Vk.Com‘Da Takılan Var Mı?
-
Birde Odnaklassniki var Rusların ama Azeriler abazanlık yapıp Rusları bıktırmışlar.
-
ulan uyuyan devi uyandırdık resmen mevzuya bak :)
SeRDaR tarafından 03/Ağu/13 22:48 tarihinde düzenlenmiştir
yalnız bir şey dikkatimim çekti burnında kokusunun çıkarmışlar :) her Türkiyede yaşayan yabancı kıızızn 1000 tane takipçisis filan var mındar olmuş anlayacağınız bu amaçla girmedim ama eşşeğin aklına karpuz kabuğunun düşürdünüz ben film izlemek için girdiydim kendimim hatun kovalarken buldum :) -
SeRDaR bunu yazdı
ulan uyuyan devi uyandırdık resmen mevzuya bak :)
yalnız bir şey dikkatimim çekti burnında kokusunun çıkarmışlar :) her Türkiyede yaşayan yabancı kıızızn 1000 tane takipçisis filan var mındar olmuş anlayacağınız bu amaçla girmedim ama eşşeğin aklına karpuz kabuğunun düşürdünüz ben film izlemek için girdiydim kendimim hatun kovalarken buldum :)hacı sistem çok hosuma gitti face gibi kasmıyor da :) muzık lıstesını olusturma arkadas olma mesaj gonderme. ve facebook özellıklerı.
artı olarak filmler de var mış daha nolssssn :D
-
10 numara yerdir...
Ayrıntıya sokmayın beni.
Üye olun ;)
-
Gürcü dostlarımla vk üzerinden tanışıyorum , sağlam sitedir
-
üye oluyoruz . az buçuk rusçamızla konuşucaz :D .
-
Vay amk bende uye olmusum zamaninda,oyle unutmusum ki burda gorunce aklima geldi.:)
-
en son online saatiniz görünüyor. arkadaşınız olmayan da görebiliyor.
Ona göre yalan söyleyin.
-
ben bayağı zamandır üyeyim. gayet sağlam site. tasarım ve işlev bakımında fb vb sitelere bin basar. teli verdim hiç sıkıntı yaşamadım. çogu online film siteleri vk yı kullanıyor zaten. 720p desteği mevcut kendi playerında. paylaşımlar falan da iyi denk geliyo bazen :) bazen de türklerin fotograflara yaptıgı yorumları görüp gülüyorum. :D
-
:D cok komiksiniz amk ya.Sizi gordukce ben erkek degilmiyim diyorum amk.
sikis sikis nereye kadar ne istiyosunuz anlamadim ki.5 kere bosalamicaginiza gore bi gecede 2 saat sevisceksiniz 22 saat o kiz sizden para isteyecek,rahat yasam isteyecek senin tipine bakacak,egitimine bakacak.
Yemin ediom bir am icin bukadar dusmeye degmez.
ama kime diom :D agzimi da bozdurdunuz zorla.
cordelian tarafından 05/Ağu/13 03:48 tarihinde düzenlenmiştir