folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Vodafoneda İnternet Sağlayıcı Olarak Piyasaya Adım Atmış

Vodafoneda İnternet Sağlayıcı Olarak Piyasaya Adım Atmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

çok pahalı dostum. 8mbit e kadar sınırsız 12 ay taahhütlü 51,90 a aldım ttnet ten.

bende telefon dahıl 44 lıra oduyorum. 12 ay taahhütlü

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Türksat, Metronet, Sol altyapısı varsa geçmemeniz hata.

Yakınlarda saha dolabı varsa TT'den 1 yıllık taahhütle yalın fibernet20 alın. 1 yıl sonunda TT ofisine(santrale) gidip tekrar indirim alır veya iptal edersiniz.

Fibernet yoksa adsl/ndsl için Grid Telekom(internet sitesine bakmayın birçok büyük firmaya toptan hizmet sağlıyor) ve Türknet'i tavsiye ederim.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ttnet e alternatif ariyorsaniz vodafone.net.tr (biri adsl) derim

musteri hizmetleri kesinlikle ve kesinlikle daha saygili ve durust.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

ttnetten kaçıp koçnet biri ye geçtim 2 yılı geçti

hat düşmez kesilmez ona garanti veririm ama internette arattığınız vakit biri ye geçenler başka bir servis sağlayıcısına geçmek istediklerinde yada nevcut hatlarını iptal etmek istediklerinde bu isteklerini yapamıyor biri yada şimdiki adıyla vodafon hat iptalini yada başka operatöre geçme isteğini sürüklüyor

bununla ilgili yığınla şikayet var nette

araştırmanızı öneririm

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

sakin geçmeyin. ben geceyim dedim yazin, belami siktiler tam 1 ay internet falan bagllamadilar.telefonla arıyoruz ben sizi bilen arkadas yönlendiriyorum diyorlar ve salakta yüzünüze kapiyorlar telefonu

çalışanları modem ışıkları dışında bir sikim bilmiyor

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

8 Mbit e kadar sınırsız 50 GB AKN li internete aylık 35 TL ödüyorum..

http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147/

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Bi kere superonline hariç hepsi zaten ttnet in alt yapısını kullanıyor.

Bence şu andaki en iyi kampanya şu ;

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi-Hipernet.aspx

Sınırsız olanı 49 tl + telefon ücreti yok.

Kısmen doğru üstat. Superonline' ın bazı bölgelerde döşediği fiber altyapısı var ama o yatırımda yarım kaldı yürümüyor daha yıllar sürer. Vodafone hem koçnet, hemde TR nin en büyük özel altyapısı Borusan' ı aldı zamanında, yani ttnetten sonraki en güçlü altyapı Vodafone da, Turkcell de yok bu altyapı..

Turkcell fiber olmayan tüm bölgelerde Telekom altyapısını kullanıyor.

Vodafone' un Borusan ve Koçnet' ten gelen ve kendisinin geliştirmeye devam ettiği gerçekten çok ciddi bir altyapısı var tüm Türkiye' de. Elbette oda Telekom dan altyapı kiralıyor ama Turkcell' in 6 da 7 de biri kadar bile değildir.

* Ben şu an Superonline kullanıyorum, TTnet' e 5 basar bunu rahatlıkla söylerim, ancak bir su aracı gelip telekom'un anahat kablolarını kopardı diye, 100 bin kişi burada 20 küsür gün internetin gelmesini bekledi, sonuçta Telekom' a bağımlısın.

* Bulunduğunuz bölgede Vodafone altyapısı olup olmadığını sorarak öğrenebilirsiniz, varsa anında geçmenizi tavsiye ederim. Telekom dışında hiçbir özel şirket birkaç saatten fazla arıza tutmaz...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

bu ne amk sınırsız 8 mb 119 lira, uydunette 100 gb akk li sınırsız 10 mb i 70 liraya kullanıyorum

Toplam Hit: 4144 Toplam Mesaj: 39