı açıklama yaptı vizesiz geçişler iptal edilmeyecek diye.
http://www.mfa.gov.tr/no_-7_-9-ocak-2016_-ulkemizin-89-ulkeye-vize-uygulayacagina-dair-iddialar-hk_.tr.mfa
KareemSaid tarafından 11/Şub/16 20:14 tarihinde düzenlenmiştir -
malta
-
Hocam yakın zamanda endonezya bali ye gitmişliğim var. 35 dolar ödeyerek kapıda 1 aylık vize alabiliyorsun. Çok güzel bir yer tekrar gitmeyi düşünüyorum ve oldukça ucuz. Fakat 14 saat uçak yolculuğu ve tek kişi için gidiş dönüş yaklaşık 2300 tl yi göze alırmısın bilmiyorum..
-
BosnaK bunu yazdı
Sırbistan, Bosna Hersek, Makedonya, Karadağ, Arnavutluk bunlar yakındaki vizesi gidilebilecek ülkeler, ha bir de Kosova var ama ne kadar gezilir bilemiyorum.
Ukraynayı niye hariç kıldın ben yarın oraya gidecem bilmem gereken bişey var mı :)
Ukraynanın neresine yolculuk?
-
Yorumlar için saolun beyler.
Aklımda hep tokyo veya singapur var. Uçuş süresini de dert etmiyorum. Şu uçak biletini yarı yarıya ucuz bulmanın hiç bir yolu yok mu :)
-
Batum diyenler olmuş, ben Tiflis e gittim gerçekten çok güzel bir yerdi. Günü birlik veya daha keyifli olması için 2-3 günlük gidilebilir. Gerçi Batum Tiflisten daha güzel ve büyük diyor gidenler ancak anladığım kadarıyla Batum sınıra yakın olduğu için daha hareketli ve gelişmiş bir yer. Tiflis mimari olarak hem çok modern (merkezi ve yeni binalar) hemde yanı başında tarihi eski kısmı var. Düşün bi köprü var bi tarafı osmanlı tarzı vs eski yapılar diğer taraf modern ve daha büyük ama nizami yapılar.
Ben gördüğüm kısmını anlatayım,siz zevkinize göre karar verirsiniz. Yurtdışında en çok dikkatimi çeken neresi olursa olsun binalar hep nizami, avrupa da görmeye alışık olduğunuz binaları ve düzeni Gürcistan ve Ermenistan da bile çok rahat görebilirsiniz. Ulan sınırın bu tarafı bizde insan kafayı yiyor. En büyük şehirde en küçükte düzensiz. Ve bunun insana etkisini düzgün yerleri gezince anlıyorsunuz.
-

tayland? myanmar? ve doğunun niceleri
-
Aklıma soktunuz gece gece Ivıv biletine bir tıklıyorum bir vazgeçiyorum