VS 2019 Da Maykrosoft Yine Aynı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Eclipse, netbeans veya diğer bütün ideler daha da bok gibi. Özellikle işin içinde Java varsa ve Microsoft yoksa sıçtınız. Tabi hepsinin kullanım alanı farklı orası ayrı bir konu da tekel olmanın rahatlığıyla adamlar ortaya bir şey koyuyor işte..

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Visual Studio Code ile birlikte .NET disindaki platformlara dogru kaydigim icin nasil mutluyum anlatamam. Kariyerimde bu zamana kadarki en mantikli karari verdigimi dusunuyorum.

Bugun VS 2019 denedim, ve tahammul edemedigim bir cok seyi daha hatirladim, resmen ozgur hissedemiyorum. Bu saatten sonra da mecbur olmadikca hic bir isimde kullanmam.

Mesela hocam nelere yoneldiniz ?

Temelde typescript ile javascript bazli tum bilinen frameworklerle bir proje yapmisimdir. Web/mobil/back-end her platform icin javascript yazarak gidiyorum bu aralar. Eger back end de ozel bir ihtiyac yok ise genelde node.js kullaniyorum, python, java, php ve go diger tercihlerim, yerine gore asp.net web api.

Mobilde nativescript ile hem android hem ios icin native derleme imkani var, Flutter de keza oyle, react native buyuk kolaylik.

Yazdigim bir kodu farkli projelerde de kullanabilmek, hatta farkli platformlarin projelerinde kullanabilmek cok guzel. 

Acik kaynak dunyasina ne kadar yakin olunursa o kadar iyi, hem paylasmak hem faydalanmak acisindan.

Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

https://www.lazarus-ide.org/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Ahahaha muhalefet olmak için yazan herkese tek tek teşekkürler:) 

Ben konuyu geyik olsun sohbet ortamı oluşsun  diye actim:) keza vs2019 u kötüleyen bir kelimem dahi yok..

Ama yine de visual studio fetişlerine kolaylıklar diliyorum:)))

Şahsi görüşüm Maykrosoftun düdüklemesi hoşuna giden şirketler o parayı argeye yatırsa 5 yılda ekonomik olarak kalkiniriz..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Windoz için Pardusu kapatmadı mı bu ülke...

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Microsoft değil siyasiker kapattı. Microsoft un sahibi ben olsam bende amerikada üretilrn ubuntuyu kapattırırım. Ama oradaki siyasiler kapatacaksa...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

VS 2017 de olan büyük bi bug 19 da aynen devame ttirilmiş fln sanarak girdim konuya, baya boş olmuş :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Microsoft değil siyasiker kapattı. Microsoft un sahibi ben olsam bende amerikada üretilrn ubuntuyu kapattırırım. Ama oradaki siyasiler kapatacaksa...

Ubuntuyu amerika değil rus milyarder fonluyor hoca. 

Toplam Hit: 2352 Toplam Mesaj: 19
vs2019 maykrosoftcu abiler