Vücudumun Şekli Bozulmaya Başladı
-
ReeX bunu yazdı
kadirozdemir bayağa önce indirmiştim ben bir forum dan fakat torrent sitelerine bak zamunda.net kat.ph gibi sitelere bulunur illaki zamundada olması gerek ama üyeliğim yok
Video seti bulup indiririm bir şekilde hocam da bana söylediklerinden tavsiyede bulunabilir misin?
http://www.sporaletleri.gen.tr/urun_dambil_detay.asp?urun_dambil_id=199762 dambıl olarak şu alayım diyorum. Diğer ikisi zaten genel olarak aynıda onlarında keseye uygun olanını bulup alırım. Şu linkteki nasıl iyi mi dambıl olarak?
barfix barı olarak da bunu buldum.
kadirozdemir tarafından 23/Ara/12 15:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Yahoo bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
dik duruş korsesi alacaksın hocam. internette 10 tl+kargo. Eczanerde 25-40 tl arası. 1ay içinde etkisini gösteriyor ve işe yarıyor tavsiye ederim kullanmışlığım var. Birde sandalyenin kalçana gelen kısmına minder filan koy monitörü çok öne eğme çok yakından bakma. ve en önemliside sandalyen monitöre göre biraz daha alçak dursun. hain ve kalleşte durabilir :))

anında verdim hocam siparişi. umarım işe yarar
tamam hocam. şöyle 1 ay filan düzenli olarak kullandıktan sonra son durumları bizimle paylaşırsan seviniriz
-
kadirozdemir bunu yazdıReeX bunu yazdı
kadirozdemir bayağa önce indirmiştim ben bir forum dan fakat torrent sitelerine bak zamunda.net kat.ph gibi sitelere bulunur illaki zamundada olması gerek ama üyeliğim yok
Video seti bulup indiririm bir şekilde hocam da bana söylediklerinden tavsiyede bulunabilir misin?
http://www.sporaletleri.gen.tr/urun_dambil_detay.asp?urun_dambil_id=199762 dambıl olarak şu alayım diyorum. Diğer ikisi zaten genel olarak aynıda onlarında keseye uygun olanını bulup alırım. Şu linkteki nasıl iyi mi dambıl olarak?
İyi iyi ayarlanabilir olanları iyi oluyor ( ağırlık ayarı olanlar ) ama istanbuldaysan eminönünde biryer vardı orada daha ucuza dumbell satıyorlar 50 liraya 20 kg set alabilirsin postana mahalesimiydi neydi hatırlıyamadım buda iyi sen bilirsin bendede böyle bi dumbel var
edit :
barfix aleti olarak onu alma her kapıya olmuyor bende bundan vardı bir ara hiç iyi değil bu rahat hareket yapamıyon hafif oynatırsan düşüyorsun yere :) düz sıkıştırmalı olanlardan al gittigidiyorda var 39 lira verme 20 lira felandı hepsiburadadan bak
bu iyi mesela
------
Bitanede yay tamamdır
ReeX tarafından 23/Ara/12 15:12 tarihinde düzenlenmiştir -
p90x hakkında çok güzel yorumlar var denemek lazım.
-
ReeX bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıReeX bunu yazdı
İyi iyi ayarlanabilir olanları iyi oluyor ( ağırlık ayarı olanlar ) ama istanbuldaysan eminönünde biryer vardı orada daha ucuza dumbell satıyorlar 50 liraya 20 kg set alabilirsin postana mahalesimiydi neydi hatırlıyamadım buda iyi sen bilirsin bendede böyle bi dumbel var
edit :
barfix aleti olarak onu alma her kapıya olmuyor bende bundan vardı bir ara hiç iyi değil bu rahat hareket yapamıyon hafif oynatırsan düşüyorsun yere :) düz sıkıştırmalı olanlardan al gittigidiyorda var 39 lira verme 20 lira felandı hepsiburadadan bak
bu iyi mesela
------
Bitanede yay tamamdır
hepsiburada dan bakınım o zaman daha iyi. Baya tecrübe var sanırım sende hepsini seçince bir onay için PM atarım haber ola :)
-
Spor aletleri alıyordum bir ara sonra bıraktım sporu yeniden başladım şimdi :) seçince at pm at
bu arada hepsiburadada tüm kargolar bedava sanırım
-
Pm atmak yerine burada paylasirsaniz herkese faydasi olur
-
Hepsinden kolayi var :)
Abilerimiz bilir bayagi bi onceden adamin biri havlu ile vucut gelistirilebilicegini soylemis ve kitap cikaRtmis
Benim onceden tanidigim bir kac kiside vardi bu kitap. Ve gercekden ise yaradigini soyluyololardi. Gunluk bibucuk dakika yapiyolarmis ve korkunc bi sekilde capuk ve gozle gorulur etkisini goruyolarmis
Tabi yasi. Geregi ben bu adama yetisemedi. Ama bilen cardir muhakkak
Birde bi video vardi bu da epey eski bi Jimnastik videosuydu oda epey yanki yapdi
-
Yahoo bunu yazdı
Pm atmak yerine burada paylasirsaniz herkese faydasi olur
ReeX arkadaşın yardımları ile ben şu setleri alacağım ama şimdi de adam akıllı başlangıç programı arıyorum bu konuda da yardımcı olacak varsa.
Aldıklarım: ( Daha doğrusu yarın siarpiş veriyorum daha :D )
Delta 24 Kg Siyah Vinyl Kaplı Dura-Strong Deluxe Plaka & Bar Set - DS 2090
Delta El - Ayak & Göğüs Yayı - DS 492
Cosfer Barfiks Kapı Koridor Barı Egzersiz Spor Aleti 100 Cm
Delta Kauçuk Sık-Sık (Bunu zevk için aldım :) )
Şimdi bunlar için güzel bir program tavsiyesi olan yada şu görsel seti kullan diyen :) Uzman TV ile bir program çıkardım gibi kendime ama tavsiyeler varsa iyi olur. Sporla alakam yoktur yeni başlıyorum.
-
BlackApple bunu yazdı

8.Hareketi kendim bulmuştum acaip rahalatıyor bunu dene.