Vodafone Net Tanıdığı Olan?
-
Böyle firmanın amk, az önce iptal için fax gönderdim. Biri modemi gönderdik, biri göndericez, biri gönderirken hata oldu diyor. 14 Gündür rezillik çektim. Parası neyse pazartesi günüp telekomdan alıcam. Geçirilen mürit olarak tavsiyem bulaşmayın.
--
Hocalar vodafone net'te tanıdığı olan var mı? Telefon üzerinden adamlarla anlaşamıyoruz sonu küfürle bitiyor konuşmanın. Tanıdığı olan falan varsa bi yardımcı olabilir mi?
Edit: amk firmasi ne modemi gönderdi ne hattımi açtı. Akliniz varsa uzak durun. Vodafone ile bir daha calisanin amk
cache tarafından 24/Tem/15 19:11 tarihinde düzenlenmiştir -
niye küfürle bitiyorki hocam bizde bağlattık hiçbir sorun yaşamadık aksie memnunum ben en fazla 6 mb hatırlıyom ama şuan ortalama 16 mb civarı geziyor 14,15,16 falan daha 17'yi görmedim ama olabilir gibi
-
ajan1111 bunu yazdı
niye küfürle bitiyorki hocam bizde bağlattık hiçbir sorun yaşamadık aksie memnunum ben en fazla 6 mb hatırlıyom ama şuan ortalama 16 mb civarı geziyor 14,15,16 falan daha 17'yi görmedim ama olabilir gibi
Hattı bağlasalar hızı bi şekilde halledicez de modemi yollamıyor adamlar, çoğu kisiye başvurduğu anda kargolamışlar
-
Şimdi telefonda bir kez daha konuştum, başvurunuz döngüye girmiş diyor (başvurunun döngüye girmesi ?)
Aciliyetinizi belirttim vs. dedi 5 seferdir aciliyet belirtiyorda bişey çıkmıyor. Yapacakları hizmetin mk
-
Yarına kadar gerekli işlemleri tamamlamazlarsa başvurumu iptal ettireceğim. Verecekleri hizmetin amk
Önerisi olan var mı ?
-
Nerede oturuyorsun hocam ? Uyduent varsa onu tavsiye ederi.m
-
mkyb bunu yazdı
Nerede oturuyorsun hocam ? Uyduent varsa onu tavsiye ederi.m
Isparta hocam, uydunet yok malesef. Super online'da yok tt altyapısına mecburuz
-
Çok mübarek bir adammışsın ki konuya denk geldim, Akıl sağlığını düşünüyorsan sakın o hatayı yapma Hocam ben kullanıyorum ve hergün küfür etmekten yoruldum. Taahhüt bitti ve hemen TTNET e geçiş yapacağım.
-
GoneInsane bunu yazdı
Çok mübarek bir adammışsın ki konuya denk geldim, Akıl sağlığını düşünüyorsan sakın o hatayı yapma Hocam ben kullanıyorum ve hergün küfür etmekten yoruldum. Taahhüt bitti ve hemen TTNET e geçiş yapacağım.
Deli oldum hocam, forum.vodafone dan ip ban attı herifler :D Müşteri hizmetleri numaramı engelledi gittim bimere yazdım, yarın farklı numaradan arayıp adam gibi konuşucam halletmezlerse iptal çeker geçerim kullanmadığım internetin açılmayan hattın taahhüt iptal parasını ödeyecek değilim
-
cache bunu yazdıGoneInsane bunu yazdı
Deli oldum hocam, forum.vodafone dan ip ban attı herifler :D Müşteri hizmetleri numaramı engelledi gittim bimere yazdım, yarın farklı numaradan arayıp adam gibi konuşucam halletmezlerse iptal çeker geçerim kullanmadığım internetin açılmayan hattın taahhüt iptal parasını ödeyecek değilim
Yinede sen bilirsin hocam, ama benim fikrim olması için şansını daha fazla zorlama :D
-
GoneInsane bunu yazdıcache bunu yazdıGoneInsane bunu yazdı
Yinede sen bilirsin hocam, ama benim fikrim olması için şansını daha fazla zorlama :D
ne gibi sorunla karşılaştın hocam ?