folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Vodafone Benden Haksız Yere 338 Lira Aldı Ne Yapabilirim.

Vodafone Benden Haksız Yere 338 Lira Aldı Ne Yapabilirim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Öncelikle gerçekten zoruma gitti onun için yazıyorum.

Gerekirse vodafona bi bedel ödetmek için biraz daha para verebilirim :)

Konuya geleyim;

Yaklaşık 1 yıl önce vodafone hat kullanıyordum 25 liralık bi tarife almıştım. 7 liralık sınırsız internet paketi eklettim.

Hiç 40 altı fatura ödemedim herneyse bunları geçeyim.

Hattı kapattırdım. Kapattırmadan önceki Son 2 ay boyunca hattı hiç kullanmadım.

2 adet 50 küsür liralık fatura olduğunu söylediler. 

Hattı kullandığım dönemlerde Online işlemlerden ne geçirdiklerini görebiliyordum onları göremeyince ayrıntılı fatura göndermelerini istedim.

Göndermediler üzerinden 1 ay geçti tekrar aradım.

Konuştuğum müşterti temsilcisi bana fatura detaylarını okuyabileceğini söyledi.

Oku dedim okudu işte içinde şöyle bi konuşmamız geçti.

Müşteri Temsilcisi: 1lira 25 Kuruş Tarife aşım bedeli.

Ben:Tarifem Nedir?

Müşteri Temsilcisi: Heryöne 500dk 5000 Mesaj

Ben: Ne kadar Kullanmışım.

Müşteri Temsilcisi: 100 dk kullanmışsınız hiç mesaj kullanmamışsınız.

Ben: Tarifeyi Nasıl Aşmışım ?

Müşteri Temsilcisi : İyide beyefendi 1.25 kuruş fazla bir miktar değilki neden sorun çıkartıyosunuz.

Ben: Ayrıntılı faturanızı adresime gönderin borcunuzu ödeyeyim aksi taktirde ödemem dedim 

Müşteri temsilcisi avukata göndereceğini felan söyledi bende gönder dedim kapattım.

Bunlar aslında telefonumda ses kaydı olarak vardı ama telefonumu kaybettim ondan bi süre sonra .

sonrasında Vodafonun avukatlık bürosundan aradılar 200 küsür lira borcum olduğunu söylediler olayı anlattım ve ödemem dedim.

Haciz göndeririz dediler. Adamlar sözünün eri çıktı :D Harbiden Maaşıma 338 lira Haciz gelmiş

Yarın Avukatlara parasını eft ile göndermeyi düşünüyorum (işyerine yansımadan kapatayım diye)

Bu Parayı Ödedikten sonra Ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim

#....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tüketici hakem heyetine gidiyorsun sana bir kağıt veriyorlar detaylıca durumu yazıyorsun sonra geçip geliyorsun eve. 3-4 ay sonra iş sonuçlanıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Tüketici hakem heyetine gidiyorsun sana bir kağıt veriyorlar detaylıca durumu yazıyorsun sonra geçip geliyorsun eve. 3-4 ay sonra iş sonuçlanıyor. 

Hocam ben bu yazdıklarımı oraya yazayım yani tamam bakalım gideyim orayada ben.

#....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Mustafa bunu yazdı

adamlara para verme , verirsen alması zor oluyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada belirteyim hakem heyeti seni haklı bulursa sike sike o parayı alırsın. Vermezlerse icraya bile verme hakkın var. Ha Vodafone'da tutup seni mahkemeye verme hakkı var ama yazdığın gibiyse bi şey olmaz. Mahkeme masraflarında onlara girer. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

bi kere hic kullanmasanda o 2 faturayi zaten odicen onun kacari yok yalniz o fatura asim bedeli 1 tl bile olsa tuketici hakem heyeti zike zike hakli bulur seni haci. rahat ol. 5 lira odeme. ver dilekceyi arkana yaslan.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

maaşından kessinler hiç uğraşma :I bu zamana kadar uğraşmamışsın zaten belli ki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

BTK ya faturayı aşmadığın halde fatura aşım ücreti geldiğini ve ayrıca ayrıntılı faturayı 100lerce kez istemene rağmen göndermediklerini şikayet ederek söyle.

Senin yanlışın şu olmuş öncelikle o iki faturayı ödeyip daha sonra tüketici hakem heyetine gitmen gerekirdi. Çünkü direk haciz işlemi başlatıyorlar. Avukat masrafları ilerde ödememek için başta faturayı ödeyip sonra itiraz etmeliydin :(

338 lira gelmesinin sebebi avukat masrafları. Avukat masraflarını muhtemelen geri alamazsın.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

hacize gönderirim demiş gönder demişsin avukatın parasını alırlar kessinlikle dolanamazsın çevresinden

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Btk'ya suç duyurusunda bulun hacı abi. Birşey olacağı yok ama en azından uğraştır adamları.

Sonuç olarak 338 tl fazla para alındı ne yapabilirim diye soruyorsan; hiçbirşey yapamazsın.

Yaklaşık 2 ay boyunca 8 megabit ücret alıp 2 megabiti dayayan superonline'a bezdirme politikası yapıyorum artık.

Btk'ya günde 10 şikayet, destek maillerine günde 100 saçma sapan mail,  çağrı merkezlerine de günlük 5 adet arıza kaydı bırakıyorum.

Sanırsın süperonline seferber oldu, günde 10 kişi arıyor sorunumla ilgili.

Onlar seni canından bezdireceğine, sen onları canından bezdir.

Btk'sından tutta tüm devlet kurumlarının taaa mk. hiçbir şekilde hakkını arayamıyorsun.

Müşteri hizmetleri diyorki altyapınız 2 megabit'i desteklediği için 8 megabit veremiyoruz size diyor, bende ulan madem desteklemiyor ilk 2 ay boyunca nasıl 8 megabit verdiniz o zaman diyorum mal gibi kalıyor.

"Ne yani seve seve ödeyeceksiniz mi demek istiyorsunuz bana" diyorum, "Siz nasıl anlarsanız beyefendi"  diyor yavşak. 

Resmen imza atmışsınız sike sike ödeyeceksiniz taahhüt sonuna kadar diyor la adamlar..

Bende bir program yazacağım yeni, günlük 50 adet mail tanımlayacağım, daha sonra otomatik olarak her 1 dakikada bir sırasıyla ayrı ayrı maille mail atacağım ibnelere.

Yeter artık içimiz dışımız arıza kaydı oldu, daha fazla yiyemiyoruz diyene kadar devam edeceğim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

paket aşımı diye bişi yok 444 lü numaralar yada müşteri hizmetleri arandıgında bu dakikalarından düşmez ek ücret olarak yansır yani senin boşuna mücadelen.

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 2188 Toplam Mesaj: 21