VPS Fiyatlarımız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    EntelKoylu bunu yazdı:
    -----------------------------

Beni çok iyi tanıyorsun ben kimseye bok atmak için yazmam kimseye ceza vermek içinde buraya kalkıp böle bişey yazmıyorum adamın ne biçim bi insan oldugunu bilin die yazıyorum kendinizi benle karıştırmayın

Yok sen ceza vermiyosun andy'm adam ceza veriyor. Bok attın demedim yanlış anlamışsın :D

Seni tanımıyor muyum ben ula.

Adamın sana yaptıklarının kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum :D

Demek istediğim adama soru sormuşsun çok adamda sana kıl olmuş tutmuş scriptlerini filan çalmış :D Yani adam sana ceza vermek için bu yöntemi seçmiştir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    100 mbit olsa hız iyiymiş

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    EntelKoylu bunu yazdı:

Beni çok iyi tanıyorsun ben kimseye bok atmak için yazmam kimseye ceza vermek içinde buraya kalkıp böle bişey yazmıyorum adamın ne biçim bi insan oldugunu bilin die yazıyorum kendinizi benle karıştırmayın

Yok sen ceza vermiyosun andy'm adam ceza veriyor. Bok attın demedim yanlış anlamışsın :D

Seni tanımıyor muyum ben ula.

Adamın sana yaptıklarının kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum :D

Demek istediğim adama soru sormuşsun çok adamda sana kıl olmuş tutmuş scriptlerini filan çalmış :D Yani adam sana ceza vermek için bu yöntemi seçmiştir.

alakası yok hoca bilmiyosun yorum yapma ben bugune dek sana kaç soru sordum herneyse boş ver isteyen alsın ben başımdan geççen olayı anattm

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EfsaneTurka
    EfsaneTurka's avatar
    Erkek

Y-S belgeniz ve vergi levhanız mevcut mu ?

Mevcut değilse şikayet edilirseniz ceza yersiniz. 

A face that awakes when I close my eyes
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    tabiki var

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

TTNETDC iyidir, 3 yıldır çalışıyorum ara sıra problemlerimiz oldu ama uzamadan çözüldü, hız olarak süperdir, benim içine en önemlisi olan kesinti sorunu yoktur.. Alışverişiniz 1 yılı vs. aştığında güvenilir biri iseniz, 1 haftaya kadar idare de edebilir.. 

Kullandığı tüm paneller lisanslı, windowslar vs. hepsi lisanslı sağlam data center da dır. Fiyatları gayet uygun.. tavsiye ederim.

Andy ile sorunları olmuştu hatırlıyorum ama neydi olay unuttum bile o konu hakkında yorum yapamıyacağım.. :) 

Toplam Hit: 4808 Toplam Mesaj: 27