Vodafone "Süper İnternet" İle Herkese Her Yerde Mobil İnternete Bağlanma Olanağı Sunuyor...
-
Merhaba müridler. Şuan itibari ile AVEA' dan Vodafone 25' lik Genç Tarifeye transfer oldum :) Bu tarifeyi kullanan müridler var mı ?
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba müridler. Şuan itibari ile AVEA' dan Vodafone 25' lik Genç Tarifeye transfer oldum :) Bu tarifeyi kullanan müridler var mı ?
-----------------------------BENİ ALMADILAR
Tarife 25 yaş altı için geçerlidir.
-
4 kere gidip geldikten sonra pes ettiler ve aldılar :D Şuan bu tarifeyi kullanan müridler varsa soracağım sorular var :D
-
vodafonede çalışan müridler varsa 2 tane alacam
-
metni okumadim ama telsim internet paketlerinde türktelekom da oldugu gibi sınırsızdada adil kullanım hakki gibi bir şey vardı?
-
Farklı bir konu açmamak için bu konuya devam ederek soru sordum :D Yanlış anlaşılmasın yahu :) Bu tarfiyei kullanan müridler ses çıkarsın :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Farklı bir konu açmamak için bu konuya devam ederek soru sordum :D Yanlış anlaşılmasın yahu :) Bu tarfiyei kullanan müridler ses çıkarsın :)
-----------------------------ben kullanıyorum :D videolarda sıkıntı çıkarıyor ayrıca ay sonunda kampanya bittikten sonra bağlantı hızının biraz daha artıp normallaşaceğini düşünüyorum malum beleş diye herkez yükleniyor
-
chirkin01 bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------ben kullanıyorum :D videolarda sıkıntı çıkarıyor ayrıca ay sonunda kampanya bittikten sonra bağlantı hızının biraz daha artıp normallaşaceğini düşünüyorum malum beleş diye herkez yükleniyor
-----------------------------özellikle akşam saatleri tv için giriyorum vodafonenin kendi sitesine bağlanamıyo :D
-
chirkin01 bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Sağolasın hocam :) Şimdi hocam AVEA' da 9333' ü arayarak hattımda nekadar TL var, Kaç TL' lik sms kalmış, nekadar beleş konuşma sürem var hepsini öğrenebiliyordum (Faturasız) şimdi bu faturalı hatta. Nekadar harcama yaptım ve elimde kalan nekadar bunları nasıl öğrenebilirim. Birde bu msn face twitter bu pakette beleşmiş sanırım bunları nasıl kullanıcam aktif olarak ve hattımdan kesinti yapmadıklarını nasıl öğrenicem :D çokmu sordum ne :D
-
Ben hiç bişe anlamadm :D bnde bu vodafone faturalıdan alcam . kullanan arkadaşlar bi anlatsalar çok iyi olur . internete şu an vodafonenun ocak ayı kampanyasından yararlanarak baglanıyorum usb ile(pcsuite)..
faturalı hat alıncada internete baglanabilcekmiyim?internet paketi veriyodu sanırsam face twitter filan nasıl olcak?baglandıgım zaman faturaya yansırmı ?
telefonumm 6300 telefondan baglanmak istemiyorum boktan oluyo pcye aktarınca faturaya yansırmı ?
biri anlatsın :D