folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Vodafone "Süper İnternet" İle Herkese Her Yerde Mobil İnternete Bağlanma Olanağı Sunuyor...

Vodafone "Süper İnternet" İle Herkese Her Yerde Mobil İnternete Bağlanma Olanağı Sunuyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Vodafone, mobil iletişimin çeşitli alanlarında, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Herkesin, her yerden internete kolaylıkla bağlanabilmesi için "Süper İnternet" dönemini başlatan Vodafone'un kampanyasına katılanlar Ocak ayı boyunca cep telefonlarından internete ücretsiz bağlanabilecek.

1 Ocak-31 Ocak 2011 tarihlerini kapsayan kampanyaya katılmak isteyen Vodafone aboneleri SUPER yazıp 3636'ya bir kısa mesaj gönderiyor ve 1 Ocak'tan itibaren ücretsiz olarak cepten internet kullanmaya başlayabiliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için 3G/EDGE/GPRS hizmetleri ile uyumlu bir cep telefonuna sahip olmak gerekiyor. Tüm bireysel faturalı ve faturasız hat abonelerinin yararlanabildiği kampanyaya katılanlara, kazanılan hediyelerin kullanımına ilişkin SMS ile bilgilendirme yapılıyor.

Bilginize müridler...

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi:

"3G'nin birinci yılını kutlarken mobil internete ne kadar büyük bir önem verdiğimize vurgu yapmıştık. Bu yaklaşımla 'Herkese Mobil İnternet' misyonumuz çerçevesinde her ihtiyaca uygun mobil internet hizmetleri sunmaya devam ettik. Şimdi bu çabalarımızı bir adım daha öteye taşıyoruz. 'Süper İnternet yılı' olarak ilan ettiğimiz 2011 yılına girerken, abonelerimize güzel bir yeni yıl hediyesi vermek istiyoruz. Herkes, her yerden internete kolaylıkla bağlansın diye, "Süper İnternet" dönemini başlatıyoruz ve Ocak ayı boyunca abonelerimize sunduğumuz cepten internete erişim hizmeti için hiçbir ücret talep etmiyoruz. Dünyanın bir numaralı mobil iletişim şirketi olarak, 25 yıllık tecrübe ve birikimimizden aldığımız güçle en son mobil iletişim teknolojilerini, en uygun fiyata abonelerimize sunmaya devam edeceğiz. 'Süper İnternet' yeni yılın ilk sürprizi ve 2011 yılında gelecek diğer sürprizlerin de habercisi. Bu vesileyle Vodafone Türkiye ailesi adına, herkesin yeni yılını kutluyor; sağlık, başarı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum".

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BaD_BoYs bunu yazdı:
    -----------------------------

Vodafone, mobil iletişimin çeşitli alanlarında, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Herkesin, her yerden internete kolaylıkla bağlanabilmesi için "Süper İnternet" dönemini başlatan Vodafone'un kampanyasına katılanlar Ocak ayı boyunca cep telefonlarından internete ücretsiz bağlanabilecek.

1 Ocak-31 Ocak 2011 tarihlerini kapsayan kampanyaya katılmak isteyen Vodafone aboneleri SUPER yazıp 3636'ya bir kısa mesaj gönderiyor ve 1 Ocak'tan itibaren ücretsiz olarak cepten internet kullanmaya başlayabiliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için 3G/EDGE/GPRS hizmetleri ile uyumlu bir cep telefonuna sahip olmak gerekiyor. Tüm bireysel faturalı ve faturasız hat abonelerinin yararlanabildiği kampanyaya katılanlara, kazanılan hediyelerin kullanımına ilişkin SMS ile bilgilendirme yapılıyor.

Bilginize müridler...

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi:

"3G'nin birinci yılını kutlarken mobil internete ne kadar büyük bir önem verdiğimize vurgu yapmıştık. Bu yaklaşımla 'Herkese Mobil İnternet' misyonumuz çerçevesinde her ihtiyaca uygun mobil internet hizmetleri sunmaya devam ettik. Şimdi bu çabalarımızı bir adım daha öteye taşıyoruz. 'Süper İnternet yılı' olarak ilan ettiğimiz 2011 yılına girerken, abonelerimize güzel bir yeni yıl hediyesi vermek istiyoruz. Herkes, her yerden internete kolaylıkla bağlansın diye, "Süper İnternet" dönemini başlatıyoruz ve Ocak ayı boyunca abonelerimize sunduğumuz cepten internete erişim hizmeti için hiçbir ücret talep etmiyoruz. Dünyanın bir numaralı mobil iletişim şirketi olarak, 25 yıllık tecrübe ve birikimimizden aldığımız güçle en son mobil iletişim teknolojilerini, en uygun fiyata abonelerimize sunmaya devam edeceğiz. 'Süper İnternet' yeni yılın ilk sürprizi ve 2011 yılında gelecek diğer sürprizlerin de habercisi. Bu vesileyle Vodafone Türkiye ailesi adına, herkesin yeni yılını kutluyor; sağlık, başarı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum".

Evet, bu işle uğraşıyorum şimdi ama türksel vın ile kendi hattımı kullanacağım. Onla uğraşıyorum.

:)

yardırmak bizim işimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

acaba 1 ayın sonunda ne oluyo?.Kampanya iptali nasıl?

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

iptali bilmiyorum ama güzel kampanya :)

telefonuma torrent prg u kurdum film çekiyorum..

saat 13:00 da felan basladim %40 ı indirdi :D

hesaplamalarima gore gunde 1 film felan indirebilicem :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

sınır var mı ki ? yoksa takarım telefonu pc ye, sabaha kadar açık kalsın jdownloader :D

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Aynı tarifeyi bende kullanıyorum..Yanlış yönlendirme yapmayalım..İlk 5 mb 7,2 mpbs hızında daha sonra 96kb düşüyor..  

Syntax error..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

madrew bunu yazdı:

sınır var mı ki ? yoksa takarım telefonu pc ye, sabaha kadar açık kalsın jdownloader :D

sınır yok dostum. ama 100 kpbs civarında seyrediyor :)

olsun ama o kadar

yardırmak bizim işimiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

madrew bunu yazdı:

sınır yok dostum. ama 100 kpbs civarında seyrediyor :)

olsun ama o kadar

yardırmak bizim işimiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

madrew bunu yazdı:

yok sanırım :) bugun 400 mb felan çektim en az..hala aynı :))

hız 96 kb :) torrent ile saniyede 10 kb felan cekiyorum..

bunun icin pc yi açık bırakmaya değmez..ama cep telefonu hep açık :D

o yüzden film indirmenin keyfini sürüyorum :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

günlük 5 mb sınırı var

kullanıyorum 2 ocaktan beri

31 ocakta iptal yaıp geri gönderin :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

Bende 6630 telefon var  sıs  sürümlü ama video izlenmiyo internet ten flaşh player kurdum ama olmadı bilen , izleyen varsa tarif edebilirmi ?

Toplam Hit: 4371 Toplam Mesaj: 32