folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Vodafona Geçişte Başıma Gelenler

Vodafona Geçişte Başıma Gelenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bu devirde hala güvenebiliyor musun hiç tanımadığın insanlara. Özellikle operator ve bankalara. Geçen ayakkabı alırken adam yegenime de aldım çok rahat diyor dedi bana. Ben de dedim pezevenk benim gibi kaç kişiye daha böyle dedin bakalım dedim içimden.  yine Kadıköy'deyiz adam 15 dk ya kalkacagiz diyecekti hemen yanındaki 5 dk sonra diyor. Arkadaşım hadi gidelim dedi bunlar bizi keklemeye çalışıyor dedi. Boşuna bizi arabada bekletecekti.

Bu devirde 2kez değil en az 5 kez dusuneceksin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam geçmiş olsun. gidip bayideki ipneye dicen niye böyle yaptın diye. gidip bi de tük hak heyetine git bayii ibnelikte ısrar ederse.

ama insaff türkselde onlara derdini anlat. yoksa sanırım bi sik olmaz :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mutlu son vodafon bayisinde çalışan elemanlar karşıladı ücreti beni mağdur etmediler elemanların amiri baya iyi davrandı paramı verdi

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theagartaman
    theagartaman's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

Mutlu son vodafon bayisinde çalışan elemanlar karşıladı ücreti beni mağdur etmediler elemanların amiri baya iyi davrandı paramı verdi

hocam bu işini görür.

http://www.muratuz.org/2010/01/basit-bomba-yapmlar_4289.html?m=1

bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

cayma bedeli diye madde mi olur yaa :) sözlesme süren bitmemis olsada ödememen gerekir. Sonucda onlara ne yani, istedigin firma ile calisirsin.

Bence mahkemeye ver hocam. seni kekliyorlar :)

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

senin cayma bedelini mi ödediler:) inşallah doğru diyorsundur hoca çünkü hiç inandırıcı gelmedi , bayii niye cebinden 200 küsr para versin durduk

yere:) eğer gerçekten dediğin gibiyse geçmiş olsun diyelim. bir daha yaşamazsın umarım.

Toplam Hit: 2721 Toplam Mesaj: 17