Vodafon A.Ş Nereye Şikayet Edilir.
-
dilekçeler vs her ay onlara yolluyor ayda 10 defa müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıyorum..detaylara fazla inmeyim..şuanda vodafondan 200.00 tl alacağım var 2 aydır ödemiyor iadesini hemen yapıyoruz diyorlar ama ödemiyorlar
nereye şikayet etmem grekiyor.
-
Mahkemeye , bunu bilmiyomusun?
-
ikiyüzbin TELE mi dedin?
-
sürekli atlatıyor paramı iade etmiyor..çift fatura kesiyor paramı da gelecek aylardan düşeriz diye geri iade etmiyor...lan azını yüzünü miktimin herifi ben gelecek ay intahar etmek istiyorum belki sananane lan amk olu.da benim paramı vermiyon..
telefona çıkan müşteri temsilcilerine herşeyi söyledim yemin bile çektirdim.utanmaz arlanmaz herifler yine atlatıyorlar..
millet gibi piçlik yapıp 3 ay faturayı odemesek daha iyi olacakmış..çok pis sinirliyim bunlar ytüzünden kredi kartı borcuma faiz odüyorum acayip madur oldum.mazur görün.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Mahkemeye , bunu bilmiyomusun?
-----------------------------tamam arkadaş mahkemeye gidiyorum.3 aydır 500 liraya yakın param ellerinde bekliyor..
şimdi aradım alacagınız 70 lira kalmış diyorlar.. bana sabır ver
-
Şikayetvar.com
-
Git bi vodafone dükkanına tut ordan elemanın birini paramı verin de vermesse kır ağzını burnunu çık mahkemeye git
-
hacı iki yüz bin tL mi 200 tL mi ? :D iki yüz bin tL ise hani bizide görürsün belki çok iyi tanıdığım avukatlar var :D
-
beykozlu57 bunu yazdı:
-----------------------------
hacı iki yüz bin tL mi 200 tL mi ? :D iki yüz bin tL ise hani bizide görürsün belki çok iyi tanıdığım avukatlar var :D
-----------------------------ikiyüzla i k i y ü z :)
-
İki yüz bin olsa adamın götünden kan alırlar , kan..
-
mahkemeye başvurma ve
alacağım bittikten sonraki faturayı ödememe kararı aldım.
ara ara da mail atacam faturayı ödemiyorum hatırlatıyım diye mail attım diyeceğim.psikopata bağlayacağım.