Vk.Com‘Da Takılan Var Mı?
-
ruhii bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
bi tane karı var sadece onu takip ediyorum, cok gul dubstepler dinliyor ırıspı
hacı lınk versene :D
aha karı bu http://vk.com/official_ems_page
-
Ben denizci olduğumdan kullanıyorum zaten ilk 2008 senesinde orada bir hatundan duymuştum. Şahsen liman liman hatunları ayarladım hangi limana gidersem gideyim bir kız arkadaşım cepte artı bunların dışında Türkiyeye gelenlere yamalanıyorum :D Yaklaşık 5 sene oldu TÜRK kızlarının suratına bakmıyorum.... En iyisi gelsin ben şöyleyim böyleyim desin yinede gözüme giremez hatun beğenmez oldum işin aslı :)) Bide bizim Türkler kendilerini bi b*k zannediyorlar sanki bulunmaz hint kumaşları :D Ben her seferinde Türk hatunları böyle bozuyorum, bilmem doğrumu yapıyorum ama bizim hatunların g*tlerini kaldıranlarıda pohpohlayanlarıda kınıyorum.
-
Nomm bunu yazdı
Ben denizci olduğumdan kullanıyorum zaten ilk 2008 senesinde orada bir hatundan duymuştum. Şahsen liman liman hatunları ayarladım hangi limana gidersem gideyim bir kız arkadaşım cepte artı bunların dışında Türkiyeye gelenlere yamalanıyorum :D Yaklaşık 5 sene oldu TÜRK kızlarının suratına bakmıyorum.... En iyisi gelsin ben şöyleyim böyleyim desin yinede gözüme giremez hatun beğenmez oldum işin aslı :)) Bide bizim Türkler kendilerini bi b*k zannediyorlar sanki bulunmaz hint kumaşları :D Ben her seferinde Türk hatunları böyle bozuyorum, bilmem doğrumu yapıyorum ama bizim hatunların g*tlerini kaldıranlarıda pohpohlayanlarıda kınıyorum.
Sonuna kadar arkandayım reis. :D Dediklerine harfi harfine katılıyorum. :D
-
birde şuna gıcık oluyorum bebek gibi kızlar fake diyorsun ama öyle biri dünyada var lan :D fake olsa nolcak dünyanın herhangi bir yerinde o kızlar var :D bu beni çıldırtıyor :d
-
cordelian bunu yazdı
amma kariya kiza merakli milletmisiz arkadas.
Bu seferki detected ;
Yorum Ve Cinsiyet Uyumu -
karabuyucu bunu yazdıNomm bunu yazdı
Sonuna kadar arkandayım reis. :D Dediklerine harfi harfine katılıyorum. :D
Şöyle ki çocuk geliyor hatunla çıkmak için gözünde büyütüyorda büyütüyor sen şöylesin sen böylesin canım cicim tatlım balım prensesim sonra o çocuk hatundan ayrılıyor, bir anda o hatun prim yapıyor götü kalkıyor kendini bi bok zannediyor yeni biriyle çıkınca eski erkek arkadaşım bana böyle diyordu diyor şöyle yapmıştı diyor ee diyorum niye ayrıldın o zaman g*t gibi bön bön bakıyorlar madem çok iyiydi seni övüyordu seviyordu niye ayrıldın bre kaşar :D sen sövüncede kız bir anda afallıyor Türk kızlarına köpek muamelesi yapacaksın arkadaş ben şahsen öyle yapıyorum peşimdende ayrılmıyorlar.. Sonra türk erkekleri neden yabancı hatunlarla takılıyor bre kaşar diyorum yine sende rahat ol kasıntı olma kendini bi bok zannetme kezban olma biraz dünya görüşün olsun ondan sonra zaten Türk erkekleri geri dönüş yaparlar...
-
Mert_648 bunu yazdı
birde şuna gıcık oluyorum bebek gibi kızlar fake diyorsun ama öyle biri dünyada var lan :D fake olsa nolcak dünyanın herhangi bir yerinde o kızlar var :D bu beni çıldırtıyor :d
Hocam ben bir gün öyle bir hata yaptım VK da birini ekledim.. Konuşuyoruz muhabbet gırgır şamata çok güzel akıcı gidiyor, bir yandanda şüphe duyuyorum karı bebek al biblo olarak evde dursun fotoğraflar vs burada böyle bir hatunla konuşsan sohbet etsen önce bir hatuna bakarlar sonra birde sana neyse benim tabi kuşkularım büyüdü tavan yaptı en sonunda sordum fotoğraflardaki gerçekten sen misin diye?
Hatun kamera açtı kendini gösterdi sonrada bana siktiri çekti sildi beni :D En çok koyan o olmuştu bunun dışında bütün anılarım mutlu sonla bitti :D Çünkü hepsi manken gibi tereddüt etmeyin yani kesintiz
-
bi kere gurcu bi hatun denk geldi 19 yasinda neyse az uz turkce biliyo hatun biras goruntulu konustuk kizda bi tatlilik var òl ya oyle bu ses tonu yok lan ben eridim zate kiz fenerliymis amk hemde koyu face seyini verdi bende fenerliyim dedim amk arkadasa dedim hemen formani getir actim kiracin sarkisini kizla cikmaya basladim sonra bazi geceler ozel muamele :D kiz galatasaryli oldugunu ogrenince engelledi amk kiz fenerlilere veriyomus boyleleride var la
-
DevilRullz bunu yazdıu235 bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıAzıcık bir tipin varsa her ay mankenden güzel farklı farklı hatunlarla yatarsın. Ben kullanıyorum da bende tip yok anca 3-5 ayda bir oda yazın tatile geldiklerinde.
Mojna sex? diyince hemen veriyorlarmış.Bide orda erkekler kızların değil,kızlar erkeklerin peşinde koşuyorlarmış o da doğru mu ağabey?
Rus kızları için eşlerine bağlı, rahat, trip yapmayan kişiler deniliyor. Bizim millet ise orospu gözüyle bakıyor :D Hepsi orospu sanki amk.
İşin aslı şu Kuzey ülkelerin kızları alkolik ve eve para getirmeyen adamdan bıkmışlar adamlarda huylarını değiştirmiyorlar halen daha böyleler en erken 18-19 yaşında evleniyor bu çıtırlar yani aradan kaparsan güzel birşey evlen gitsin hocam derim en geçte kariyer yapıyorlar onlarda harbi hatunlar yani benim şahsen ciddi konuştuğum işi gücü yerinde her yıl lüks tatil yerlerine gidipte tatil yapan birkaç hatun arkadaşım var onlarla normal konuşuyorum içinde seks geçmiyor konuşmaların onlarda farkında zaten olayın gidipte en çulsuzunada kapak atmayacaksın yani ben neysem aradığım kişilerde o yönde oluyor cepte bikaç hatun var sürekli konuştuğum istanbula çağırıyorum genelde geliyorlarda gezi rehberi ben oluyorum :)) Bunun dışında VK tavsiye ederim yalnız bokunu çıkarmamak şartıyla çünkü denk geliyor bir hatunla konuşuyorum bıkmış türklerden şöyle yaptılar böyle yaptılar barzo adamlar bir araba önünde fotoğraf çektirmişler mesela bana şöyle dedi böyle dedi hatunda bir süre sonra konuşmak istemiyorum yani nimet varken elimizde VK gibi bir sosyal ağ facebookun şeyini şey edim yani mesaj atarsın diğer klasörüne düşer :D üstüne gidersin tanışmak için türk hatunların o kadar götünü kaldırmışki bizim türk erkekleri hatunda kendini bi bok zannedip seni rapor eder hesabın 1 hafta ban yer falan arkadaşlık isteği gönderemezsin yani VK nın gözünü yiyim on numara bir site yapmış adamlar o yüzden VK daki hatunlarda işin bokunu çıkaran türk erkeklerinin hepsini aynı kefeye koyuyorlar siz siz olun düzgün konuşun kendinizi iyi tanıtın ondan sonra zaten sohbet kıvama geliyor ilk başta hatuna webcam varmı demeyin yani damgayı yersiniz :D
-
yıllar olmuştur girmeyeli :D