VPS Fiyatlarımız
-
VPSSTANDART
- 512 MB Ram
- 30 GB Alan
- 300 GB Bant Genişliği
- 10 Mbit Bağlantı
- 2 IP Adresi
- Plesk Panel 8.x
- Ücretsiz Kurulum!
- Türkiye Locasyon
30 TL/Aylık----------------------------------------------------------VPSPOWER- 768 MB Ram
- 40 GB Alan
- 500 GB Bant Genişliği
- 10 Mbit Bağlantı
- 2 IP Adresi
- Plesk Panel 8.x
- Ücretsiz Kurulum!
- Türkiye Locasyon
40 TL/Aylık
-----------------------------------------------------------
VPSEKO
- 1024 MB Ram
- 50 GB Alan
- 600 GB Bant Genişliği
- 10 Mbit Bağlantı
- 2 IP Adresi
- Ücretsiz Kurulum!
- Türkiye Locasyon
50 TL/Aylık
Almak isteyen müridler pm atabilir
-
güzelmiş. belli bir site üzerinden satmıyormusunuz? elden mi?
-
site üzerinden satıyoruz türkiye telekom data center
-
10mbit garanti hız mı hoca? bi de istediğimiz işletim sistemini kurabiliyor muyuz
-
hocam sunucu extralarını da belirtmelisin. direct admin - cpanel ücretleri de baya can yakıyor direct admin aylık 20 lira cpanel aylık 20 dolar mış sunucu yönetimi 35 lira saati
-
fiyatlar fena değil aslında
-
Rene ve Holy abi doğru söylüyomuş Türklerden host almıycaksın bu scripti warezden çok mu aradın yav isteseydin yollardım msn den bari warezden aldın flashdaki yazıları silseydin be usta (bkz:webizyum ana sayfadaki flashda 4.slayt)
-
r10da konun mevcut mu? veya üyeliğin?
-
sunucu yönetimi nasıl oluyor tam olarak. sunucuya bağlandığımızda saat başına 35 tl mi talep ediliyor yani.eğer doğru anladıysam böyle bir saçmalık mı olur:s
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
sunucu yönetimi nasıl oluyor tam olarak. sunucuya bağlandığımızda saat başına 35 tl mi talep ediliyor yani.eğer doğru anladıysam böyle bir saçmalık mı olur:s
-----------------------------bende anlamadım hocam sitelerinden baktım
-
hayır fiyatlar sabit başka hiç birşey için para ödenmiyor işletim sistemi centos 5.2 ve windows server 2003 oluyor
Toplam Hit: 4806 Toplam Mesaj: 27