folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Vodafone "Süper İnternet" İle Herkese Her Yerde Mobil İnternete Bağlanma Olanağı Sunuyor...

Vodafone "Süper İnternet" İle Herkese Her Yerde Mobil İnternete Bağlanma Olanağı Sunuyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Merhaba müridler. Şuan itibari ile AVEA' dan Vodafone 25' lik Genç Tarifeye transfer oldum :) Bu tarifeyi kullanan müridler var mı ?

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BaD_BoYs bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba müridler. Şuan itibari ile AVEA' dan Vodafone 25' lik Genç Tarifeye transfer oldum :) Bu tarifeyi kullanan müridler var mı ?

BENİ ALMADILAR

Tarife 25 yaş altı için geçerlidir.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

4 kere gidip geldikten sonra pes ettiler ve aldılar :D Şuan bu tarifeyi kullanan müridler varsa soracağım sorular var :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vodafonede çalışan müridler varsa 2 tane alacam

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

metni okumadim ama telsim internet paketlerinde türktelekom da oldugu gibi sınırsızdada adil kullanım hakki gibi bir şey vardı? 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Farklı bir konu açmamak için bu konuya devam ederek soru sordum :D Yanlış anlaşılmasın yahu :) Bu tarfiyei kullanan müridler ses çıkarsın :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

BaD_BoYs bunu yazdı:

Farklı bir konu açmamak için bu konuya devam ederek soru sordum :D Yanlış anlaşılmasın yahu :) Bu tarfiyei kullanan müridler ses çıkarsın :)

ben kullanıyorum :D videolarda sıkıntı çıkarıyor ayrıca ay sonunda kampanya bittikten sonra bağlantı hızının biraz daha artıp normallaşaceğini düşünüyorum malum beleş diye herkez yükleniyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

chirkin01 bunu yazdı:

BaD_BoYs bunu yazdı:

ben kullanıyorum :D videolarda sıkıntı çıkarıyor ayrıca ay sonunda kampanya bittikten sonra bağlantı hızının biraz daha artıp normallaşaceğini düşünüyorum malum beleş diye herkez yükleniyor

özellikle akşam saatleri tv için giriyorum vodafonenin kendi sitesine bağlanamıyo :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

chirkin01 bunu yazdı:

BaD_BoYs bunu yazdı:

Sağolasın hocam :) Şimdi hocam AVEA' da 9333' ü arayarak hattımda nekadar TL var, Kaç TL' lik sms kalmış, nekadar beleş konuşma sürem var hepsini öğrenebiliyordum (Faturasız) şimdi bu faturalı hatta. Nekadar harcama yaptım ve elimde kalan nekadar bunları nasıl öğrenebilirim. Birde bu msn face twitter bu pakette beleşmiş sanırım bunları nasıl kullanıcam aktif olarak ve hattımdan kesinti yapmadıklarını nasıl öğrenicem :D çokmu sordum ne :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Ben hiç bişe anlamadm :D bnde bu vodafone faturalıdan alcam . kullanan arkadaşlar bi anlatsalar çok iyi olur . internete şu an vodafonenun ocak ayı kampanyasından yararlanarak baglanıyorum usb ile(pcsuite)..

faturalı hat alıncada internete baglanabilcekmiyim?internet paketi veriyodu sanırsam face twitter filan nasıl olcak?baglandıgım zaman faturaya yansırmı ?

telefonumm 6300 telefondan baglanmak istemiyorum boktan  oluyo pcye aktarınca faturaya yansırmı ?

biri anlatsın :D  

Toplam Hit: 4370 Toplam Mesaj: 32