folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Volkswagen Polo 1.4 Goal Tüp Taktırmalı Mıyım?

Volkswagen Polo 1.4 Goal Tüp Taktırmalı Mıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

yasin_55 bunu yazdı:
    -----------------------------

bu arabaya tüp takıtırlır çekişte vs her arabya etki ettiği kadar etkisini hissedersin tüpün

o kadarı da normal

marka vs öneremiyeceğim

tipik tüp sorunlarını yaşayacaksın

uyum sorunları , su eksiltme sorunları, bazen stop sorunları, bazen rölanti devri düşmeleri

ha bunlar seni korkutmasın

değecektir taktırmana ve bu sorunlar halledilir merak etme

ama ii araştır bu işi ii yapan bi yere taktır ,bu uyarım öenmlidir.

--

nerden gaz alacağın konusunda farklı söylentiler duyacaksın

ben mesela hep petrol ofisinden alırım ve memnunum

arabadan arabaya da deişebiliyor gaz markası uyumu.

mesela benm arabada (97 model polo 1,6 otomatik) opetten gaz aldığım zaman çok daha çabuk bitiyor gaz

eurolpg olayından dolayı olduğunu sölüyolar vs vs

şahsen total önermem önerenler de olacaktır kişiden kişiye de deişiyor :) ilginçtir

şu an şehiriçi gazda 25-26 krş şehirlerarası 20 krş yakıyorum.

-----------------------------

eyvallah hocm taktırmaya karavermiş duruyumdayım bu yorumdan sonra daha da netleştii lpg taktırıp da sorun(ufak tefek değil)  yaşamak istemiyorum ufak tefek değil duyuyorum bazen düzen tutmuyor arabalar bu yüzden bu kadar araştırıyorum..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bunların motorları full enjeksiyon arkadaşta var bu araba benzin de köpek gibi benin yiyiyor ben olsam bu arabbayı almam zaten tüp meselesine gelince sıralı sistem tüp beygirmeri kaçırmaz edert etme tak tüpü benzinden farkını annlamazsın en fazla 2-3 beygir gider onu da hava filtresi takarak giderirsin ki takmana gerek bşile yok. sistem oalrak brc bir numaradır. düşünmeden brc taktir lakin taktıracağın setrvis bilindik milletin ghittiği bi yer olsun tüp sisteminden çok takan yerin önemi daha fazla takan servis kaliteliyse marka fark etmez.. 

aracı almadıysan almaktan vazgeç başka marka model beğen bence. benim arkadaş satmaya açlışıyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

4. nesil sıralı otogaz sistemlerinde  motor gücü  kayıpları %1 lerde  o yüzden bu konudan çekiniyorsan  hiç düşünme taktır. Benzin Kullanmanın bi mantığı yok bu saatten sonra. 

düzenleme: Gidip sanayide kara düzen  lpg taktırma  arabana pişman olursun.  atiker , zavolli  gibi  bu işin hakkını veren firmalar  var onları araştır bence öncelikle.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha

BosphorusCity
    Erkek%20Üye

bunların motorları full enjeksiyon arkadaşta var bu araba benzin de köpek gibi benin yiyiyor ben olsam bu arabbayı almam zaten tüp meselesine gelince sıralı sistem tüp beygirmeri kaçırmaz edert etme tak tüpü benzinden farkını annlamazsın en fazla 2-3 beygir gider onu da hava filtresi takarak giderirsin ki takmana gerek bşile yok. sistem oalrak brc bir numaradır. düşünmeden brc taktir lakin taktıracağın setrvis bilindik milletin ghittiği bi yer olsun tüp sisteminden çok takan yerin önemi daha fazla takan servis kaliteliyse marka fark etmez.. 

aracı almadıysan almaktan vazgeç başka marka model beğen bence. benim arkadaş satmaya açlışıyor..

moral bozma hocaaa ..,

VW iyidir iyi :D

tavseyin için tşkler

Cupofcoffee

Erkek%20Üye

4. nesil sıralı otogaz sistemlerinde  motor gücü  kayıpları %1 lerde  o yüzden bu konudan çekiniyorsan  hiç düşünme taktır. Benzin Kullanmanın bi mantığı yok bu saatten sonra. 

düzenleme: Gidip sanayide kara düzen  lpg taktırma  arabana pişman olursun.  atiker , zavolli  gibi  bu işin hakkını veren firmalar  var onları araştır bence öncelikle.

eyvallah hocam...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

araç ne kadar yakıyo ki mevcut haliyle ?

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

şehir içi 357

uzun yol 218

bu şekilde benzini 4.20 olarak baz aldım her an yükselebilir fiyatlar ona göre :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam bana kalırsa en iyi marka italyan olanlardır. Yok atiker matiker s.et onları.

Git adam gibi brc taktır.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Taktır veya taktırma,

aracı yeni aldıysan git bakımını yaptır. yağ ve filtrelerini değiştir. Carbon Clean Yaptır. ( sanayide değil ) ( satıcı  ben yeni yaptırdım ağbey ) dese bile.

Not: Km ile oynanmış olabilir. Yetkili Servise Sordur.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

hocam 2005meganeIIsedan war atiker sıralı sistem war şehir içi 24,5 kuruş şehir dışı 21,5 kuruş yakıyorum atikeri tavsiye ederim 1,4 motora taktırılırmı sorusuna gelince taktırılırki aracın enjeksiyonlu bundan önce 92'model broadwayim wardı 1,4 karbüratörlü 70 beygir onada taktırmıştım ki o halde 100-120km hızın lafı yoktu sadece rampada yüklüyse we uzun bir rampaya sardıysan biraz sıkıştırıyor araba bunuda yüksek dewirle çözebilirsin. (örneğin beylikdüzü rampasına yüklü bi şekilde sardıydan sıkıntı) onun haricinde aracına binmekten zevk alırsın bol bol binersin gazı alırken korkmazsın we bir depoyla (simitten bahsedersek ) 300-350km yol rahat yaparsın.  yanlız önce şunu araştır her sistem her araçta çuk oturmuyor. mesela atikerin eski sistemleri megane'larda problemliydi ben yeni sistemi taktırdım bu sebepten dolayı snni aracınla ilgili böyle bir olay warmı onu iyi bilmeli yoksa çok sıkıntı yaşatır serviste sana.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

düşük motora da mı tüp takılmıyomuş?!
    arkadaş bu tüp neye takılıyo o zaman, 2.0 motor avensise de takılmaz dediler yok performans vermezmiş yok gaza basılmazmış, 128 beygir arabadan 100 beygir anca verim alırsın hede hödöö vs vs yardırdılar, 5 senedir arabada tüp var ne performansının düştüğünü gördüm ne de verim alamadığımı..

sen 3-4 tane tüpçüye git sor hocam bazı arabalara tüp hakaten olmuyo, öle bi hata yapmazsın en azından  

.
Toplam Hit: 6158 Toplam Mesaj: 39