folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Vodafone Net Tanıdığı Olan?

Vodafone Net Tanıdığı Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    GoneInsane bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    GoneInsane bunu yazdı

Çok mübarek bir adammışsın ki konuya denk geldim, Akıl sağlığını düşünüyorsan sakın o hatayı yapma Hocam ben kullanıyorum ve hergün küfür etmekten yoruldum. Taahhüt bitti ve hemen TTNET e geçiş yapacağım.

Deli oldum hocam, forum.vodafone dan ip ban attı herifler :D Müşteri hizmetleri numaramı engelledi gittim bimere yazdım, yarın farklı numaradan arayıp adam gibi konuşucam halletmezlerse iptal çeker geçerim kullanmadığım internetin açılmayan hattın taahhüt iptal parasını ödeyecek değilim

Yinede sen bilirsin hocam, ama benim fikrim olması için şansını daha fazla zorlama :D

ne gibi sorunla karşılaştın hocam ?

Tam iki ay boyunca vodafone beni bekletti. TTNet alt yapısını kullanıyorlar ama şuan yeni binalara vodafonenet bağlatmak imkansız gibi beyinsizler ttnetle aynı panele sahip olmadıklarından dolayı fiber destekli adsl hatlarına adsl bağlayamıyorlar. Fiber+adsl alt yapılarına da fiber bağlayamıyorlar o yüzden sürekli port bekletiyorlar vs diyip haftalarca beklettiler beni en sonunda 3 kere ttnetten gelip eve hat bağladıkları halde interneti bağlatamayınca ben de iptal ettim gittim ttnetten aldım yapcak bişey yok 10 tl fazla ver adam gibi internet bağlat ne gerek var araya birini sokmaya.

Büyük ihtimal adresini vs yanlış yazmışlardır beyinsizler o yüzden modem gelmiyordur.

Love is nothing without fucking.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Biyoteknoloji bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    GoneInsane bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    GoneInsane bunu yazdı

Çok mübarek bir adammışsın ki konuya denk geldim, Akıl sağlığını düşünüyorsan sakın o hatayı yapma Hocam ben kullanıyorum ve hergün küfür etmekten yoruldum. Taahhüt bitti ve hemen TTNET e geçiş yapacağım.

Deli oldum hocam, forum.vodafone dan ip ban attı herifler :D Müşteri hizmetleri numaramı engelledi gittim bimere yazdım, yarın farklı numaradan arayıp adam gibi konuşucam halletmezlerse iptal çeker geçerim kullanmadığım internetin açılmayan hattın taahhüt iptal parasını ödeyecek değilim

Yinede sen bilirsin hocam, ama benim fikrim olması için şansını daha fazla zorlama :D

Tam iki ay boyunca vodafone beni bekletti. TTNet alt yapısını kullanıyorlar ama şuan yeni binalara vodafonenet bağlatmak imkansız gibi beyinsizler ttnetle aynı panele sahip olmadıklarından dolayı fiber destekli adsl hatlarına adsl bağlayamıyorlar. Fiber+adsl alt yapılarına da fiber bağlayamıyorlar o yüzden sürekli port bekletiyorlar vs diyip haftalarca beklettiler beni en sonunda 3 kere ttnetten gelip eve hat bağladıkları halde interneti bağlatamayınca ben de iptal ettim gittim ttnetten aldım yapcak bişey yok 10 tl fazla ver adam gibi internet bağlat ne gerek var araya birini sokmaya.

Büyük ihtimal adresini vs yanlış yazmışlardır beyinsizler o yüzden modem gelmiyordur.

Port sorunum yok hocam mahalleye vdsl2 portu daha yeni taktırdık. Adres doğru yarin size geri donucez dedi donmezlerse kapatir gecerim dedigin gibi 10 tl fazla verip iyisini alirim

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

D-Smart tarifelerine baktın mı hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

D-Smart tarifelerine baktın mı hocam ?

çok pahalı geldi hocam bi liste cikarmistim almadan once foruma atmıştım en uygun fiyat vodafonundu 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    GoneInsane bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    GoneInsane bunu yazdı

Hayatımda kullandığım en berbat internet, en basiti evde online film veya dizi bile izleyemiyorum saç baş yoldurtuyor. Müşteri memnuniyeti sıfır. daha ne olsun. 

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    GoneInsane bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    GoneInsane bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    GoneInsane bunu yazdı

Hayatımda kullandığım en berbat internet, en basiti evde online film veya dizi bile izleyemiyorum saç baş yoldurtuyor. Müşteri memnuniyeti sıfır. daha ne olsun. 

Adsl mi hocam vdsl mi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

benim şansım yaver gitmiş heralde. rahat bağlandı, 5-6 aydır kullanıyorum, hızım da gayet stabil.

yıllardır ev telefonu diye birşeyin varlığını unutmuş olduğum halde, sadece ttnet internet için çekilmiş olan ev telefon hattına da para ödüyordum, kapattım gitti.

şimdi aylık 49TL'ye, 16mb hızında (60gb kota dolunca 3mb'ye düşüyor) internetim var. otomatik ödeme talimatı da verdim karttan..

fiber altyapı olsa ona geçecektim de, olmadığı için, adsl servislerini araştırmıştım, en avantajlı tarife bu idi.. ve rahatım yerinde...

biraz korkuttunuz, gün gelir bir sıkıntı yaşarsak, nasıl bir müşteri hizmetleri karşılacaz bilemiyorum..

henüz kendileriyle müşerref olma gereksinimim olmadı :)

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

benim şansım yaver gitmiş heralde. rahat bağlandı, 5-6 aydır kullanıyorum, hızım da gayet stabil.

yıllardır ev telefonu diye birşeyin varlığını unutmuş olduğum halde, sadece ttnet internet için çekilmiş olan ev telefon hattına da para ödüyordum, kapattım gitti.

şimdi aylık 49TL'ye, 16mb hızında (60gb kota dolunca 3mb'ye düşüyor) internetim var. otomatik ödeme talimatı da verdim karttan..

fiber altyapı olsa ona geçecektim de, olmadığı için, adsl servislerini araştırmıştım, en avantajlı tarife bu idi.. ve rahatım yerinde...

biraz korkuttunuz, gün gelir bir sıkıntı yaşarsak, nasıl bir müşteri hizmetleri karşılacaz bilemiyorum..

henüz kendileriyle müşerref olma gereksinimim olmadı :)

17 18 yaşlarında çoğu hocam :) son kez aradim ve iptal ettirmek istediğimi söyledim, yarin tekrar arayacaklarini soyledi  bakalim sabah ola hayrola

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Taahhütüm ve sözleşmemi sisteme girmemişler sanırım. Jetfatura şifremi istedim verdiler. En geç 24 temmuzda tamamlanır dediler. Yasal süre 7-14 gün arası dedi. İş günü olarak değil normal gün olarak falan dediler. Yarın modeminizi göndereceğiz falan dediler. Bu arada tüm call center çalışanlarıyla en az 1 kez konuştum :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Beyler uzak durun 5 para etmez a.koduklarim. 2 kurus fazla verip telekomdan alin. Adamlar ne hatti aciyor ne modem gonderiyor hep bahane. Gidin güzelce telekomdan alin. Allah belalarini versin

Toplam Hit: 3054 Toplam Mesaj: 22
vodafonenet vodafone internet