Votka+Bira
-
Ben 3 vodka 1 rakı 1 bira içtim bir şey olmadi :S
-
Power-Hacker bunu yazdı:
-----------------------------
Ben 3 vodka 1 rakı 1 bira içtim bir şey olmadi :S
-----------------------------o vodka degil sudur :) seni kandırmışlar :) 3 vodka ile ayakta kalman imkansız.
Biz Türk milleti olarak mübalağayı çok severiz :=)
üzerine de bir rakı ve bir bira. Hey maşallah.
Vodka bence en iyi alkollü içecek eğer içmesiniz bilirseniz ve eğer vodka iyi ise :)
-
Mübalağa değil absolud idi :) Alanya bellmanda su satacak halleri yokya :)
-
bas agrisini onlemek icin bol su icmelisin .. alkol aldiktan sonra olusan bas agrisinin sebebi su eksikligidir.. ayrica C vitamini ve B vitamin komleksi almanda da fayda var.. gecmis olsun
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------hocalar dün böyle bi karışım yapıp 3 arkadaş extra bira ile votkayı karıştırdık %50 %50 miktarda falan.Herşey normali taki eve gidene kadar.Gece uyuyamadım
midemi bi miktar ağız yolu ile boşalttım.Sabah oldu hala başım ve midem ağrıyor.Birazda baş dönmesi. Pek fazlada içici biri değilim.Bu durum ne zaman geçer.
3 dilim ekmeği bile susuz yiyemedim.Kendime gelmem için ne yapmam lazım harbi kötü durumdayım.
-----------------------------ya madem içici adam diilim dion , sen napmışın öyle ? xtra ztn sakat bi bira türü , vokta desen benzin tarzı bişey , haketmişin bilader kusura bakma da
alkol etkisinden kurtulmak için , ayran , bol su, limonlu soda işe yarar , ağrı kesicide alabilirsin bide alcasentzer diye suda eriyen bi ilaç var karaciğer ve mideyi düzenliycek bir karışım , akşamdan kalmalık durumunu 10-15 dakkada iyi ediyor
ayrıca ağzınla içmekte yarar var tabi