Vodafon Cep Net Paketini Bilgisyarda Kullanmak
-
3 aydır kullanıyorum. Video felan izlemem diyosan feyse, tahribata girmeye felan yetiyo.
-
şuan ondan giriyorum nete . 100mb 1 günde bitti zaten :D 5mb mp3 10dk da iniyor ama olsun hiç olmamasından iyidir. ama telefonun şarjını çok çabuk bitiriyor.
-
bende o şekilde kullanmayı düşünüyorum ama 3g modemle oluyormu diye araştırmıştım galiba oluyormuş yakında bitane 3g modem alıp deneyeceğim
-
Çıktığı günden beri kullanıyorum.. Yaklaşık 6 aydır eğer film indirmem felan diyorsan sadece maillere bakarım diyorsan çok güzel bi alternatif... Baktım gün boyunca yaptığım şeyler aynı ise bu seni idare eder (msn facebook vs. ).. Üstelik istediğin yerde yanında.. Mobile partner programını araştır normalde kendi sim kartından başkasına izin vermez yazılımı.. Olmaz diyenlere de bakma..
-
eyvallah hocam en fazla 1 ay içinde geçiyorum bu sisteme inşallah
-
watervay bunu yazdı:
-----------------------------
Çıktığı günden beri kullanıyorum.. Yaklaşık 6 aydır eğer film indirmem felan diyorsan sadece maillere bakarım diyorsan çok güzel bi alternatif... Baktım gün boyunca yaptığım şeyler aynı ise bu seni idare eder (msn facebook vs. ).. Üstelik istediğin yerde yanında.. Mobile partner programını araştır normalde kendi sim kartından başkasına izin vermez yazılımı.. Olmaz diyenlere de bakma..
-----------------------------hocam ben bilgisayarımda linux kullanıyorum ama bu mobile partner programının inux versiyonu varmı ben bulamadım yada benzer işi gören
-
chirkin01 bunu yazdı:
-----------------------------Pisibaliqi bunu yazdı:
hacı 100 mb üstü 3g değil işte
http://www.pclabs.com.tr/2004/02/24/billionton-usb-gprs-modem-incelemesi/ incele istersen ama aynı pohun laciverti :D
-----------------------------işin o kısmı önemli değil dostum telefonsuz 3g modemle kullanabilmem önemli
-----------------------------kullanılıyor müridim
-
15-30kb falan sağlamıyor, 100mbdan sonra gprse geçiyor yani max 6kb/s.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------3g voda 300 kusur kpbs hız sağlıyo cepten bağlanmıştım bilgisayara
mekana göre ufak değişiklikler olabilir
-----------------------------bende öyle yapmıştım ama 3g çekmiyodu köye max 30kb görmüştüm hiç yoktan iyidir.
usb 3g modemle de çalışır bence
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------hayır olmuyor biz vadafoneyi arayı sorduk biz paketle bilgisayardan internete girebilirmiyiz diye dediki müsteri temsilcisi hat telefona takılı olduğu sürece telefonu nereye bağladığınız nerden internete girdiğiniz önemli değil. ama hat illaki telefona takılı olacakmış.
-----------------------------3sb modemin de imeisi olduğu için tel gibi gözüküyo marka olarak huawei falan gözükmekte abidik çince şeyler. sorun olmuyo denedim.Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------hacı anlamadığım şey 3g değil diyorum sen hala 3g modemle kullanıcam diyon :D
-----------------------------3g gprs'in üst modeli olduğundan dolayı ikisinide destekliyor
ve şimdi aklıma geldi kuzenin türksel vınn'ından denemiştim hemde sim kilitli diye geçiyodu taahhütü bitmemişti. çalıştı.
-
edit
husnuweb bunu yazdı:
15-30kb falan sağlamıyor, 100mbdan sonra gprse geçiyor yani max 6kb/s.
-----------------------------100mb tan sonra max 30kb
++-> hangi modemi alacağın önemsiz sonuçta 3g destekli hepsi ve 100mb için modeminin ulaşabileceği en yüksek hızın kaç olduğunun bi ömnemi yok.. en ucuzunu al :) sim kilkitsiz olsun.