Vizesiz Gitmeye Deger Ulke Var Mi?
-
watervay bunu yazdı
Hocam yakın zamanda endonezya bali ye gitmişliğim var. 35 dolar ödeyerek kapıda 1 aylık vize alabiliyorsun. Çok güzel bir yer tekrar gitmeyi düşünüyorum ve oldukça ucuz. Fakat 14 saat uçak yolculuğu ve tek kişi için gidiş dönüş yaklaşık 2300 tl yi göze alırmısın bilmiyorum..
+1
-
halogen bunu yazdıBosnaK bunu yazdı
Sırbistan, Bosna Hersek, Makedonya, Karadağ, Arnavutluk bunlar yakındaki vizesi gidilebilecek ülkeler, ha bir de Kosova var ama ne kadar gezilir bilemiyorum.
Ukraynayı niye hariç kıldın ben yarın oraya gidecem bilmem gereken bişey var mı :)
Ukraynanın neresine yolculuk?
Zaporijya hocam
-
Azerbeycan var kimse dememiş :(
-
BosnaK bunu yazdıhalogen bunu yazdıBosnaK bunu yazdı
Sırbistan, Bosna Hersek, Makedonya, Karadağ, Arnavutluk bunlar yakındaki vizesi gidilebilecek ülkeler, ha bir de Kosova var ama ne kadar gezilir bilemiyorum.
Ukraynayı niye hariç kıldın ben yarın oraya gidecem bilmem gereken bişey var mı :)
Ukraynanın neresine yolculuk?
Zaporijya hocam
Bende bugün Kherson'a gidiyorumda ondan sordum. Zaporijya hakkında görüşlerini dönüşte yazarsan bir dahaki sefere oraya gitmeyi düşünüyorum.
-
Hocam her yazilan yer hakkinda kesin arastirma yap git derim :)
http://leventisikli.com/lviv-gece-hayati-ukrayna-kulup-bar-nerede-fiyatlar-nasil-gidilir/
-
Ccaglayan bunu yazdı
Azerbeycan var kimse dememiş :(
gidelecek bir tarafı yok, oraya gideceğine istanbul aksaray'a git aynı. :B
-
ukrayna ' ya git ( kız arkadaşınsız :D )
nolursun git, allasen :) bak geçen gün aktarmalı geldim ordan istanbula, git yani , git :D
-
c0nverse bunu yazdı
uuvvv site güzelmiş. tşkler.