folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Vodafone Net Tanıdığı Olan?

Vodafone Net Tanıdığı Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Böyle firmanın amk, az önce iptal için fax gönderdim. Biri modemi gönderdik, biri göndericez, biri gönderirken hata oldu diyor. 14 Gündür rezillik çektim. Parası neyse pazartesi günüp telekomdan alıcam. Geçirilen mürit olarak  tavsiyem bulaşmayın. 

--

Hocalar vodafone net'te tanıdığı olan var mı? Telefon üzerinden adamlarla anlaşamıyoruz sonu küfürle bitiyor konuşmanın. Tanıdığı olan falan varsa bi yardımcı olabilir mi?

Edit: amk firmasi ne modemi gönderdi ne hattımi açtı. Akliniz varsa uzak durun. Vodafone ile bir daha calisanin amk

cache tarafından 24/Tem/15 19:11 tarihinde düzenlenmiştir

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

niye küfürle bitiyorki hocam bizde bağlattık hiçbir sorun yaşamadık aksie memnunum ben en fazla 6 mb hatırlıyom ama şuan ortalama 16 mb civarı geziyor 14,15,16 falan daha 17'yi görmedim ama olabilir gibi

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

niye küfürle bitiyorki hocam bizde bağlattık hiçbir sorun yaşamadık aksie memnunum ben en fazla 6 mb hatırlıyom ama şuan ortalama 16 mb civarı geziyor 14,15,16 falan daha 17'yi görmedim ama olabilir gibi

Hattı bağlasalar hızı bi şekilde halledicez de modemi yollamıyor adamlar, çoğu kisiye başvurduğu anda kargolamışlar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Şimdi telefonda bir kez daha konuştum, başvurunuz döngüye girmiş diyor (başvurunun döngüye girmesi ?)

Aciliyetinizi belirttim vs. dedi 5 seferdir aciliyet belirtiyorda bişey çıkmıyor. Yapacakları hizmetin mk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Yarına kadar gerekli işlemleri tamamlamazlarsa başvurumu iptal ettireceğim. Verecekleri hizmetin amk

Önerisi olan var mı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Nerede oturuyorsun hocam ? Uyduent varsa onu tavsiye ederi.m

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Nerede oturuyorsun hocam ? Uyduent varsa onu tavsiye ederi.m

Isparta hocam, uydunet yok malesef. Super online'da yok  tt altyapısına mecburuz 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek

Çok mübarek bir adammışsın ki konuya denk geldim, Akıl sağlığını düşünüyorsan sakın o hatayı yapma Hocam ben kullanıyorum ve hergün küfür etmekten yoruldum. Taahhüt bitti ve hemen TTNET e geçiş yapacağım.

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    GoneInsane bunu yazdı

Çok mübarek bir adammışsın ki konuya denk geldim, Akıl sağlığını düşünüyorsan sakın o hatayı yapma Hocam ben kullanıyorum ve hergün küfür etmekten yoruldum. Taahhüt bitti ve hemen TTNET e geçiş yapacağım.

Deli oldum hocam, forum.vodafone dan ip ban attı herifler :D Müşteri hizmetleri numaramı engelledi gittim bimere yazdım, yarın farklı numaradan arayıp adam gibi konuşucam halletmezlerse iptal çeker geçerim kullanmadığım internetin açılmayan hattın taahhüt iptal parasını ödeyecek değilim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    GoneInsane bunu yazdı

Deli oldum hocam, forum.vodafone dan ip ban attı herifler :D Müşteri hizmetleri numaramı engelledi gittim bimere yazdım, yarın farklı numaradan arayıp adam gibi konuşucam halletmezlerse iptal çeker geçerim kullanmadığım internetin açılmayan hattın taahhüt iptal parasını ödeyecek değilim

Yinede sen bilirsin hocam, ama benim fikrim olması için şansını daha fazla zorlama :D

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    GoneInsane bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    GoneInsane bunu yazdı

Yinede sen bilirsin hocam, ama benim fikrim olması için şansını daha fazla zorlama :D

ne gibi sorunla karşılaştın hocam ?

Toplam Hit: 2758 Toplam Mesaj: 22
vodafonenet vodafone internet