Vodafone 500 MB Net Paketi - Avea Google Play 20 TL
-
C-force bunu yazdımkyb bunu yazdı
Artık 1 GB veriyor her hafta. Bazı kullanıcılara 2 GB veriyor. Nisan ayına kadar böyle somürün gitsin.
Link varmi
Bknz : İlk mesaj
-
Turkcell 04.11.2015 tarihinden itibaren BİP uygulamasını indirip kayıt olan herkese 1 aylık 1GB internet vermekte.
Linkçiler: http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/bip-1-gb-hediye-internet-kampanyasi
Berkant_1997 tarafından 11/Ara/15 00:31 tarihinde düzenlenmiştir -
beles net bitti herhal vodafone da alindi gozukuor surekli ama guncellemior son 1 hafta icinde alabilen varmi ? 1gb cikardilar ama almioruz ak simdide :D
-
Absolut bunu yazdı
beles net bitti herhal vodafone da alindi gozukuor surekli ama guncellemior son 1 hafta icinde alabilen varmi ? 1gb cikardilar ama almioruz ak simdide :D
Vermiyor hocam çok sömürdük heralde :)
-
Aynen Vodafone Tiki işaretli birakti.
-
ulan yapicaklari isin yolda alistimdi muzik dinlemeye resmen bosluga dustum simdi baktim telde 3g acik hemen kapadim :D
-
Bana vodafone 1gb verdi haftalık.
Faturalıyım diye galiba.
-
Cayan bunu yazdı
Faturalıyım diye galiba.
suan mi aldin acaba hocam ? yoksa onceden aldin kullaniormusun cunki suresi bittikdne sonra tik aktif halde duruor alamioruz suan yenisini
-
Absolut bunu yazdıCayan bunu yazdı
Faturalıyım diye galiba.
suan mi aldin acaba hocam ? yoksa onceden aldin kullaniormusun cunki suresi bittikdne sonra tik aktif halde duruor alamioruz suan yenisini
Valla ben ilk defa aldım bastım daha bir şey gelmedi pusudayız.
Edit:

500'dü 1gb oldu 1 di 2gb oldu hayırdır inş :D
Cayan tarafından 16/Ara/15 20:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Cayan bunu yazdıAbsolut bunu yazdıCayan bunu yazdı
Faturalıyım diye galiba.
Valla ben ilk defa aldım bastım daha bir şey gelmedi pusudayız.
limit falan mi vardi acaba hic arastirmadikda :D ins biran once bizede gelir
EDIT : dagilin gencler gote geldik :D adamlar 1 ay icinde 1 gb net 1 hafta boyunca olarak degistirmisler :/ her hafta 500 versen nolurdu cakallar
Absolut tarafından 16/Ara/15 20:57 tarihinde düzenlenmiştir