Vodafona Geçişte Başıma Gelenler
-
Hocam bu devirde hala güvenebiliyor musun hiç tanımadığın insanlara. Özellikle operator ve bankalara. Geçen ayakkabı alırken adam yegenime de aldım çok rahat diyor dedi bana. Ben de dedim pezevenk benim gibi kaç kişiye daha böyle dedin bakalım dedim içimden. yine Kadıköy'deyiz adam 15 dk ya kalkacagiz diyecekti hemen yanındaki 5 dk sonra diyor. Arkadaşım hadi gidelim dedi bunlar bizi keklemeye çalışıyor dedi. Boşuna bizi arabada bekletecekti.
Bu devirde 2kez değil en az 5 kez dusuneceksin.
-
hocam geçmiş olsun. gidip bayideki ipneye dicen niye böyle yaptın diye. gidip bi de tük hak heyetine git bayii ibnelikte ısrar ederse.
ama insaff türkselde onlara derdini anlat. yoksa sanırım bi sik olmaz :(
-
Mutlu son vodafon bayisinde çalışan elemanlar karşıladı ücreti beni mağdur etmediler elemanların amiri baya iyi davrandı paramı verdi
-
Mycity bunu yazdı
Mutlu son vodafon bayisinde çalışan elemanlar karşıladı ücreti beni mağdur etmediler elemanların amiri baya iyi davrandı paramı verdi
hocam bu işini görür.
http://www.muratuz.org/2010/01/basit-bomba-yapmlar_4289.html?m=1 -
cayma bedeli diye madde mi olur yaa :) sözlesme süren bitmemis olsada ödememen gerekir. Sonucda onlara ne yani, istedigin firma ile calisirsin.
Bence mahkemeye ver hocam. seni kekliyorlar :)
-
Mycity bunu yazdı
senin cayma bedelini mi ödediler:) inşallah doğru diyorsundur hoca çünkü hiç inandırıcı gelmedi , bayii niye cebinden 200 küsr para versin durduk
yere:) eğer gerçekten dediğin gibiyse geçmiş olsun diyelim. bir daha yaşamazsın umarım.