Vücut Aç Kalınca?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

aç kalan insanda aşırı bir asabiyet oluşuyor kendimden biliyorum :F

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam öğrencisin ve paran yok doğru anlamışmıyım? :)

Yok hocam öğrenci olduğum doğruda kendi üstümde deney yapıyorum :)))

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

aç kalınca ishal olursun :D

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:

Yok hocam öğrenci olduğum doğruda kendi üstümde deney yapıyorum :)))

Ramazan'a hazırlık için kampa mı girdin :D

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

en son yediğin besinlerdeen aldığım karbonhidrat enerjiye dönüşüp de tükenince yağlar yakılmaya başlar yağlar yakılıncada  ketondu sanırım  bu ortaya çıkar buda vücuduna çok zararlıdır  kana karışınca zehirler seni devamlı kusarsın vücüdunda bişey olmasada kusmaya çalışırsın devamlı

sonuç olarak hatahaneye yatarsın 2gün serumla zehiri atmaya çalışırlar yani hiç gerek yok aç kalmaya kendine zarar verirsin

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

problem çözme becerin insanüstü seviyelere çıkar.hatta büyük firmaların Ceoları böyle yaparlarmış arada bi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

benim sinirim bozuk olunca 3 gün bişe yemesem aklıma gelmio ki yemiorum da en son geçen hafta 4 gün yemedim sadece su kahwe we sigara ama guruldama doğru ,)

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

Weldox bunu yazdı:

Hocam ilk olarak kandaki şeker (glikoz) tükenir karaciğer ve kaslardaki glikojen glikoza dönüştürülür glikojen bitince yağlar yakılmaya başlar bu nedenle soluk alışverişi hızlanır fakat enerji eksiği çekilmez yağlar bitince vucut kendini oluşturan proteinleri yakmaya başlar(önce kaslar) bu tehlikelidir kas erezyonu oluşur geri dönmesi imkansız hasarlar oluşur idrar koyulaşır kandaki üre miktarı artar zamanla ölüme doğru ilerler. Tabi sadece su içiliyorsa bunlar olur 2 aydan 5 aya kadar aç kalabilirsin (kilona bağlı) su almazsan 1 haftada ölürsün.

işleyiş aynen böyle.Deney yaparken proteinlerin yıkıma uğradığı aşamalara gelince kalıcı hasarlar oluşabilir.Bilim için pok yoluna gitmeye deymez hocam ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:

Weldox bunu yazdı:

Hocam ilk olarak kandaki şeker (glikoz) tükenir karaciğer ve kaslardaki glikojen glikoza dönüştürülür glikojen bitince yağlar yakılmaya başlar bu nedenle soluk alışverişi hızlanır fakat enerji eksiği çekilmez yağlar bitince vucut kendini oluşturan proteinleri yakmaya başlar(önce kaslar) bu tehlikelidir kas erezyonu oluşur geri dönmesi imkansız hasarlar oluşur idrar koyulaşır kandaki üre miktarı artar zamanla ölüme doğru ilerler. Tabi sadece su içiliyorsa bunlar olur 2 aydan 5 aya kadar aç kalabilirsin (kilona bağlı) su almazsan 1 haftada ölürsün.

Günde 1 defa çok fazla kalori içeren bir şey yiyip ( Çikolata mesela ) 2 litrede su içsem ölürmüyüm?

Ölürsün Hoca Yapmaa :D

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Aşırı yiyince açlıktan daha kötü hissediyorum ben

Toplam Hit: 11808 Toplam Mesaj: 23