Vodafon Cep Net Paketini Bilgisyarda Kullanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

işte bende onu diyom biyerde aveanın jetini buldum tüm hatlara açık ama almadan önce öğrenmek lazım oluyomu diye modeme takıp kullanınca cepnet paketinden mi yicek yoksa kafasına göre ben anlamam arkadaş diyip şu bilgisayar için olan tarifeden mi yardıracak belki o şekilde kullanan gören duyan vardır diye merak ettiydim  :D :D :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

hayır olmuyor biz vadafoneyi arayı sorduk biz paketle bilgisayardan internete girebilirmiyiz diye dediki müsteri temsilcisi hat telefona takılı olduğu sürece telefonu nereye bağladığınız nerden internete girdiğiniz önemli değil. ama hat illaki telefona takılı olacakmış.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

http://www.maxicep.com/vodafone-destek-sorun-sikayet/vodafone-3g-modem-ile-pc-de-aylik-cepnet-paketi-kullanimi-385878.html

bu link te kullanılabileceği falan yazıyor 

örnek yorum 

tabi ki kullanabilirsin ben kontörlü vodem aldım (E160E) sim kartını çıkar vodeme tak önce kullanım klavuzunu oku tabi cihaz programı sana yükletecektir yalnız o programda sorun var bu verdiğim linkten en son yazılımı kullanablirsin türkçe destekli.Onlar hayır derler çünkü diğer vodemnet paketleri var onları satmak istiyorlar tabi.ben aldım 69 tl ye çok memnunum almasaydım tel kafayı yiyecekti neredeyse bence kendine yeni hat al onu nette kullan
    -------

ayrıca sonuçta vodafon niye olur desinki daha çok para kazanmak varken

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Bence kullanabilirsin.İlla telefona bağlı olacak diye bir şart yok.Benim minibookta dahili 3g modem var,sim kartı taıyorum çatır çatır giriyorum.(Sırf bunun için yeni bi vodafone hat aldım,ve emin ol cepnetten giriyor.1 aylık süre geçer, hattında  yeterli kontör varsa cepneti otomatik yeniler eğer yeterli yoksa(5,6 tl gibi) işte o zaman hattan yiyebilir.Ben sadece o hattı net için kullandığım için aydan aya 8 lira atıyorum öyle hattan yeme gibi bir sorun olmuyor.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

peki memnun olma derecen nerelerde benim sonuçta çok yüklü bir data kullanımım söz konusu değil

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

chirkin01 bunu yazdı:
    -----------------------------

peki memnun olma derecen nerelerde benim sonuçta çok yüklü bir data kullanımım söz konusu değil

hocam valla o ilk 100mb lık kota zaten 1 saatte doluyor :D geriye kalan 29 gün 23 saat düşük hızla geçiyor.Sörf için ideal bir sıkıntı yok(siteye göre değişiyor ama fazla flash kasılan bi siteyi açmak bazen sıkıntı olabiliyor) Download diğerlerininde dediği gibi 10-20 kb/s arasında işte.Download ihityacımı okulda karşıladığım için evde pek aramıyorum.Köyde yolda dağda taşta vodafonenin çektiği her yerde kullanıyorum,gayet memnunum.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

modem almana gerek yok ki arkadaş htc den giriyor diğer arkadaş da pcsuitele halletmiş modeme gerek olduğunu sanmıyorum.telefonunun modeli ne

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

devamlı telefonu bağlama gibi bi olay zor olur evde arkadaşlarda bağlanacak (sadece msn haberler vs için) o yüzden lazım hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

chirkin01 bunu yazdı:

peki alpercim kotası ne kadar ?????????

Ha Ha!
Toplam Hit: 5089 Toplam Mesaj: 34