Vodafone NFC Sim Kartı Aldım
-
bir kaç güncelleme ile tüm türkiye de aktif olarak kullanılabilecek bir sistem
+ olarak android telefonlardaki nfc güvensiz oldugu için androidler nfc kart ile , iphone lar apple pay ile ödeme yapabilir.
ayrıca ülkemizde google wallet in gelişmesi gerekiyor , bune amuha koyim teknolojiyi en geriden takip ediyoruz
veletler mobil ödeme ile cash gb oyun parası vs alıyor paraların ak koyuyor insanların ihtiyacı akbil veye kent kart yerine nfc kullanmak
istiyor ama gerekli alt yapı yok.
yüzbine yakın bilgisayar mühendisimiz vardır heralde biraz onları AR-GE de kullansak ne olur yani.
-
Visa son reklamında bu sistemi tanıttı zaten. Fakat çoğu yerde temassız ödeme yapılan pos yok. Bu pos makinaları yaygınlaşırsa NFC'de yaygınlaşır. Paso ve kredi kartı ödemesi gelsinde cüzdan taşımaktan kurtulalım amk.
http://www.visa.com.tr/visa-ile-odeyin/mobil-temassiz-odemeler
mkyb tarafından 19/Ara/14 13:02 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
bir kaç güncelleme ile tüm türkiye de aktif olarak kullanılabilecek bir sistem
+ olarak android telefonlardaki nfc güvensiz oldugu için androidler nfc kart ile , iphone lar apple pay ile ödeme yapabilir.
ayrıca ülkemizde google wallet in gelişmesi gerekiyor , bune amuha koyim teknolojiyi en geriden takip ediyoruz
veletler mobil ödeme ile cash gb oyun parası vs alıyor paraların ak koyuyor insanların ihtiyacı akbil veye kent kart yerine nfc kullanmak
istiyor ama gerekli alt yapı yok.
yüzbine yakın bilgisayar mühendisimiz vardır heralde biraz onları AR-GE de kullansak ne olur yani.
Bir konuda yazmstm tum kentkart as sisteminde mevcut yalnzca belediyeler aktif hale getirmiyormus . Manisada nfc jentkart acilmis
-
Önceden para taşırdık, sonra kredi kartı geldi, "wauvvv" dedi herkes.
Şimdi de direkt cepten :| Herşey git gide basitleşiyor.
-
mustafa bunu mail atarak iştesek bir şonuça varabilirmiyiz burdaki vodafone bayisi ile kavgalıyımda
-
vodafone götüyle kuş tutsa kullanmam :D
-
Xperia z de NFC var karta gelek var mı?
-
Vodafone cep cüzdan , qr kod okutularak çalişmiyor muydu hocam , nfcsidemi varmis ?
-
Atakan bunu yazdı
mustafa bunu mail atarak iştesek bir şonuça varabilirmiyiz burdaki vodafone bayisi ile kavgalıyımda
Genel müdürlükten seni en yakın nfc kart olan bayiye yönlendirirler. Çevrendeki bayilerde yoksa genel müdürlük kargo ile sim kartı en yakın bayiye yollar gidip oradan alabilirsiniz der.
x-files bunu yazdıXperia z de NFC var karta gelek var mı?
Evet var. Sadece telefonda NFC olması yetmiyor.
Elysion bunu yazdıVodafone cep cüzdan , qr kod okutularak çalişmiyor muydu hocam , nfcsidemi varmis ?
NFC sim kart takılınca uygulama sim kartı tanıyıp kendine "NFC İLE ÖDEME" seçeneği ekliyor hocam.
-
hacı bu NFC şarjı daha bi zikmez mi?
artı sormak istediğim şey
avea kullanıyorum : 4 gb net 1000 dk heryöne 1000 sms 28,5 tl. 10 güne taahhütüm bitiyor. vodafoneda buna benzer bir paket var mı ucuzuna? kamu hattı kullanıyorum.
bu arada ip5 kullanıyorum. chinabuye de bir alet gördüm. ip5 e nfc özelliği ve wireless şarj getiriyor filan diyodu. performanslı çalışır mı?
yoksa 5s alayım gidip 10 sene kullanayım?