Votka+Bira
-
aynısını tavsıye etmıorum ne ıcıyosanız onla devam edın bıramı devam bıraya rakımı rakı vodkamı vodaka :D bu boyle gıder ben vodaka uzerınde 3 bıra ıcdım valla cok kötu oldum :|
-
İçki içilirken en önemli uyulması gereken şey tek türde içmektir.Sen örneğin rakı içtin bunun üstüne gidip votka yada votka içtikten sonra bira içersen adamın azına eder.Sabaha kadarda azap çektirir nerden içtim bu boku dersin.Onun için içiceksen tek tipte içiceksin.Çorba yapmayacaksın yani.Ayrıca hocam koyu kahve yap onu iç sonra zaten kusucaksın büyük ihtimal sonra ılık bir duş alıp yat.Dikkat etmekte fayda var içki sakat şeydir içmesini bilmelisin.Yani votka aldınız diyelim gaza gelip fondip yarışıydı efendime sölim dibini getirmeydi.Sakın böyle şeyler yapmayın içkiyi zevkine için ilk defa görmüşler gibi değil.
-
hocalar şuan gayet iyiyim hafif miğde bulantısı var o kadar. söyleyidiğiniz taktileri bir çoğunu uyguladım.soda limon kahve temiz hava :D şimdilik içkiye tövbe etmiş gibiyim acayip soğudum
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar şuan gayet iyiyim söyleyidiğiniz taktileri bir çoğunu uyguladım.soda limon kahve temiz hava :D şimdilik içkiye tövbe etmiş gibiyim acayip soğudum
-----------------------------merak etme o da geçer yakında :D
-
aq herkes kafasına göre bişey demiş yemek ye su iç su içme leblebi ye kahve iç adam bunları yaparsa ölür gider amk kafanızdan uydurmayın.
sen yanına bi poşet al bütün gün yat uyu dinlken ağrı kesici falanda içme çorba falanda içme yat dinlen bütün gün burdaki tavsiyeleri dinlersen ..... yersin :D
-
çorba iç :D
-
eger vodka icecekseniz sek icin veya redbul ile. :)
limonlari ince ince dilimleyin. 50 gram vodkayi caktiktan sonra ince bir dilim limon yiyin.
veya karabiberli domates suyu. veya meyva. Vodkayi baska bir bok ile karistirmayin
icecekseniz kalite vodka icin. yoksa hic yaklasmayin
2 gun mal gibi olur mideniz
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------Meraclitus bunu yazdı:
hocalar şuan gayet iyiyim söyleyidiğiniz taktileri bir çoğunu uyguladım.soda limon kahve temiz hava :D şimdilik içkiye tövbe etmiş gibiyim acayip soğudum
-----------------------------merak etme o da geçer yakında :D
Muhahahahahahahhaha +1000Denedim gördüm.. 2side bi kaç güne geçer xD
-
dibini görmeyen sevdigini göremez dediler fondip yaptık paso :D ne bilim böyle olcağını.
şuan iyiyim allahtan.
-
vodka adamı öldürür dikkat et.. tek başına 20ccden fazla içme 35cc gebertir...
Ehh sevdiceğim beni sevmeyince vurdum rakı şişesinin dibine ama olan bana oldu.. Dozunda bırakmayı öğrenmiş oldun bak....