Vodafone Benden Haksız Yere 338 Lira Aldı Ne Yapabilirim.
-
Rmk bunu yazdı
paket aşımı diye bişi yok 444 lü numaralar yada müşteri hizmetleri arandıgında bu dakikalarından düşmez ek ücret olarak yansır yani senin boşuna mücadelen.
Hocam paket aşımı cart curt ayrı ayrı yazıyo zaten
Paket bedeli 25 lira
internet 7 lira
toplam 32 lira
adamlar 50 yi geçirmiş
bunun içinde 444 felan aradımsa oda var
Benim gıcık olduğum tarife aşım bedeli diyo ben tarifeyi bitirmemişim ki aşayım
-
rewolt84 bunu yazdı
maaşından kessinler hiç uğraşma :I bu zamana kadar uğraşmamışsın zaten belli ki
Uğraşmayacaktım aslında maaştan kessinler haram olsun deyip geçecektim
Uğraşasım geldi.
-
DrKill bunu yazdı
BTK ya faturayı aşmadığın halde fatura aşım ücreti geldiğini ve ayrıca ayrıntılı faturayı 100lerce kez istemene rağmen göndermediklerini şikayet ederek söyle.
Senin yanlışın şu olmuş öncelikle o iki faturayı ödeyip daha sonra tüketici hakem heyetine gitmen gerekirdi. Çünkü direk haciz işlemi başlatıyorlar. Avukat masrafları ilerde ödememek için başta faturayı ödeyip sonra itiraz etmeliydin :(
338 lira gelmesinin sebebi avukat masrafları. Avukat masraflarını muhtemelen geri alamazsın.
Hocam gönderirler faturayı diye ödemedim gönderselerdi inceleyip bakacaktım ödeyecektim inat etti ibneler ödemem dedim bende inatlaştım. Ama ödememe sebebim bana bi fatura ibraz etmediler şeklinde olacak adam benden para istiyo yalnız ne için istediği belli değil.
Faturalar e-posta adresime geliyordu adamlardaki e-posta adresim yanlışmış bana faturaları e-posta ile gönderin dedim onu bile yapmadılar.
-
risk53 bunu yazdıDrKill bunu yazdı
BTK ya faturayı aşmadığın halde fatura aşım ücreti geldiğini ve ayrıca ayrıntılı faturayı 100lerce kez istemene rağmen göndermediklerini şikayet ederek söyle.
Senin yanlışın şu olmuş öncelikle o iki faturayı ödeyip daha sonra tüketici hakem heyetine gitmen gerekirdi. Çünkü direk haciz işlemi başlatıyorlar. Avukat masrafları ilerde ödememek için başta faturayı ödeyip sonra itiraz etmeliydin :(
338 lira gelmesinin sebebi avukat masrafları. Avukat masraflarını muhtemelen geri alamazsın.
Hocam gönderirler faturayı diye ödemedim gönderselerdi inceleyip bakacaktım ödeyecektim inat etti ibneler ödemem dedim bende inatlaştım. Ama ödememe sebebim bana bi fatura ibraz etmediler şeklinde olacak adam benden para istiyo yalnız ne için istediği belli değil.
Faturalar e-posta adresime geliyordu adamlardaki e-posta adresim yanlışmış bana faturaları e-posta ile gönderin dedim onu bile yapmadılar.
3 aylık turkcell iş hayatımda şimdiye kadar ödemem , etmem , fazla gelmiş vs. diyenlerin alayı tıpış tıpış ödedi. sadece zengin bir müşteri vardı , yurt dışı konuşmaları yanlış hesaplanmış 2 saat müşteri hizmetleri ile kavga ettikten sonra 600 tl ödemesi 200 tl ye düşmüştü onun dışında başka hiç bir müşteri faturasını düşürtemedi , kendini haklı çıkartamadı.
örnek vermek gerekirse adama 500dk limitinde duran faturalı tarife yapıyoruz , sms atmıyor fakat internete giriyor , telefonu güncelleme çekiyor ben girmedim diyor , sonuc olarak o veriyi indirmiş ve internet paketi de olmadıgından bu parayı ödüyor.
yıllarca turkcell , vodafone , avea kullandım , bazı şeylerde gerçekten paranızı helal etmesenizde geri alamazsınız.
Çok çok nadir durumlarda kurumsal firmalar size geri ödeme yapar.
-
PanxeR bunu yazdırisk53 bunu yazdıDrKill bunu yazdı
3 aylık turkcell iş hayatımda şimdiye kadar ödemem , etmem , fazla gelmiş vs. diyenlerin alayı tıpış tıpış ödedi. sadece zengin bir müşteri vardı , yurt dışı konuşmaları yanlış hesaplanmış 2 saat müşteri hizmetleri ile kavga ettikten sonra 600 tl ödemesi 200 tl ye düşmüştü onun dışında başka hiç bir müşteri faturasını düşürtemedi , kendini haklı çıkartamadı.
örnek vermek gerekirse adama 500dk limitinde duran faturalı tarife yapıyoruz , sms atmıyor fakat internete giriyor , telefonu güncelleme çekiyor ben girmedim diyor , sonuc olarak o veriyi indirmiş ve internet paketi de olmadıgından bu parayı ödüyor.
yıllarca turkcell , vodafone , avea kullandım , bazı şeylerde gerçekten paranızı helal etmesenizde geri alamazsınız.
Çok çok nadir durumlarda kurumsal firmalar size geri ödeme yapar.
O kurumsal firmaların hepsine kafam girsin :D
Ödemem demedim hocam hesabı istedim adamlar vermedi .
Ama öyle bi sözleşme yapıyoki ibneler 5 sayfa kim okuyacak gerçi okusanda anlamıyon her türlü geçiriyolar ben bu güne kadar çok ödedim yine ödeyecem ama bu defa uğraşacam boşada olsa.
-
CEO bunu yazdı
Btk'ya suç duyurusunda bulun hacı abi. Birşey olacağı yok ama en azından uğraştır adamları.
Sonuç olarak 338 tl fazla para alındı ne yapabilirim diye soruyorsan; hiçbirşey yapamazsın.
Yaklaşık 2 ay boyunca 8 megabit ücret alıp 2 megabiti dayayan superonline'a bezdirme politikası yapıyorum artık.
Btk'ya günde 10 şikayet, destek maillerine günde 100 saçma sapan mail, çağrı merkezlerine de günlük 5 adet arıza kaydı bırakıyorum.
Sanırsın süperonline seferber oldu, günde 10 kişi arıyor sorunumla ilgili.
Onlar seni canından bezdireceğine, sen onları canından bezdir.
Btk'sından tutta tüm devlet kurumlarının taaa mk. hiçbir şekilde hakkını arayamıyorsun.
Müşteri hizmetleri diyorki altyapınız 2 megabit'i desteklediği için 8 megabit veremiyoruz size diyor, bende ulan madem desteklemiyor ilk 2 ay boyunca nasıl 8 megabit verdiniz o zaman diyorum mal gibi kalıyor.
"Ne yani seve seve ödeyeceksiniz mi demek istiyorsunuz bana" diyorum, "Siz nasıl anlarsanız beyefendi" diyor yavşak.
Resmen imza atmışsınız sike sike ödeyeceksiniz taahhüt sonuna kadar diyor la adamlar..
Bende bir program yazacağım yeni, günlük 50 adet mail tanımlayacağım, daha sonra otomatik olarak her 1 dakikada bir sırasıyla ayrı ayrı maille mail atacağım ibnelere.
Yeter artık içimiz dışımız arıza kaydı oldu, daha fazla yiyemiyoruz diyene kadar devam edeceğim.
Programı verirsen alırım hocam yardımımız dokunsun
-
Mustafa bunu yazdı
Tüketici hakem heyetine gidiyorsun sana bir kağıt veriyorlar detaylıca durumu yazıyorsun sonra geçip geliyorsun eve. 3-4 ay sonra iş sonuçlanıyor.
3-4 ay hep olmayabilir 15 gün veya 3 ay arası değişir.
-
en guzeli kontorlu. bende zamaninda hatli kullaniyordum. 40 tl gelmesi gereken faturayi, 80 den asagi odemiyordum.
lan dedim sikerler faturaliyi. kontoru yuklerim en azindan ne odeyecegimi bilirim.
kafam rahat simdi.
-
Rmk bunu yazdı
paket aşımı diye bişi yok 444 lü numaralar yada müşteri hizmetleri arandıgında bu dakikalarından düşmez ek ücret olarak yansır yani senin boşuna mücadelen.
444'lu numaralar paketteki dakikadan duser. btk'nin karari var.
-
Tüketici haklarına git gecen sene n11 den elektirikli süperge almıştım geri iade yapmıyorladı sike sike iade alıp üstüne daha güzel bişey gönderdiler .D