Vücut Geliştirme (Yardım)
-
Arkadaşlar ben 17 yaşındayım boyum 1.75 kilom ise 55...
Spor salonuna gitmeye karar verdim ancak bazı tedirdin olduğum konular var herkafadan ayrı bir ses cıkıyor bu işi gercekten bilen bir arkadaşım varsa bana yardımcı olursa memnun olurum...
Öncelikle amacım su biraz kilo almak ...
Spor salonunda calışıpta kilo alabilirmiyim ? Ona gore program yapıyorlar diyorlar...
Bir arkadaşım da diyorki gitme oğlum bi tane boks cu abi var bizim bu yasta gidilmez kemik gelişimin devam ediyor senin onu engeller...
Bir arkadaşımda diyor ki gittinmi en az bi 6 7 ay gitmen lazım ? Ne kadarda olur gercekten kilo alıp vicudumun yerine otruması şöyle bi 10 kilo almak istiyorum...
Bu mumkunmu arkadaşlar ?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
Teşekkürler...
-
-
Ben kiloluydum 15 yaşında gittim hiçbşiy olmaz kemik memik hikaye .. gelişimine katkıda bulunursun hatta.. Hoca gittiğin yere göre protein desteği yada normal yemek listesi verirler sana uygula harfiyen verim alıcağına eminim..
-
hoca oncelikle yediklerine dikkat edeceksin beslenmeni düzene sokacaksın protein tozu creatin ve multivitamin kullanabilirsin :)
günde 5 6 ögün yemek yemeyi kendine adet edineceksin
kardio yap 10 - 15 dakka arası
bol bol kalorisi ve proteini yüksek gıdalar tüket
kuru yemiş severmisin bilmem kuru yemiş tüket et türü seni batırır " pahalı " yine de sana kalmış .
antreman yaparken tekrarı iyi ayarla 5 - 10 arası kendine göre belirledigin hareketleri tekrarla barbell ve dumbell i bu esnada iyi kullan :)
salona gideceksen 1 saat yeterli düzeyde senin için vakit geçirme sıkı çalış beslen dinlen yeter :) -

bu insan mı ?
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------

bu insan mı ?
Bi zamanlar insanmış gibi duruyor .. yinede emin değilim.. -
Hocam her kafadan farklı bişey cıkıyor valla napcağımı sasırmıstım sağolun..
Hafta sonu başlıyacam (:
-
MUHRIP bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:

bu insan mı ?
Bi zamanlar insanmış gibi duruyor .. yinede emin değilim..
-----------------------------Bu nedir ya:D
-
hoca memleket nere ?
-
snnyk bunu yazdı:
hoca memleket nere ?
-----------------------------benimmi hocam ?
-
DaSpOnGe bunu yazdı:

-----------------------------bir insan evladının trapeziusları bu kadar gelişirmi ya. kaşlarıyla aynı seviyede :S