VS 2019 Da Maykrosoft Yine Aynı..
-
Microsoft çu babalar hala aynı vurdum duymazlıkla devam ediyor. abi bu kadar kurumsal bir yapıda bu tarz şeyler nasıl gözden kaçıyor ben anlam veremiyorum. negatif reklama ihtiyaçlar da yok :)
VS2019 indiriyoruz VS 2017 indirdiğimiz için teşekkür ediyorlar :)

rappermcs tarafından 12/Nis/19 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
uninstall özelliği olmayan elle tek tek her boku temizlemesi çile olan lanet bi program.
adamlar githubta bunun için uninstall tool yazmışlar
zaten microsoftun bütün ürünleri böyle, çok kaliteli işler yapan yazılımları var ama hepsinde boktan kısımlar var hayattan soğutuyor.
-
Hocam bende dedim herhalde patliyor proje filan. Resmen ipneligine takilmissin :) kabul edelim maykrosoft artik cok baska vizyonlara sahip ;)
-
Amk microsoft a , hel hele dünyanın en iyi IDE'sinin adını kirleteceğinize diğer ideleri bir göründe, gözünüzsadece VS2019 görsün.
Hayatınızda IBM in araçlarını kullandınız mı hiç. Şerefsizim harakiri yaparsınız. DB2, WAS, RAD bunlar insanı insanlıktan çıkaran şeyler.
Bu konuda microsoft'u kimse geçemez. En iyisidir. Hele visual studio dünyanın en iyisi.
-
vb zamanından beri en kullanışlı ide yi yapiyor adamlar, unistalli olmasada installi olmasada üzerinde VS2003 bile yazsa sike sike kullanıcaksın. neden paketin güzel olması için uğraşsın. öte yandan içeriki tarafta da bir yarış var boyle ufak şeylere takilmadan iş yapmaya odaklanıyor olmaları benim hoşuma gider doğrusu.
-
visual studio ya uzanan eller kırılsın !!11!
-
Visual Studio Code ile birlikte .NET disindaki platformlara dogru kaydigim icin nasil mutluyum anlatamam. Kariyerimde bu zamana kadarki en mantikli karari verdigimi dusunuyorum.
Bugun VS 2019 denedim, ve tahammul edemedigim bir cok seyi daha hatirladim, resmen ozgur hissedemiyorum. Bu saatten sonra da mecbur olmadikca hic bir isimde kullanmam.
-
Allah başka dert vermesin, ne diyeyim.
-
trampfd bunu yazdı
Visual Studio Code ile birlikte .NET disindaki platformlara dogru kaydigim icin nasil mutluyum anlatamam. Kariyerimde bu zamana kadarki en mantikli karari verdigimi dusunuyorum.
Bugun VS 2019 denedim, ve tahammul edemedigim bir cok seyi daha hatirladim, resmen ozgur hissedemiyorum. Bu saatten sonra da mecbur olmadikca hic bir isimde kullanmam.
Mesela hocam nelere yoneldiniz ?
-
bi program yazıyorsun başka bir bilgisayarda elli tane sıkıntıçıkarıyor. bazen virüs diyor. bazen db ye bağlanmıyor. ama genede en iyisi bu :(
-
maykrosoft fetişini anlamıyorum bir türlü
çalıştığım şirkette sadece bir programı opensource muadili değiştirip aylık $10000 üstünde tasarruf etmeyi planlıyorlar
maykrosoft şirkete deep throat yaptırıyor kimse ses farkında değil