folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vodafone'un Attığı Kazık Ve Yaptığı Pislik!

Vodafone'un Attığı Kazık Ve Yaptığı Pislik!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

arkadaşlar şu an sinirden çıldırmak üzereyim  elimden geldiğince sakin anlatmaya çalışıcam.sonuna kadar okuyun lütfen çok geniş ve karmaşık bir sorun oyüzden uzadı.

şimdi ben eylül 7 de vodafone un midi paketi var her yöne 750 dk onu aldım.Orda bana 1 tl daha verirsem tahattütle +750 dk daha vericeklerini söylediler ama sadece türkiyeye arama(ilk 750 dk yurtdışı arama için de kullanılıyor)tamam dedik verdik 1 lira daha ettimi 40 tl.Bide vergi varmış onada tamam ettimi sana ayda 45 tl.Hadi dedik oldu şimdi olay şu:

hattı ben almanyayı aramak için aldım yani mevcut 750 dk yurtdşına kullanılabiliyor ama ikinci bedava sadece tr..kısaca 1500 dk türkiye her yöne,750 dk avrupa vodafone ve almanya sabit hatlar.(ilk 750 dk hem yurtdışı hem tr oyüzden 1500).işin karışıklığı burdan başlıyor neyse devam edelim

ben dün akşam saat 22.00 civarında msj aldım.msj aynen şu:

sayın kullanıcı 3.10.2011 de 750 dk nızın %80 i dolmuştur.

şimdi benim bilgilendirilmem gereken zaman en geç 4.10.2011 olması gerekmezmi?ben neden 5.10.2011 ,akşamında hemde, alıyorum bu msj'ı

birde ben o akşam almanyayla gene konuştum,ki o konuşmalardada bir komiklik var hadi tarife dışı konuşma oldu (siteden baktım kaç dk olduğuna konuşmamın)ilk konuşma arkadaşlar 1200 sn küsür ediyor 5 küsür lira.Aynı akşam belki 2 saat sonra 600 sn'lik arama tutarı 12 lira.Noluyo lan:S

neyse devam edim 06.10.2011 sabah saat 8 de msj aldım 750 dk dolmuş %100 lan dedim vodafone siteye girim bir bakayım nedir durum.

faturayı görünce nevrim döndü 142 lira:S

hemen bu sayfanın altındada 7.09.2011 den 5.10.2011 e kadar bütün arama kayıtlarım dk ve ücret bilgileriyle mevcut tam 36 sayfa(ücretlerde 34. sayfaya kadar 0 tl yazıyor tarife içi olduğundan.arada tek tük 0,36 lar var onlarda benim bildiğim harcamalar)neyse ben 1. sayfadan itibaren herşeyi topladım son sayfaya kadar toplamda 20 lira çıkıyor.Benim ödemem gereken tutar normalde 45 lira ekle etti 65 tl.eeee 142 lira ne aq.:S

gittim vodafone' mersin forumda adamlar sağolsun gık demeden dinlediler şikayet kaydı aldılar kendi gözleriyle de gördüler benim hesabımı 142 lirayı.

aradım müşteri hizmetlerini.Kadın bana ne dese beğenirsiniz.Biz 10 günden önce hesabınızı göremiyoruz.Bugün kesildi hesap 06.10.2011 tarihiyle fakat 10 gün sonra 'onlar'! görebiliyormuş.Diyorum hanfendi ben görüyorum şu anda.Kadın bana inatla 10 sonra repliğini söylüyor.Diyorumki onu geçtim bana bilgilendirme msj niye bu kadar geç geldi.Gene mırın kırın ediyor gelmesi lazım normalde 24 saatte felan.Laf kalabalığı.Dedim hanfendi ben bilinçsiz değilim bana yaptığınızı söylüyorum size aynen bana süslü kelimelerle cvp vermeyin.Kadın anladı anlamasına ama cümle değişmiyor:'biz 10 günden önce göremiyoruz 10 gün sonra arayın'eee ben ödicemmi şimdi 142 lira.Evet diyor pişkin orspu.töbeee.

velhasıl kelam şikayet gönderdim vodafone dan dedim müşteri hizmetlerindeki bayanada ben tüketici haklarına da başvurucam gerekirse AIHM ye kadar gider bu olay:P

derdim para değil derdim ben nasıl okadar harcama yapmışım ki yapmadımda... 

varsa sizinde probleminiz yazın buraya şimdi bu yazıyı tüketici haklarınada yazıcam aynen..

şişirdim başınızı ama umarım okursunuz sonuna kadar.

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kontörlüden şaşmas hoca eğer ben kontörlü kullanmıyor olsaydım belki bu ay 1 milyar fatura ödeyecektim

tel kendi kendine nete bağlanıyomuş nokia mail messeger servisinden dolayı dün -6 liraya düşünce fark ettim araştırdım buldum

eğer faturalıo olsaydı düşünün artık :D

vodafone iyidir dün bir tıkanma oldu bana sabah gelmesi gelerek smsler akşam geldi :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

kontörlüden şaşmas hoca eğer ben kontörlü kullanmıyor olsaydım belki bu ay 1 milyar fatura ödeyecektim

tel kendi kendine nete bağlanıyomuş nokia mail messeger servisinden dolayı dün -6 liraya düşünce fark ettim araştırdım buldum

eğer faturalıo olsaydı düşünün artık :D

vodafone iyidir dün bir tıkanma oldu bana sabah gelmesi gelerek smsler akşam geldi :)

telefon xperia x10 sadece gsm seçili çalışıyor ve veri akışı kapalı yani inet kullanımı hiç yok.Vodafone iyidirde bana açıklasın bu fatura niye ve ben faturayı oturduğum yerden görebilirken onlar niye merkezden tekrar yazayım MERKEZDEN niye göremiyorlar ve 10 gün sonraya tarih veriyorlar.

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

sikayetvar.com a falan yaz magdurum falan de isyanlar et internette bi kac sitede daha bunu yaz sonrada ara vodafoneyi olayi anlat ve internette yaptiklarinizi yazacagim seklinde tehdit et :W

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

hocam boşuna dert ediyorsun bildiğim kadarıyla ay içinde bakınca böyle oluyor aysonunda faturan normal gelir. olmamış bir durum için pozisyon almaya çalışma sakin ol dur bekle. faturanın çıkınca %90 düşük olur.

ikincisi aynı tarifeden bendede var ama benim bildiğim  1 lira karşılığı alınan yurt içi heryone kullanımlık ilk 750 dk.

digeri ise normal senin midi tarifen yurt içi ve yurd dışı sabit hatlar (bazı ülkeler hariç ör: vodofone olan yerler) , ve yurddışındaki vodofone hatları bunlarada 750 dk. toplam 1500

şimdi tekrar diyorum benim bildiğim ilk 750 1 lira karşılığında gelen yurt içi olduğu için sen yurt dışını aradığında zaten 1 lira karşılığında aldığın 750 dk dan düşemiyor. direk sen kendi tarifenin dakkalarını harcıyorsun (sonraki 750) bence tekrar bir ara durumu tam anla bu dk lar hususunda.

fatura konusunda ise birşey yapma fatura gelene kadar bekle.

son olarak yurt dışı konuşma için aldıysan hattını 55 liraya sınırsız vodofone ve diger oporatorlere bir biktar dk olan var onu al derim.

ulen vodofone müşteri hizmetleri görse bu yazılanları beni işe alır sanırım :D

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Allah vodafonun binbir belasını versin . Bana da aynısını yaptı orosssssspu çocukları !!!

İndia İndia !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

bi benzerini ben yaşadım umreye giderken yurtdışı kampanyası varmış onu yaptım kırmızı pasaport mu ne onuda yaptım ve müşteri hizmetlerini aradığımda umreye gideceğim orda konuşmak için hangi tarifeye hangi kampanyaya geçmem gerekiyorsa yapın dedim tamam dediler umre den döndüm sonra fatura mesajı bi geldi 1200 ile 1300 tl arası bi rakamdı aradım ney bu diye yurtdışı kampanyaları suudi arabistanda geçerli değil dediler bi ton laf ettiler taksit yapın bari nasıl ödeyeyim dedim yapamayız dediler sonuç döte giren şemsiye açılmaz ödedim faturayı

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

NuLL29 bunu yazdı:

hocam boşuna dert ediyorsun bildiğim kadarıyla ay içinde bakınca böyle oluyor aysonunda faturan normal gelir. olmamış bir durum için pozisyon almaya çalışma sakin ol dur bekle. faturanın çıkınca %90 düşük olur.

ikincisi aynı tarifeden bendede var ama benim bildiğim  1 lira karşılığı alınan yurt içi heryone kullanımlık ilk 750 dk.

digeri ise normal senin midi tarifen yurt içi ve yurd dışı sabit hatlar (bazı ülkeler hariç ör: vodofone olan yerler) , ve yurddışındaki vodofone hatları bunlarada 750 dk. toplam 1500

şimdi tekrar diyorum benim bildiğim ilk 750 1 lira karşılığında gelen yurt içi olduğu için sen yurt dışını aradığında zaten 1 lira karşılığında aldığın 750 dk dan düşemiyor. direk sen kendi tarifenin dakkalarını harcıyorsun (sonraki 750) bence tekrar bir ara durumu tam anla bu dk lar hususunda.

fatura konusunda ise birşey yapma fatura gelene kadar bekle.

son olarak yurt dışı konuşma için aldıysan hattını 55 liraya sınırsız vodofone ve diger oporatorlere bir biktar dk olan var onu al derim.

ulen vodofone müşteri hizmetleri görse bu yazılanları beni işe alır sanırım :D

hocam dediğini harfiyen biliyorum 1500 dk toplamda ve bu 1500 dk türkiye içi heryöne yurtdışı sadece 750 dk bunun farkındayım bugün fatura kesimi eğer dediğin gibi olursa görücez max 45+20=65 bilemedin 70 tl gelmesi lazım ona razıyım ama 142 lira beni zıvanadan çıkarttı.Yarın sabah birdaha bakıcam bakalm.

buna ek olarak bana bilgilendirme msj ı çok geç geldiği için bu 20 lira mevcut yoksa o en fazla 4 lira olucak.Şerefsizler 3.10.2011 de %80 kullandınız mesajını 5.10.2011 de gönderiyorlar akşam 10 da sonra 6'sı sabahıda %100 bitmiştir diye msj geliyor nasıl bir iş anlayışı bu anlamadım ben.

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

şimdi bir hesap daha yaptım.Sitelerindeki bütün aradığım alman numaralarının(zaten tek numara oluyor o)konuşma sürelerini topladım ve 713 dk çıktı 10 dk az çok hata payıyla.Koduklarım bitti demişleri.?

Almanya Fatihi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

sayfasından  konuşma sürelerine baktığın yere bak bakalım gprs kullanımı varmı.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

faturada gelince indirim felan yaziyodu galiba

Toplam Hit: 2973 Toplam Mesaj: 18