Vodafone 500 MB Net Paketi - Avea Google Play 20 TL
-
avea güzel çakallamış, gplayde alacağın en büyük meblağ 5 lira olsun, tek seferde yakıyor hakkını :) sepete atıp topluca da alamıyok heralde? :D
-
avea google play kampanyasını kullanmayacak veya sırf harcamak için kullanacak varsa 5 lira veririm :)
-
Yoldaşlar bu avea mobil ödeme nasıl yapılıyor. Ben beceremedim bi türlü :/ En başından anlatabilecek bir mürit var mı?
-
yanlış okumadım değil mi arkadaşlar, ilk defa mobil ödeme ile alışveriş yapan değil, google playden yapacağı alışverişlerde ilk defa mobil ödeme kullanan için 20 TL geçerli?
Özellikle en pahalı uygulama ya da oyunu alacamda taklaya gelmeyelim :)
-
avea yı ayarlayamadım mobil ödemeyi etkinleştirdim ama google playdende seçmem gereken birşey var sanırım ayrıntılı anlatabilecek biri var mı? facetune indirmek en doğrusu gibi
-

Mobil internetle girmeniz gerekiyor.
Hatta kontör yoksa olmaz zira önce kontörü çekiyor sonra geri yüklüyor.
mkyb tarafından 15/Eyl/15 19:19 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı

Mobil internetle girmeniz gerekiyor.
Hatta kontör yoksa olmaz zira önce kontörü çekiyor sonra geri yüklüyor.
hocam teşekkürler , faturalı olduğu için risk almak istemedim
-
Facetune nedir diye bi bakayım dedim de, ben zaten onu almışım, bi ara kampanya yapmışlardı 0,25 tl idi. O zaman aldım. Ama kullanmıyorum bile. Güzel midir ki?
-
Bu mobil ödeme seysini açtığı uygulama aldıktan sonra hemen kapatabiliyoz mu? Actirmak için 0.5 tl demiş yıllık mi aylık mi bu ucret
-
türkcell için yokmu hediye internet paketi bilgisi olan varmı ?