folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücud İşini İyi Bilenler !

Vücud İşini İyi Bilenler !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    VErdiğin sitedeki programa uyabilirsin.Emin ol etkisini çabucak göstericektir.Ama ilk başlarken çok kasma araları aç yoksa diğer günlük işlerini yapmada aksaklıklar yaşıyabilirsin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

he ekstradan ; Yüzme yaptığım için omuzlar , göğüsler ve kanatlar daha hızlı çıkıyor şekilleniyor sanırım.Fakat karın tam bi başbelası hele kilo varken.

Muz falan yeyin diyorlar ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

banada michael c.hall vücudu yeter :D 

aynı boylardayız michaelle 

http://www.daemonstv.com/wp-content/uploads/2007/11/dexter_208_0138.thumbnail.jpg

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

he ekstradan ; Yüzme yaptığım için omuzlar , göğüsler ve kanatlar daha hızlı çıkıyor şekilleniyor sanırım.Fakat karın tam bi başbelası hele kilo varken.

Muz falan yeyin diyorlar ?

-----------------------------
    Yüzmede kolların kaslanmaz mesela. Kas grubunun etrafındaki yağın tümünü yakarsın. Bu sayede kaslar çırılçıplak meydana çıkar. Geliştirilmiş bi kolla eskisinden daha kısa kulaçlar atabilirsin. :) Sporun her türlüsü sana birşeyler katar. Boşa değildir yani. Elbette etkisi olur. Temel gıdaların yumurta beyazı, tavuk eti ve prinç lapasıdır. Prinç lapası gerçekten iğrençtir. Ben 3 ay yedim. Etkisine inanamazsın.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 1904 Toplam Mesaj: 15