Vodafone Çöktümü? :)
-
Var bişeyler ya hattım servis dışı oldu
-
düzeldi benim :)
-
O değilde dün o kadar arama yaptım mesaj falan çektim, bakiye öğrenme servisi çalışmıyodu bugün düzelmiş bi bakayım dedim hiç kontür gitmemiş..
-
eXeLanS bunu yazdı:
-----------------------------
O değilde dün o kadar arama yaptım mesaj falan çektim, bakiye öğrenme servisi çalışmıyodu bugün düzelmiş bi bakayım dedim hiç kontür gitmemiş..
-----------------------------dünkü aramalardan kontör gitmedi turkcelli aradım bende :)
bugün şebeke meşgül
-
Bende de IMSI hatası veriyor telefon. Anlamadım valla, buda mı sel ile ilgili?! :D
-
Berbat hattımın biri sim kart kaydı yapmıyor diğeri arama yapıyor ama hattan ayıyor sabretcez artık
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------eXeLanS bunu yazdı:
-----------------------------dünkü aramalardan kontör gitmedi turkcelli aradım bende :)
bugün şebeke meşgül
-----------------------------La alper bunlar sonradan toptan geçirmesin....
-
eXeLanS bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------eXeLanS bunu yazdı:
bugün şebeke meşgül
-----------------------------La alper bunlar sonradan toptan geçirmesin....
-----------------------------:) yok len bişi olmaz ortada çalışan santral yoktu zaten :)=
dersin kontörüm gitmiş sizin yüzünüzden şikayet bırakırsın :)= ama dün için geçerliydi bugün normal
-
dünya 3G lideri vodafone :D
-
dün mesaj geldi istanbul bilmemne semtindeki santralimiz selden dolayı zarar görmüştür bazı bölgelerde telefonlar çekmeyebilir v.s v.s sizede geldimi ?