folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vodafone'un Attığı Kazık Ve Yaptığı Pislik!

Vodafone'un Attığı Kazık Ve Yaptığı Pislik!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Kumanaga bunu yazdı:
    -----------------------------

sayfasından  konuşma sürelerine baktığın yere bak bakalım gprs kullanımı varmı.

yok hocam sadece arama var gprs felan hiç yok

indirim ve oiv dahil değildir yazıyor bide üst tarafta yarın gelir fatura hocam eğer sitede yazan gibi olursa cıngar çıkar..

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    ben sana yazayim ne oldugunu Eger senin fatura 142 geldiyse konusmussundur paket asiml yapmissindir.ancaaak operatorlerde soyle birsey var.sen konusursun konusursun o dakikalar min. 48 saat sonra duser.yani sana gelen paketinizin %80 inl kullandiniz mesaji minumum 2 gun onceki kullanimdir.tabi sen onu anlik zannederek lan daha atiyorum 100 dk daha varmis diye kullanirsin fakat oyle degildlr.coktaaan o dklari bitirdin cepten yiyosundur. Turkcellde bu zaman araligi max.6 saattir.sana gelen kalan bilgisi turkcellde 6 saat oncekinden fazla olamaz.bunuda 1 yil once yaptilar,oda 48 saatti Eger faturan kesilmediyse o rakam guncel faturansa onun enaz 40 tl si vergidir.faturan kesilince duser. gunce faturanin detaylarini vodafone ve aveada goremezsin,mt lerde goremez,2 gun sonra gorurler 10 gunu abartmislar..turkcell kullaniyorsan anlik gorebilirsin.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı:

şimdi bir hesap daha yaptım.Sitelerindeki bütün aradığım alman numaralarının(zaten tek numara oluyor o)konuşma sürelerini topladım ve 713 dk çıktı 10 dk az çok hata payıyla.Koduklarım bitti demişleri.?

burayğda acıkklayım Yanlis bilmiyorsam 15 yada 30 sn de bir hesaplaniyor vodafoneda(6 da olabilr) bundan dolayı sen 1 sn de gorussen paketinde 15 sn ye duser. 20 sn gorusursen paketten 30 duser. 15 ve katlarına tamamla ole hesapla

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

abi tam vodafone gecmeyi düşünüyordum yapilacak şeymi bu şimdi :S

vazmı gecsem ne yapsam gerci ben faturasız olacam ama yinede içime bi kurt düştü.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

pillibebek bunu yazdı:
    ben sana yazayim ne oldugunu Eger senin fatura 142 geldiyse konusmussundur paket asiml yapmissindir.ancaaak operatorlerde soyle birsey var.sen konusursun konusursun o dakikalar min. 48 saat sonra duser.yani sana gelen paketinizin %80 inl kullandiniz mesaji minumum 2 gun onceki kullanimdir.tabi sen onu anlik zannederek lan daha atiyorum 100 dk daha varmis diye kullanirsin fakat oyle degildlr.coktaaan o dklari bitirdin cepten yiyosundur. Turkcellde bu zaman araligi max.6 saattir.sana gelen kalan bilgisi turkcellde 6 saat oncekinden fazla olamaz.bunuda 1 yil once yaptilar,oda 48 saatti Eger faturan kesilmediyse o rakam guncel faturansa onun enaz 40 tl si vergidir.faturan kesilince duser. gunce faturanin detaylarini vodafone ve aveada goremezsin,mt lerde goremez,2 gun sonra gorurler 10 gunu abartmislar..turkcell kullaniyorsan anlik gorebilirsin.

hocam konuşmadım işte sorun orda aradığım birtek yabancı numara var onun dışında zaten hepsi türk numarası.yabancı numarayı sık aradım doğrudur.Müşteri hizmetlerindeki kadın bilgilendirme msj'ının en geç 24 saatte gelmesi gerekir diye kendi dedi ama bana 48 saat sonra geldi üstelik şaka yapar gibi'3.10.2011 de %80 inin kullandınız diye'bunda tam 8 saat sonrada sabah 8 de işte %100 doldu diye msj geldi ama ben %100 dolmadan önce almanyayı aradım 2 defa oda toplamda tutarı 18 tl.kampanya dışı göründüğü için.Sen konuşmuşsundur diyosunda ben elimdeki verilere göre sana gerçeği yansıtıyorum.

Bunun dışında hocam sunuda solermisin

1200 saniye konuşmama 5 lira kesmişler

600 saniyeye 12 lira burdaki mantık nedir.Bu iki konuşma arası en fazla 4 saat aynı gün içinde yani dün.

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Gecmis olsun bende her ay bu sekilde sms ten asiyorum :) aylik minimum vergi haric 700-1,600 arasi fatura oduyorum. İyi ki varain vodafone yoksa bizi kim zikicek.

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

bende gecen ay basıma gelen bi olayı anlatayım. 

Eski cep öğrenci tarfesni kullanıyormuşm. Bayiye gittim faturalı almak icin, ordaki kadın aylık cepnet'i önerdi. akşam 9 ve sabah 9a kadar vodafone ile bedava diye. işime geliyodu kabul ettim. 1 ay kullandım. süresi bitti. hesapta tl oldugu halde aylık ücreti kesmedi. heralde bi aksama var diye aradım müsteri hizmetlerini. Cıkan adama dedim böle böle aksam 9 sabah 9 bedava olan ve internet bedava olan paketten kullanıyordum, süresi bitti tekrarlamıyor bi ayarlayıverin diye. Adam dedi siz öle bi pakete üye deilsiniz. Hem aksam9 sabah9 bedava ve internet olan bi paket yok, ama gece paketi var 21:00-09:00 arası konusabilrsniz ondan acayım dedi. Aç dedim mecburen. neyse aradan 2 hafta geçti tl yuklemiştim çatt diye eski paket tl kesti. 1 ayda 2 tane aynı işi gören paketten sattılar resmen. Gittim anlattım bişi yapamayız falan filan anca 1 tanesini kapatabilrz ama çekileni veremeyz. parası önemli değil de bu işler gıcık ediyor insanı hakkatten.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
Toplam Hit: 2974 Toplam Mesaj: 18